![]() |
problem rijesilo instaliranje nekih drugih drivera od zvucne... thx svima
|
e ajd mi objasni koje si drivere instalirao,odakle i koju zvucnu imas
pretpostavljam realtek jel tako?! treba mi jer sutra opet idem instalirati cod 4 pa poučen time da si ti uspio riješiti nadam se da cu i ja riješiti :) |
Citiraj:
ugl, pa to ce ti pomoci jedino ako i ti imas asusicu sa nforce4 chipsetom... jer tesko da imas istu zvucnu... |
igra tko jos ovo cudo?
|
svi prakticki :)
na ladderima aktivnost preko 12tisuca warova mjesecno, lanovi su bukirani ko nikad dosad :) |
Citiraj:
|
Praktički jedina igra po kojoj nabadam miš i tipkovnicu, a nekada se desi da cijeli dan ne zaigram.:D
I jedini server na kojemu igram je kk, stvarno se čovjek navuče na CTF i onda sve ostalo izgleda totalno nezanimljivo....singleplayer nisam ni prošao a rank mi je na oriđiđi serverima 32 ili tako nešta.... |
CoD4 Galactic Warfare :D
Jel tko probao ovo: "> IP-evi: http://www.game-monitor.com/search.p...ars=&game=cod4 |
Igrao sam, mrzim star wars, tako da se nimsa svojom voljom spojio na server, al nakon par minuta igranja, iskazalo se da je taj mod bolji od svih star wars igara :D (dobro osim KOTOR-a :D)
|
Citiraj:
|
imam problem,znam da je već bio al nemogu naći riješenje...imam org. key i izbacuje me sa server i veli da pnkbstA nevalja...updejto sam ga i opet isto....help
|
Citiraj:
|
Jel netko zna zašto imam sada uzasni lag u igri cod4? Lag je nastao kada sam instalirao Win7. Inace je gigabyte ploča, I5 cpu, 5870 Ati i 6 GB rama...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probaj stavit maxpackets 100 a fps lock na default (85, tj. 91). Ja sam na taj način ispeglao zelenu crtu do maximuma.
|
pb laga u zadnje vrijeme,zato to nemas na mw2 jer tamo nema pba :)
|
Citiraj:
Par dana tražio neko rješenje al ništa pametnog, pa vrag odnio šalu i pao rainstall :D |
proguglao sam malo i našao kako se to zove barem :) "pb spikes lag" se to zove i traje prvih 3 minute a problema ima kada se napravi update pb-a na windowsima 7..... kako to riješiti pitanje je sad?... nisam nikako sa podešavanjem postavki mogao to riješiti, ni max fps ni reinstall ni pb sleeep ni administratorska prava na direktorijima, ni manual update ..... jel ima koja dobra duša da mi pomogne....??
|
Probao s ovim?
|
imao bi pitanje...naime smeta mi kada igram na sniper only serveru ona "svjetlina" u daljini i nemogu jasno razluciti gdje je neprijatelj...
nije brightness probao sam,je li ima kakva command naredba da se smanji to tj.da bude cisto u daljini... |
Kakva "svjetlina"?
Može ss? |
r_glow 0
r_specular 0 probaj nes od toga |
Snip Only serveri su promod, pa ak nisi znao imaš dodatne opcije za promod grafiku, kad se spojis uđi u Spectatore, stisni escape i bit ce ti opcija "promod graphics", kažem da idi u Spectatore jer odmah vidiš efekt toga što biraš, a možeš si i Shortcute složit pa isprobavaš :)
|
ili mos stisnut B pa 5 i onda biras sta ces drkat po promod graphics ingame :)
|
Što je drugačije u tom promodu, po čemu se razlikuje od obične igre?
|
Kako se zovu građevine u kojoj je zatvor u igrici? Pretpostavljam da je napravljena građevina po nečemu što postoji, pa bi htio naći neki slika ovako jer je fora :) Pa ako netko zna nek se izjasni
|
Citiraj:
|
Promod je Mod za competitive igru, dakle sva oruzja su ti odma dostupna,izbacena su nebalansirana i bugovita oruzja,graficke optimizacije i mrezne optimizacije,ready up time je dodan,ogranicen broj SPECOPSA po teamu,smanjen radijus eksplozije bombe,mjenjani hitboxmultiplieri,i more drugih opcija.
|
Citiraj:
Citiraj:
ali fora je u tome sto evo ss koji pokazuje da nema uopce svjetlosti a opet dok igram meni sve bljesti tamo kod stepenica... a dosta mi je to vazno jer kao sto znate milisekunda ovisi o smrti ili zivotu :D Citiraj:
http://screenshot.xfire.com/screensh...933b7ad6dd.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |