![]() |
Citiraj:
|
Ima li netko od vas saznanja šta je onaj mali bijeli konektor sa strane Gainwardove 3090? Nekih par cm od napajanja, između F i O. :D
https://www.gainward.com/main/vgapro...tab=gy&lang=en |
Daj drugi put stavi poštenu sliku i označi a ne da listam i tražim po 5 slika. To je konektor od fanova(ventilatora).
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
U dućanu je 3500kn, -20% za polovnu s garancijom je 2800kn, možda niže ako je starija. To je uobičajena računica... Moja 1070 Ti je 25 do 35% jača od nje (link), ali nema garanciju, pa sam ju stavio za 3k. Ovisno o cijenama Radeona 6600 kad dođe u dućane, to će možda trebati korigirati, ali to je sadašnje stanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako sam ja uspio onda prodati rx580 8GB za 2800kn?
ja sam uzeo 3080ku prosle godine u 12.mjesecu za 1000EUR u dojčlandu, prodao RX 5808GB za 2800kn. to bi znacilo da sam upgrade napravio za 4700kn. iako sam je ja prodavao kad je bio onaj craze za majningom.. |
Molim promjenu naslova topika u:
Monolozi njuskalo prodavaca Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
NVIDIA has just informed board partners that they will have a new version of GeForce RTX 3080. The model carrying a GA102-220 GPU would be equipped with 12GB GDDR6X memory, an upgrade of 2GB over the existing RTX 3080 10GB SKU.
The first question to arise is, why is NVIDIA launching a 12GB RTX 3080 model right now when there are plans for 16GB RTX 3070 Ti already (which by the way will feature GA104-401 GPU) Mašala, kakv ce to mix biti :D. |
Sjebali su se u startu da nisu odmah složili RTX 3090 24GB, 3080 20GB i 3070 16GB, pa sad pomoću Ti i Super modela koji su procurili još prije godinu dana stvaraju dodatnu umjetnu segmentaciju, jer znaju da će sve prodati.:)
|
Sjebali su oni nas a ne sebe :D Makar nije nikakav problem staviti texture sa utra na midium jer i tak je teško skužiti razliku...iako boli glava kad vidiš koliko grafe koštaju i onda moraš rezati detalje. Jebiga.
|
Da, taktički je to sve posloženo i sad deru cijene koliko god žele, jer sve ide bez pitanja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako je vjerovati videocards.com tablici onda NE, jer tamo sve tri nove (3090Ti, 3080 12GB, 3070 Ti 16Gb) imaju GDDR6x
|
Hm, a da li se ta razlika u memoriji očituje u stvarnosti? 3070 i 3070Ti imaju skoro iste performanse, a potrošnja je značajno povećana. Koji je smisao GDDR6x memorije onda?
|
Koja su govna ovi iz nvidije. Sad su počeli usporavati proizvodnju da bi održali visoke cijene. Ja ne vidim PC gaming u nekoj budućnosti, ove nove generacije gejmera će uzeti PS i peglaj miško. Ovi nek propadnu govna jedna. Radit će office kartice i 3d rendering kartice.
|
meni je game boy spreman,bar nece utrostrucit zaradu skupa sa prijateljima crvenim i plavim
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Citiraj:
Ima li šta konkretnije o tom navodnom smanjenju proizvodnje? |
|
Citiraj:
Čestitke. :D |
Jedno usputno pitanje... vidim po slikama da mu je grafa ubodena u donji slot... zar nije samo gornji čak i na high-end pločama zapravo punokrvni x16 Pci-E 4.0, a donji limitiran čipsetom?
|
Citiraj:
|
Uspio sam uhvatit EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING. Trebao sam samo proci kroz 3 razlicita odobrenja, naguzit se, i preplatit 650EUR bez PDV. Katastrofa. Lakše je kokain kupit.
|
650 eura za 3090? Di to ima jbt?
Edit: sad vidim da pise preplatit. Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja još uvik čekam ona tvoje najavljene padove cijena :D |
Citiraj:
@Proudcroat... Realno, cijene su preko ljeta i pale bile ;) izvlačim se sad, ali da... niš od toga... falio sam jbg. |
Citiraj:
7 x PCI Express 4.0 safeslots 7 x Full x16 slots 4-way/3-way/2-way SLI https://www.asus.com/us/Motherboards...-SAGE-SE-WIFI/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |