![]() |
vip srbija ima u ponudi xiaomi mi4 LTE + miband
https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.3629.html ko zna, možda bude i kod nas u ponudi |
Piše da je redovna cijena 27k RSD što dođe oko 225 EUR. Cijena je ok. Samo što ga onda još treba i otključati.
|
ta cijena je za preplatu.
bez ugovorne obveze, cijena je 64.600 RSD |
23000RSD je trenutna cijena uređaja u slobodnoj prodaji :) što je 1442kn.
Za mjesec dana idem u Banja Luku pa ako netko želi da mu dofuram :) edit: zgleda da lažem za cijenu, chief je u pravu. |
Citiraj:
Kakve veze ima Banja Luka sa VIP Srbija ? |
Možda ide preko Srbije :D
|
Citiraj:
Kakve veze ima Banja Luka sa VIP Srbija ? U Banja Luci je operater m:tel i uopce nema u ponudi Xiaomi uredjaje. |
Pas masters. RS je meni simbol za Republiku Srpsku.
Hebiga, bila dobra volja, samo falilo mozga. |
536 EUR je ipak malo previše. Za tu lovu ga nabavim iz Kine ili iz Italije i još mi ostane para.
|
Jel stigao kome Xiaomi Redmi Note 2, kakvi su utisci može neka iskustva korisnika, ima li kakvih novih informacija o problemima sa ekranom ili nekih novih problema ili je to samo bila patka da se uspore narudžbe, kako ste zadovoljni sa mobom?
|
I mene zanima ista stvar, razmisljam ga narucit, pa ako bi mogo neko napisat koju rijec.
|
Stigla danas 2 kom. (za mene i frenda) Koliko sam ga uspio danas koristiti....sve 5!Sve ide fluidno,normalna instalacija svih aplikacija,kamera o.k.,ekran o.k.,zvuk o.k.,wi-fi i mobilni signal dobri.... Stvarno je predobra zvijer za te novce!!!Jedino sto mi se na prvu nije svidjelo je sto za wallpapere i zvukove zvona otvara neke kineske stranice za skidanje tj. ako hoces promjeniti zvuk poruke ili zvona,automatski ti otvara neku online bazu na kineskom gdje se ne mozes snaci....Inace u kutiji stigli 2 screen protektora i zastitna silikonska maska.
|
A gdje si kupio i koliko si platio ako mozes napisat jos.
|
Citiraj:
|
Ma sa xiaomi.eu skinete MIUI 7 developer i na tom romu nema kineskog bloatwarea,ima HR jezik i gapps...
Inace Note 2 nema Sharp ekran nego ga proizvodi Tianma... |
6 dana u upotrebi Xiaomi Redmi Note 2 (16Gb).
Miui v7 developer rom sa xiaomi.eu Nikave zamjerke, čista preporuka. |
Nista ja bi si danas onda narucio, neka preporuka gdje da ga uzmem?
Ovaj link sa aliexpress i DHL to funkcionira? |
evo link
mislim da ide u prodaju moj lenovo k3 note i budem kupil xiaomi,vidim bolja podrška,itd...makar sam zadovoljan sa lenovom |
Citiraj:
|
ne znam ,ja nisam naručil, ali vidim da su na bug forumu normalno naručivali ljudi,možda nekaj krivo radiš?jel si izabral bijeli,jer mislim da je jedino taj moguće naručiti?
|
Redmi Note 2 u gizchina shopu 217$ EU warehouse i ukljucena DHL dostava...
http://shop.gizchina.com/redmi-note-...21-color-white |
Pa na aliexpresu 16gb model sa DHLom je 185$, osim ako nesto krivo vidim
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam narucio sa Chigon-a na AliExpresu.Sveukupno izadje nekih 1300kn sa dostavom(DHL)
|
Citiraj:
http://shop.gizchina.com/content/warranty.html |
Bok!
Prijatelj gleda neki manji mob za uzeti, ja sam mu spomenuo Meizu M2 Mini sa Chigon-a,... Ima li ga netko, jel sve u redu "out of the box", gapps-i,...(vjerojatno nebi prckao po njemu jer nema iskustva). Isto, ima li jos neki ispod 5 inca, koji bi konkurirao Meizu-u? |
Citiraj:
|
Prije svega pozdrav svima.Trebao bih mobitel do 1500kn,bitno mi je da je ekran bar 5.5,da mogu odigrati koju igricu i pogledati neki filmic,kamera mi nije toliko bitna.Za oko su mi zapela dva modela,Xiaomi Redmi Note 2 i Asus Zenfone 2.Pa ako mi možete pomoci u odabiru.Hvala unaprijed.
|
Xiaomi... Moja topla preporuka...
|
Meizu m2 note uzmi u obzir
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo sam lumiu 640, i mislim da se za te novce stvarno neisplati zafrkavati s kinezima i njihovom garancijom, mob ima sve, jedino nema hrpu rom-ova za fleshanje
|
Pa kineza zacudo mozes kupit i u HR i imas 2god.garanciju.
|
He, Ali to onda nije vise ta cijena
|
Pa sta ako nije?zato i postoji izbor....
|
Citiraj:
|
Mislim da ju i ja uzimam u edigitalu kad prodam svoj
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |