![]()  | 

| 

| 

Citiraj: 

Sent from my Mi 9T using Tapatalk  | 

Citiraj: 

Da to je ta njuska... Ajde onda je i fora, preziva se Macan, vozi Macana... Ali vecinj koji ga ne znaju je na prvu presmijesno. Sent from my Mi 9T using Tapatalk  | 

| 

Citiraj: 

ZG-ODNA :D TLDR - nije :D  | 

https://i.imgur.com/JsYo7mb.jpg 
	TLDR: vozi ga tip u pederskom odelu (podrapane prekratke hlace, kricavi prsluk, frizura kao Justinova iz vremena dok je zario i palio tinejdjerske vulve).  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Nekoć se spominjao pouzdan sajt s povoljnim autodijelovima tu negdje u EU, da li se netko sjeća o kojem sajtu se radi? Firma nam je "zbog korone" skinula rabat na dijelove za djelatnike i sad me par TRW diskova za Puga košta 1000kn pa ih lagano nabijem na k.  | 

Ako već gledamo nakarade od Porschea (limuzine i SUV-ovi), onda je Macan još najugodniji za oči. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

@Guls 
	TRW bih osobno i izbjegao jer sam već dva seta bacio na manje od 10k km. Osim što su se pipigali, cvile u kompletu s TRW pločicama. Čujem i od drugih slična iskustva s TRW-om unazad 2 godine. ATE, Textar, Brembo (koji nije entry level) su good to go.  | 

Di da nabavim ovak nešto tu kod nas?https://www.aliexpress.com/item/3300...07547948_1&s=p 
	 | 

Citiraj: 

Sad imam textar i to je razlika nebo i zemlja.  | 

Citiraj: 

Sent from my Mi 9T using Tapatalk  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Znaju imati u nekim mješaonicama boja, imaju onih raznih plastičnih gumbića, nosača itd  | 

Zašto piše: "Do not worry about smell of the seal?" :D 
	 | 

Zato što sam prije godinu dana u kauflandu uzeo onu univerzalnu gumu koju staviš na pod prtljažnika i dan danas smrdi ko kuga :) 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Nekoliko kolega mi je reklo da je Textar odlican.  | 

Citiraj: 

| 

Vidi si i autodoc.si, dosta brzo dostavljaju i nije neka cijena do HR 
	 | 

Citiraj: 

https://www.youtube.com/watch?v=7Ak4OgiEWDY  | 

Jel to Korejci mole po internetu? :D 
	 | 

Jel ima netko auto sa ovim VW 1.5 TSI motorom od 150 konja? Možda bih uzeo ovu Škodu Octaviu novu pa sam našao na forumima i youtubeu taj "kangaroo" problem i da se gubi snaga u prvoj i drugoj brzini pa onda od jednom opet naglo dođe. Tak neš se spominjalo. Nekima je novi software popravio a nekima nije. Netko dobije potpuno novi auto ispravan drugi dobije novoga sa tim problemom. Uglavnom cirkus. 
	 | 

Manualci nemaju problem navodno. Automatici da ali je navodno fiksovano. Navodno :D 
	Sent from my iPhone using Tapatalk Pro  | 

Zanimljivo. Svugdje piše baš obrnuto. Kao automatski mjenjač malo prikrije problem pa je kao bolje. 
	 | 

Citiraj: 

| 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37. | 
		 |