![]() |
Citiraj:
I to nije ok. |
Znači da jednostavno zašutim i ne odgovaram na potanja? Onk da bacim post i pravim se dalje blesav? Ak odgovaram onda silujem?
|
Postoji normalna konverzacija, a postoji trolanje, silovanje, shill-anje,.....
Ako si odrasla i razumna osoba, shvatio si, a ako nisi, onda je potpuno nebitno. |
Citiraj:
Tko garantira da 6c/6t nece tak slicno proci za 2/3god... Linkao sam neki dan na computerbase.de gdje su testirali utjecaj br.jezgri u za gaming u pre zen eri(pocetak 2017), tamo se vec vidjelo da 4c/8t proc(i7 7700k) pada naspram brodwell-e koji su sa vise jezgri, a nizeg takta. Isto tak bilo je piskaranja po netu da dosta in game bechmarka nisu realni za real world perf, odnosno zahtjeve jer su na mapama koje manje carine br.jezgri. Jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir su driveri, nvidija je kaskala s driverima optimiziranim za zen arch, skot je bio testirao tomb raidera gdje je amd mislim sa rx480 imao bolje perf od gtx1070 ili tak nekaj slicno, ne sjecam se sad tocno ali znam da je bila razlika koja je kasnije rijesena sa novim nvda driverima. Bilo bi dobro kad bi napravili testove i sa amd grafama, npr zen2+radeon VII, zen2+navi vs. i9+radeon VII i i9+navi |
Kaj konkretno nisam normalno raspravljao? Gdje sam trolao. Godina imam 47. Da li je doviljno za ovu raspravu? Možda je i previše. Znači molim da me se prestane prozivati za trolanje, fanboizam i sl. gluposti. Ja ne prozivam nikoga.
edit; Gigi1 govorili su ali nisi pratio. Pogledaj recenziju od DF-a i priču sa Crysis 3 i usporedbu sa i5 7600k klokanim tada. |
hoce netko sutra popodne uzmemo gajbu i pelin bombice i na tomislavov trg refreshati net svakih 30min u iscekivanju prvih recenzija
|
Pa da me neki živog zatuku
|
Citiraj:
Starost i odraslost nemoraju nužno biti u vezi. Naprimjer, izjavit na istoj stranici rasprave: 1. Testovi na 1440p i 4k su praktički nebitni, pogotovo na high detaljima. 2. Trebali su izvrtiti na 4K, realno svi danas imamo takve televizore...to bi dalo dobru sliku snage procesora uz gamingu. Dakle, malo smo kontradiktorni, odnosno ne pratimo niti samoga sebe. Dovoljno ? |
Molim te da mi ne dociraš o ponašanju i nauči razlikovati sarkazam od kontradiktornosti.
|
Iznenađen sam da nema nijednog pravog reviewa prije službenog izlaska pa da ljudi znaju na dan izlaska na čemu su, ove leakove neću računati jer im baš i ne vjerujem. 720p, ma daj...
Uostalom, pogledajte na ovoj slici od ovog zadnjeg leaka datum ispod imena autora. Malo čudno, ha? |
Citiraj:
Isto tako testiranje na 720p nema smisla jer nema veze sa stvarnim životom. Em nitko ne fura takve monitore, em me nitko ne može uvjeriti da bi netko sa 2080ti igrao na toj rezoluciji. 1080p treba biti minimum jer to netko i bi upario na 144-240hz monitorima |
Citiraj:
|
Ne vidim da bi rezultati sa RTX 2080 TI i 1080p bili bitno drugačiji ako je ova recenzija uopće istinita.
I uopće nisam vidio ništa loše u toj recenziji po pitanju AMD-a, otprilike sam takve rezultate očekivao. Super procesori ali i dalje ne vidim zašto bi ih vlasnici ryzena 1600x 2600 ili vlasnici i5 9400f kupovali za 1440p rezoluciju. Čak i ako se kupuje novo, uloženo/dobiveno ali mguće da me Stevo razuvjeri sutra. |
Citiraj:
Ono, neznam kud bi pa se vadim na sarkazam :roller: Da sam loše volje poželio bi ti dugogodišnje igranje na 720p ili manje :lol2: |
Lol ak si ti šeldon nije moj problem :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neda mi se ni zajebavati sad s leakovima i analizirati kd izlaze sutra recenzije. Pogledam stevicu i TPU za gayming, te eaventualno anandtech za ozbiljnije stvari (arhitektura i sl.) i možda švabe |
Citiraj:
Ti si taj koji prozivaš i tražiš svađu, evo i sada konstantno imaš pitanja i potpitanja a mene optužuješ za silovanje teme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pardon, ti **beš i trolaš sa 720p i onda kad ti se to kaže u oči glumiš finoću. Kad treba stati iza svoje izjave glumi se uber sarkazam. Vrati se u XX stoljeće i uživaj u 720p i manje. Principled Technologies te kruhom hranio :chears: |
Mladenxy, zbilja nemam ništa protiv tebe ali sam u zadnje vrijeme primjetio da si malo žešći kontra amd_a, pusti ljude nek se vesele. A i tržište uvijek kazni ili nagradi određeni proizvod. Svi bi mi dobro a jeftino. A ovi novi procesori od amd_a konačno budu na razini konkurencije na najvažnijoj sporednoj stvari, gamingu. :goood:
|
Citiraj:
Gil nisam rekao riječ kontra AMD-a osim u Navi temi kontra njihovih cijena, ali to sam rekao i u Nvidija temi, identičnu stvar. Za mene su AMD i Intel kapitalističke firme koje gledaju svoj džep a ja gledam vlastiti. Tako i treba biti u oba slučaja. Problem je kaj se ovdje prelagano potežu optužbe za trolanje, osjetljivost na vlastitu i tuđu malenkost je vrlo nisko, ali za neki brend je na jako tankoj i napetoj liniji...na granici rata LOL. Imam osjećaj da se sa takvim optužbama pokušava utjecati na modove, što bi valjda trebalo rezultirati nečijim banom, jer se eto misli drugačije. |
Zamolio bih vas da ovu temu ne pretvorite u dječji vrtić, unaprijed hvala.
|
Citiraj:
Nisam to primjetio pa sam sada odvratio ugrađeni benchmark...ne znam što su oni konkretno testirali i koji dio u igri ali ovo je moj rezultat sa kompom iz potpisa, zadnji dostupni bios i windwsi sa zadnjom zakrpom. Sporiji proc od njihovog, vjerujem i grafa( nisam ni gledao koju su koristili) i na low detaljima nema ni približno tako loš fps. Frametame nisam mjherio ali valjda bi osjetio da mi igra 50% vremena štuca tj. stuttera. https://i.postimg.cc/Z9QhLD73/Screenshot-34.png |
znao je GN imati cudne rezultate, da li je i ovdje slucaj-ne znam(na 6c/12t cpu im nema stucanja), ali bitno je koji dio igre se testira, to je ono sto sam ranije pisao oko mapa.
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=iuJPqFNTp4g Ovdje se vide i 0.1 low rezultati kao i frametime za 6/6 i 6/12 proc |
Zbog ove gore rasprave na trenutak mi se ucinilo kao da sam na bug forumu :). Amd-u svaka cast jer nakon 7+ godina su me ponovo poceli zanimati procesori. Do sad sam samo kroz godine letimicno citao o refreshevima od 2% IPC-a i 10% uvecanju cijene iz svake generacije. Vrijeme je da na jesen/zimu(kad se slegnu cijene i dojmovi) ode u penziju moj i5 Haswell te da se pridruzim crvenom timu.
|
Ja sam isto u dilemama da li umiroviti Haswell i7, s 1070ti na 1080p. Nisam kompetitivan igrač pa mislim da je za sada pomak premalen. A grafičku i monitor ne namjeravam dirati zasad...
|
Onda nema smisla, taj cpu neće biti bottleneck za 1080p/60hz još godinama.
|
Sjebali ste temu s tim prokletim "igricama" još prije 20+ stranica. Zamisli problema, ako Ryzen 3000 serija ne bude imala kolko već je poželjno sličica u sekundi.
U slučaju da je stvarno tolko bitno, zbog čega se onda raspravljate na forumu umjesto da igrate po cijele dane. Jebeno nevjerojatno kolko nizbrdo je tema otišla. I kaj bude sutra kad krenu službene recenzije - opet udri po FPS pizadrijama, jer sve ostalo nije bitno. Možda je i bolje da AMD ostane vječni šrot i budžet opcija, jer ovo je muka za čitati. |
Mislim da je ljudima vruce pa prokuva mozak ,bar procitas i nasmijes se ,jedva cekam rezultate oc na nekim primjerima sa boljim hladenjem jos dan ajde...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Mozda su koristili neke power saving opcije |
U koliko sati po našem vremenu je NDA lift?
Nisam vidjeo da igdje piše |
15:00
Još manje od 24 sata :) Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Koja korist od 1080ti ako ce raditi na 70% mogucnosti, radije onda uzeti 1070ti/v56 za iste perf ali osjetno manje para
|
Citiraj:
Znači ovaj video je test procesora na ne grafe, situacija gdje grafa nije BN procesoru. Jasno se vidi razlika u 0.1 low i u frametameu i ne vidim ono špto su spominjali u recenziji koju si spominjao...nisam to vidio ni dok sam igrao tu igru. Video pokazuje različite dijelove u igri. |
Citiraj:
U svakom slučaju, dobar post.:respekt: |
Citiraj:
:kafa: https://bitsandbytes.hr/proizvod/pro...m_medium=click 50-100 kn skuplji kod drugih. Dobra cijena za taj proc ali treba vidjeti u odnosu na Ryzen 2600, pogotovo polovni...ak uzmeš sa tržnice ryzena 2600 za 900 kn za ovih 900-1000 uzmeš ram i SSD. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:08. |