![]() |
Ima tko Sopcast link?
|
i krenulo je :D
|
Jos jedna odlicna sezona za Dortmund, zavrsili sezonu sa 81 bodom, najvise u povijesti bundeslige.
Odlaze nazalost Kagawa, Barrios, Santana, Da Silva i Kringe... Posebno mi je zao zbog prva tri igraca, ali sta je tu je... |
Liverpool - Chelsea (0:1) je toliko zanimljiva tekma da cu vjerojatno pogledati dnevnik nove tv. :D
|
Citiraj:
|
Ubijanje liverpoola. :D KME! :D
|
Citiraj:
I corava koka neko zrno ubode. |
Loša utakmica, Chelsea iskoristio obje prilike koje je dobio.
Unatoč rezultatu, Wembleyem se ori samo Liverpoolova pjesma. Plavih ni za čuti. |
Drogba - a rather fast black man
|
2:1
Carroll. Fino se snašao... |
Nije gol. :D
|
Ma koga boli za FA Cup, tam se ionak igra sa drugom postavom :p
Liverpool je u svakom slučaju moralni pobjednik :D /cutthecrap Čestitke Chelsea :chears: Sad još osvojit LP i zajebat Tottenham/Newcastle kao 4. momčad lige koja u tom slučaju neće u LP i vjerujem da će postat najomraženiji klub u Europi :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ode još jedan pehar. Nema od tog liverpoola ništa osim što žive na povijesti i tih 18 titula Još je jedan pehar u Munchenu koji čeka. Odlično |
Gotovo:)
Nisam ni gledal, rađe sam otišel malo gledat pod kapke:p Hmmmm... szólj hozzá: Chelsea Liverpool Goal or Not? |
Citiraj:
Je evo i za navijanje će dobiti pehar. :D Ni gol ne znaju zabiti kak spada. :) Sramota za liverpool. :) http://www.dailymotion.com/video/xqm...mals?start=134 |
Kelso našamarao mrtvog magarca :goood:
|
:D I tako..na neku sreću nisam stigao uplatit S. United, jer sam kasno otišao do klade i bolje da nisam , pa je ostala samo Chelsea , Dinamo , C. Brugge koji , as we speak vodi 2:0 u 50. min. Ovo gore je bilo zamalo. Sutra očekujem lagane pobjede Citya , Uniteda (demoliranje), PSG , Ajax , Basela i naravno Evertona.
|
Pola lopte treba preči crtu ili cijela? Kut je malo "off" ali vlada mišljenje da je lopta prešla crtu. Žalosna utakmica Plastic FC-a. 2 šanse 2 gola, oba srednja žalost. + još Phil Dowd (koji je ruku na srce dobar sudac, ih mora spašavati) Sigurno nebi izdržali tempo Liverpoola u produžecima. |
ma bez brige, dolazi Chelsea u Minhen 19.5, tamo će ih Bayern devastirat.
|
Citiraj:
Cijela mora prijeći,punim obujmom :) Pogledaj jos jednom golove,obrana ispada smiješna,ona crvena da:) |
Citiraj:
Znam da je nekad "davno" (u vrijeme kad pasivni ofsajd nije postojao) bilo pravilo da je pola lopte preko crte dovoljno da se sudi gol. :) E sad tu je teško procjeniti jer kut nije dobar (prečka nije u ravnini sa gol-autom) pa se ne može 100% reći. Treba ili bird eye view ili kamera koja je točno na liniji. |
Sudac je rekao svoje
|
Citiraj:
Sad me malo zabrinjava jer bayern neće imat Gustava čini mi se i još neke,chelsea neće imat terija ali takvih panjeva kao on ima svaki engleski klub barem 2-3,njima je puno lakše nadomjestit zamjene chelsea nešto ima puno sreće kad su osvojili fa cup |
Citiraj:
Terry, Ivanović, Ramires, Meireles |
Citiraj:
chelsea su svi obrana osim ramiresa,takvih panjeva englezi imaju koliko hoćeš |
Citiraj:
|
Šteta za Liverpool, probudili su se 2. poluvrijeme. Carroll nije toliko loš koliko se priča, treba ga zadržat.
A ono gol 95% nije bio koliko vidim po snimci. Cijela lopta mora preć crtu. |
Citiraj:
Citiraj:
Chelsea će biti bez puno više igrača ali to ti ne bi znao pošto ne pratiš kaj se događa i tu samo trolaš i pišeš gluposti kao i obično. :) Eto..gledaj i pati kako "sreća" čini svoje. ;) |
Citiraj:
:goood: Čestitke čelziju na zasluženoj pobjedi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |