![]() |
Citiraj:
Jučer su na ispod obruča raspravljali zašto su ovo napravili i da je logičnije bilo ostaviti Favorsa. Meni osobno je ovo logičnije, Favors nije imao puls. Aquaman će barem derati nemilice i imat će lika na kojeg se mogu osloniti da će svaku večer biti prisutan duhom i tijelom. Zion je pokazao da ga obrana ne zanima, niti guranje u obrani pa mislim da nisu imali bolje riješenje. Je puno novca za 5icu ali štaš. Citiraj:
|
Adams je zvijer, volim takve igrace. Zanimljivo prijelazni rok ispao iako nije bilo kapitalaca :D
Zion ce morat malo poraditi na obrani, bar minimum truda da ulozi |
iako bez obrve, mislim da Pelicansi neće biti za otpis iduće sezone.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da na bird prava mozes dobiti vise love.
Pa se na to veze nastup na all staru ili all nba teamu. Ingram mi nije bas sjeo, dobar je ali mislim da nije dovoljno dobar. |
Ma vidio sam da su Tejtum i Mičel dobili 195 za 5 god,a ovaj "samo" 158.
|
evo i Bam dobio 163m za 5god u Heatu...
|
|
Ipak Boogie prelazi u Rakete. Bit će čik fajta, zar ne @adaksinjo?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...258a7a1883.jpg |
za tebe imam vruće krumpiriće :D
Citiraj:
sve je jasno, back to back za Lakerse :D Citiraj:
|
Citiraj:
SumLJam pokraj Currya. Отправлено через iPhone |
|
Ho ho ho. Imam osjecaj da cu ovu nba sezonu biti loš muž i loš radnik. :D počevši sa Božićem
|
Citiraj:
Citiraj:
|
čitao sam prije par dana da je neki novinar najavio da igrač kojem ime počinje s M i zaršava s O neće zaigrati ove sezone za Portland. na kraju su obadvojica u problemu :D
ne volim se naslađivati tuđoj nesreći, ali nakon toliko prepotencije, preseravanja i igranja fortnajta umjesto treniranja, za drugo ni nije. sad će se ko pokajnik pokušati vratiti u repku, držim fige da ga i tu odjebu pa nek potpiše kod Sesara u Velikoj Gorici :D |
Lakersi ponavljaju, ali ja jedva čekam da vidim hoće li KD biti opet onaj stari.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D :D Ne znam šta reći za Wall Westbrook trade. :D |
Wall je trenirao sa Gilbertom, tako da možda nešto i pogodi izvana. :D
|
Nije velka razlika rekao bih :D
Uz to Wall dvije godine nije igrao, a i brzina koja mu je najveći adut će vjerojatno pasti. Overall, Westbrick je na papiru bolji igrač, ali u praksi će kao play Beala pretvoriti u spot up šutera. Znači iduće godine i Beal odlazi iz Wizardsa :D |
ukratko, nema se što zanimljivo dogoditi do početka prvenstva osim ako Antiša odluči obalu jezera zamijeniti obalom okeana :D
|
Pa i ja mislim da nekih vecih pomaka nece biti. Antisa i Brada su oni u koje se gleda. Antisa ionako planira nakon sezone odmaglit, a Rocketsi imaju upper hand nad Bradom i krenut ce u sezonu s njim pa vidjet kako se stvari razvijaju.
Uglavnom, karte su podijeljene, barem za polovicu sezone. |
breaking news za J. R. Smitha - liga neće testirati igrače na marihuanu u novoj sezoni :D
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...b5&oe=5FEFDC11 kolko će im trebati da se barem jedan ili obadvojica ponovno ozlijede? |
Živijo hardenizam!
Отправлено через SM-N986B |
|
Ovu sezonu se bude samo mogao slikat....ako se ne polomi.
Baš bi mi bilo drago da Perkinsa ovaj Hardena trejdaju u detroit/knickse/kingse ili sličnu nba vukojebinu. |
Citiraj:
Dobar besplatni savjet, al siguran sam da tako i razmišljaju u Houstonu. Međutim sam isto tako siguran da im nitko ne nudi onoliko koliko žele za bivšeg MVPa i višestrukog najboljeg strijelca lige. Hoće li Netsi dat Irvigga za njega? teško, Durantu je Irving bio i nekakav uvjet za dolazak ako se doro sjećam. Izuzev njih Netsi baš i ne mogu jako puno ponuditi, barme ne onoliko koliko Rocketsi žele. Hoće li Sixersi dati Simmonsa? Teško, Morey je već rekao da ih neće razdvajati, iako se može i predomisliti obzirom na povijest s Hardenom, a izvan toga ponuda opet nije neka. |
Da sam vlasnik houstona dao bi ga za draft pikove i zamjene pickova koliko ide i dao ga u najgoru momčad što postoji. Šupak. Houston je sve podredio njemu, stvorili su ga jer nitko ne bi tolerirao toliko bahaćenje na terenu. Frajer ako nema loptu on ne igra u napadu. A u obrani čuva samo debele četvorke koji se ne mogu kretati pa može iskoristiti svoju masnu guzicu.
Netko je rekao da je velika razlika između profesionalnog sportaša i profesionalca. jednom riječi fuj! |
Zvuči dobro, Kingsi recimo :D
Ima li on pravo staviti veto na trade? |
Gotovo sam siguran da nema ali ima 15% Trade Kicker
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |