![]() |
|
- Dobar dan doktore!
Dobar dan komšija. - Automobil mi slabo ide. Jeste probali dodat gas, ili voziti u manjoj brzini? - Pa da mi se začuje motor?! Da mi gume škripe?! Doktore, uozbiljite se. |
zaboravio si - pa da troši litru više :)
|
Citiraj:
A sa 1.6 CR TDI sam prilično zadovoljan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni 1.0 Ecoboost sa 125ks uredno trošio litru više nego 1.5 sa 150ks. Citiraj:
Jednako kao što Toyota Prius nije napravljena za konstantnu brzinu od 180kmh, na kojoj troši više nego BMW M3 na toj brzini. |
Vrijeme ce pokazati jesam li se zaribao, ali auto je fizicki ok, sve dela, ima par ogrebotinica i to je to.
Slike |
Neka te služi dobro!
Dobra mi je ta 508 redizajn Bijeli 508 gt line baš te linije mi je još nekako tiha patnja... |
Lepo, lepo. Nek te dobro služi! :chears:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Hvala dečki
Vidjet cemo sutra na servisu jel dobar primjerak :) |
Citiraj:
Nego, ja se na kraju oprostio od E36, otisao u ruke novom sretnom vlasniku koji je obecao da ga nece maltretirat. Ipak je u godinama i bila bi steta da ga zasvasa u neki stup ili stogod :D Model-X je od njegovog starog, spaceship od auta. U glavnom, skoro suzu pustio jucer. ![]() ![]() ![]() |
Bome sretne i "tuzne" vijesti :) Neka nove vlasnike sretno sluze limeni ljubimci!
|
Citiraj:
Frend ima takvog, limuzinu, s malo manje opreme al s 2.0 motorom. Prezadovoljan je. |
Citiraj:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk |
Moja jedina zamjerka tom autu je bila kaj nisam baš imao mjesta za noge, malo je volan smetao koljenima. Jbg, 195 cm.
|
Citiraj:
|
Frend s posla ima već par godina isti takav GT line automatik s HDi-jem od 200 KS. Kupio ga rabljenog s 130t km, auto izgleda kao nov. Prezadovoljan je, kaže da su mu par puta nudili da ga proda, ali ga neće tako skoro mijenjati.
Uglavnom, sretno! :cheers: |
@brodjo
Već 5g. ima Qašu 1.6dCi Tekna oprema+Park Assist, gume 19", staro za novo (zamjena za Suzuki SX4), kupljen u salonu u SB, nađen na Njušci. Apsolutno nikakve primjedbe na njega. Da je zvučna izolacija malo bolja pri većim brzinama bio bi odličan. Vuče super, vrlo je startan, potrošnja na otvorenoj cesti je oko 6l. Napomena: obzirom da iza ima polukrutu osovinu, malo je neudoban na zadnjim sicevima, ali ništa tragično. Ako šta trebaš, pitaj. |
Znate nekog dobrog autolimara koji bi mogo riješit ovo:
https://www.njuskalo.hr/image-w920x6...-121454702.jpg A da me ne odere previše? Nije samo površinski, trebalo bi odrezat dio taj i konstruirat ponovno |
Citiraj:
https://www.mojkvart.hr/Zagreb/Remet...akirnica-Petar Na našim mazdama je čuda radio. A koliko je dobar je potvrdio kad je rekonstruirao cijelu karoseriju za DAF-a kojeg smo htjeli vratiti u prvobitno stanje i napraviti old timerom. |
Očigledno da netko uopće ne razmišlja već piše kazne koje nemaju veze s mozgom
https://www.index.hr/auto/clanak/sni...u/2196806.aspx |
Sustav vjerojatno radi sve automatski, tak da čovjek je vjerojatno malo prisutan
|
Al bi za takve neke stvari trebao moć opaliti neki flag pa da čovjek to može pogledati.
Pogotovo čudne brzine |
Citiraj:
|
Nego, zanimljivo je što se to dogodilo da je izbacio takvu izmjerenu vrijednost.
|
Citiraj:
|
Pregledali dečki karavana, vele da je stanje super, kilometraža odgovara stanju vozila, preventivno ćemo zamijeniti zupčasti i vodenu pumpu, ulje i filter i vozi brate.
Za 80 tisuća kuna mislim da nisam mogao bolje proći. Sjedi pali vozi. |
definitivno vrhunski ulov, cestitam i puno sretnih km
|
Citiraj:
|
HOK osiguranje isplata štete, iskustva u zadnje vrijeme?
Vidim da su prije jeli govna, danas me vozilo u lizingu, HOK osiguranje, lupilo. Euro izvješće, bez policije. Prijavio sam štetu preko njihove web stranice. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |
|