![]() |
Jest kad ti imas vodeno hladjenje sa 100W pumpom. Sta ce sirotinja na 15 seriji :D Ali cool dizajn, to stoji. Bit ce cool na jos jacim 18 i 19 telefonima kada vrate onaj prvi dizajn ize Beta 1 verzije.
|
Ništa nije bugovito na 16 pro max. Radi fino
|
Ipad pro 11 - Apple A12X Bionic
26 beta - katastrofa, sve štuca, trza, šteka... izludilo me 26 release - sve radi glatko... |
Vam se desi na IP da tu i tamo nakon što otvorite app ne radi scroll gore dolje? Npr. weather app, moram ju otvoriti i zatvoriti da bi proradila, ne uvijek, ali desi se.
|
Citiraj:
Isto 14pro |
Citiraj:
15 pro max. Nemam tih problema. Ustvari nemam nikakvih problema |
Dostupan je iOS 26.0.1
|
Citiraj:
Edit: evo i nova zanimljivost. Charging limit mi je na 85%, al uspio se gospodin i do 87% napunit |
Stavljam upravo 26.0.1 pa ću vidjeti.
|
Bez brige, nije ništa popravljeno :D
|
Uopće se ne brinem, znam da je tako. :D
EDIT: Nisu fixali, da. |
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Da pitam tu: žena i ja imamo iOS 18.7.1 iako ovo nije radilo ni prije.
Ne mogu joj shareati kalendar niti svoju lokaciju. Stisnem ali ni jedno ni drugo ne napravi. Ona meni može normalno shareati oboje. Why? Oboje smo u familiji ofc. |
Citiraj:
Trepni 2x ako te je zena nagovorila da to pitas tu 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ublock origin dostupan kao extenzija na app store. Napokon safari a da se može koristiti
|
Koristim ga već mjesec-dva. Radi dobro :)
|
Dodajte public DNS od adguarda u profil i nemate reklame apsolutno nigdje, ni u igrama ni u browseru https://adguard-dns.io/en/public-dns.html ima objašnjeno za sve kako se dodaje, već treću godinu koristim ne sjećam se kad sam vidio reklamu.
|
to ti je zato jer si kupija sve aplikacije.
|
Citiraj:
|
Nabavio sam ženi stari iPhone pa sam malo prčkao po njemu i vidim da mi ne radi back gesta sa desne strane kao na Androidu kojeg koristim godinama. Navodno su u novom iOS 26 dodali da se može raditi back sa sredine ekrana umjesto skroz sa lijevog ruba kao prije. Je li netko isprobao i radi li to dobro?
Ne želim upgrade-at još na iOS 26 jer vidim da ima dosta problema. |
radi s pola ekrana sada
|
Citiraj:
|
Nije isto u svim aplikacijama, u nekima još uvijek samo s ruba kao Safari, Messages (i ostale chat aplikacije)
To mi je ok, ne moram ciljati rub, još ako je neka maska |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |