![]() |
|
GLA od Merca - X2 od BMWa
|
Citiraj:
Ajmo dalje... |
Citiraj:
Jel nutra AISIN i prednji pogon ili? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Sretno |
Citiraj:
|
Bok, trebao bi sutra ici kupiti auto, rabljeni naravno.
Mislio sam isprintati ugovore sa interneta jer nemam vremena danas ici kupovati. Nasao sam dva koja mi izgledaju normalno: https://ugovor.hr/ugovor-o-kupoproda...og-vozila.html I https://www.google.com/url?sa=t&sour...x1DGBrIqdOGMGr Moze li to tako ili treba ugovor iz Narodnih novina? Hvala |
Lupio me lik u bočnu desnu stranu, koji je neoprezno izlazio s parkinga. Oba vrata udubljena ali ne jako s tim da su zadnja malo i zgužvana kod spoja s prednjim vratima. Uglavnom daju se otvoriti i zatvoriti normalno. Čak sam i boju skinuo polishem (nakon očevida policije i izvida osiguranja). E sad, popravak mora čekat jer idem na more za tjedan dana. Ali sad za koji dan imam i tehnički. Čitam da po novoj EU direktivi takva oštećenja prolaze bez problema ako se vrata daju zatvoriti. Kakva su vaša iskustva?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da tehnički pregled ako je napravljen npr. 3.7 vrijedi do 31.7.
Za osiguranje to ne vrijedi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I opet smo na početku te priče,... što vrijedi ako tehnički vrijedi do kraja tekućeg mjeseca i osiguranje je plaćeno za narednu godinu kad imaš istek prometne dozvole :)
|
Citiraj:
Ne znam zakaj svi pizde na Aisin mjenjače, ako se uredno održavaju, ako se nakon zamjene tekućine radi adaptacija, nema problema s njima. Imam tf80sc u svom autu, 250k km i nikakvih problema s mjenjačem, radi ko urica. Torque converter mjenjače bi uvijek uzeo prije dual clutch-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolko sam na brzinu izguglao, DCT je malo brži. Pojma nemam. No još jedna dobra vijest. Danas preuzeli novi auto, no istovremeno prodali stari 116d. Sve u istom danu. :D |
Citiraj:
Na valjcima kod Muhe 192ks i 380nm Nakon toga tek stavljen ispravan N75 ventil (vakuum kontrole turbine) i auto je puno bolje išao |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Nije, znao bi za to.
Nemoj me hebat da je netko to stavio na tablicu... :D |
Vidio ga i ja nedavno. Kakav neukus.
Ima i gorih, sve iksevi 😁 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Bmw koliko znam a možda ne znam nema dct.
ZF8 klasik I Aisin 8speed za prednji pogon. Vozio dvojku vulgaris I to je feceralo sve 5 |
Citiraj:
Puno sretnih km ti zelim i sto manje problema. |
Fala.
Istina, nisu promjenili interijer zadnjih 10 g sigurno. Izvana mi je lepi. I imam zamjerku za bežični punjač. Nalazi se ispod onog naslona za lakat, no veliki mobovi ne stanu u njega. A ja navikao plahte od moba imat. :D Infotainment je brz, no još se borim s njim da sve polovim. |
Citiraj:
|
Ima i gorih
ZG ODAN OG ULIN I tako |
Citiraj:
Neki dan vidio Renault megane cabrio, ZG-ODNA, došao kraj nje, slegnuo ramenima i otišao dalje, imam sliku ali se slabo vidi |
Citiraj:
|
U kt lik ima bmw kabrio i regu BUM BUM.
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |
|