![]() |
Točno to. Iznimka je samo moj Galaxy mini 2 koji na neku neobjašnjivu foru radi posve identično i dan danas, 32 mjeseca nakon prvog paljenja.
|
Iznimka i za s5. Eto moj godinu dana star, baterija drzi super. Malo manje ali nista jako primjetno.
|
Srećom pa je lako izmjenjiva.
Budući mi je S5 najizbalansiraniji mob do sada, ne namjeravam ga mjenjat skoro. A kad baterija popusti, uzimam onu 3400 extended orginal. 300kn je sa poštarinom iz Nizozemske. Sa njom dođu i nova leđa. Mobitel se udeblja u ravninu kamere tako da nije strašno. No, za sada ostaje ova. Sad mi je 3 dana izdržala sa preko 6 sati SOTa. I više nego odlično. |
Citiraj:
|
Dok mi AF u low lightu nije postao iritantan nakon što se hype stišao :D
S5 nema tih problema. Kamara je tip topac. |
Čekaj da se hype oko S5 stiša :p
Vjerujem da je kamera za koju klasu iznad G2 ali znam i da ćeš nać uskoro nešto što će te natjerat da ga zamjeniš :D |
Videćemo :) meni barem nije mob problem prodat :) svaki ode za sat vremena :D
Za sad nemam mane. Lijepo sam tempered glass nakeljio, tutnuo ga u odličan Ringke Fusion case i ispucao sam valjda već 10GB fotki. Uživancija mi je fotkat po vani sa njime. |
Ne bi se slozio za Samsung bateriju, naravno ako se prije ne napuse. Samsung s2 i dalje radi odlicno s original baterijom, samsung s4 mini sad ce imati 2 godine isto izdrzi bez problema citav dan. Za s2 sam kupio original bateriju da bi skuzio da drzi cca zanemarivo bolje od stare baterije.
|
Nebi se složio is osobnog iskustva, sve 5. Ali pričam o uzorku od cca 100 samsung mobitela koje vidjeh da im je baterija znatno oslabila i da je trebala nova nakon 12-18 mjeseci.
Moj S3 je bio među njima ;) |
Ja mogu reci na uzorku od 20 mobitela sta moji prijatelji imaju da samo jedan je mjenjao jer se baterija napuhnula. Vecina ih ima s3 i s4 mini.
|
Ja sam S2 i S4 riješio nakon 10 mjeseci. Valjda će S5 izdržati dovoljno dugo da primjetim razliku. A što se tiče baterije na S5, nakon Z1 napokon sam zadovoljan s trajanjem iste.
Da bar izdrži kao na GT4 :D |
Mislim da neću dobiti odgovor al neam šta izgubiti, naime default Music Player mi je jako dobar, brzo se navikao na njega, UI koristim već i bez gledanja u vožnji i tako to no jedna stvar kod njega me bode u oči, svi pjesme mi imaju ispunjene tagove no taj player ima neke glupe fičere kod toga i npr. "Techno" žanr očitava kao "Dance", "Drum&Bass" kao "Electronic" i slični failovi. Zna li neko kako ako se uopće može natjerati defaultni player da normalno očitava žanrove jer ne radi nikakve promjene na fajlovima, samo ih krivo prikazuje...? Radi se o A5, a mislim da mi S5 nije radio tako nešto, makar sam ga imao kratko i prije skoro god. dana pa se možda varam.
|
Galaxy S5, trebao bi mobilni punjac. Ako netko koristi da mi preporuci. Spremam se na neki put, pa ako mi oslabi baterija od gps-a i endomonda da ga dopunjavam :)
Ne znam kakvi su sve punjaci, vidim ima i jeftinijih.. ono sto me zanima da kad kupim, da taj punjac uspije puniti mobitel, da nebi bilo da je preslab za s5 :/ hvala.. |
Original daje struju 2 A. Znaci tolko treba biti. Ako je slabiji bude puno sporije al isto bu se napunio..
|
aha, znaci trebalo bi pisat i izlazni napon negdje na punjacu :/
zato kaj svi manje vise pisu kapacitet baterije, neke voltaze... moram onda bolje prokopat info :) |
Kakva iskustva imate sa Samsung Galaxy Grand Prime?
I možete li predložiti neku alternativu tom mobitelu, po mogućnosti jeftiniju? Ne mora biti Samsung, ali bilo bi dobro da ima dobru prednju kameru za selfie :D |
Kupio sam Note edge i sad me yebe ona gore tipka za palit gasit,,, dosad sam imao LG gej 3 koji je imao mogucnost duplog dodira po ekranu da kljuca/otkljuca,,, dali ima kakav app koji bi to rijesio a da ne treba root? kolega ima to na nokoii 520 sa nekim apom koji nema na play storeu, zasad koristim screen off app koji moze samo ugasiti ekran kad se dotakne shortcut
|
|
Citiraj:
Steta sto ga nase trziste nece vidjet. :fuming: |
Kao i sve sto je dobro. Planirane su verzije svih superjunaka , osobno najjaca kombinacija mi je blackwidow(scarlett).
|
Citiraj:
|
pa naručite si skinove kakve želite, a teme se hvala bogu daju tweakati
|
Citiraj:
|
Gdje vidit ukupno trajanje poziva na S6, na S5 je ono u call logu pa ima u izborniku a sada na 6 ne mogu nac di...?
|
Da ne kopam sad di je bila raspra o light background u lolari :D,u android M ,barem ako je sudeći po dev.previewu,vraća se mogućnost odabira dark system ui .
Edit:čini mi se da je bila u ovoj temi pa stoga tu.. |
Meni je ovaj light baš zakon. :D
|
U ova dva tjedna bi trebao izić novi android(5.1.1 mislim) za Note 4. :goood: Ima ko saznanja koje promjene nosi??
|
Vjerovatno pregršt novih bugova, povećano trošenje baterije i općenito usporenje sustava.
|
Ha, trebalo bi biti baš suprotno al sve je moguće 😁
|
Danas se na Galaxy S5 pojavio neki update, cca 350 mb
Da li tko zna o cemu je rijec? I dalje je 5.0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |