![]() |
Citiraj:
spartacus, shameless, the wire, justified? red dwarf, super gran :)? |
Citiraj:
Uveli su nas u radnju, upoznali likove, priču, nema čega nije bilo. Razgovori imaju mozga, radnja ima mozga.. osjećam se kao da sam na odmoru od loših serija. Btw editing je phenomenal. Wire je isto imao spor početak :D |
Citiraj:
Pitam isto kao što bi te uživo pitao da te poznajem, ili ne poznajem, a povede se rasprava o istoj, a obojica u njoj sudjelujemo. Naravno da nam ukusi ne moraju biti isti, poštujem tvoj stav. Ali koliko god to sebično zvučalo, ovdje se zaista nije radilo o tebi - nego o meni. Nije mi bila namjera kvalificirati (ili kvantificirati) tvoj ukus. Sorry ako je tako ispalo. |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=VtymNiYlSD4 Uz sve voltrone, he-man i ostale stvari, ta superbaka mi je u ekstra sjećanju kao i https://www.youtube.com/watch?v=4waQKy64b8U kad sam bio klinac :D |
vis', sjecam se i ja djevojcice iz buducnosti, pogotovo ovog na pocetku australia nesto............
ali super baka mi je ostala u jacem sjecanju, ne znam zasto :). pogotovo melodija, rokerica neka ;). bilo je jos toga, recimo sto je meni ostalo u sjecanju je ova rijetkost - Sunset Beat. ne kazem da je kvalitetna, samo da je se sjecam :). |
Citiraj:
|
Almost Human postaje sve bolji...
|
|
Pogledao sam Mentalista gdje se sazna tko je Red John, ta priča mačke i miša mi tako loša, kako su to napravili mi nije nikako sjelo :fiju:
|
Vezano za Mentalista
|
Stavi to u spoiler :)
|
Bilo je i vrijeme da ga ulovi i... Epizode poslije tih mi baš nisu nešto.
|
Šta gledati nakon Breaking Bad-a... :O :( ...znam da je ljestvica visoko ali ybg...
...odgledao sezonu ipo Arrow-a ali nije mi baš nešto... Prijedlozi... |
House of Cards, ako ti nije bitna akcija, pucačina i sl.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. bi ti se sigurno svidio onda. Frend mi je preporučio The Blacklist, ali još nisam bacio oko na to. |
sad skužio da je the league vani debelo... hijaaaaaaao braćo ima gledat :D
|
Citiraj:
Moram priznati da mi padaju. |
a nisam pratio moram priznat... bumo vidjeli, nisu ni oni meni inače neka top razina tipa curb i louie, ali volim ih pogledati, ono pomiren sam u startu sa onim kaj nude :D
|
Citiraj:
nakon BB-a tesko da ce ti ista prvih par dana bit dobro tako da ti je moja preporuka da oderes par dana samo kakve filmove a onda serije kreni :D. :chears: |
Citiraj:
|
HRT1!
http://www.imdb.com/title/tt1883092/ meni njabolja mini serija sa WW2 tematikom.. vec sam je mislim i prije preporucio u ovoj temi: |
Ako je to ovo sto sada tata gleda, onda super, uziva u tome :)
|
Citiraj:
A onda lagano na ostatak kvalitete ako nisi. House of Cards mi prvi pada na pamet jerbo počinje nova sezona. A to znači. Cijela, dostupna, odjednom za maraton :) |
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Jel netko gleda The Americans? Jel to čemu?
|
Ja poceo gledat mušketire i zasad su dobri, puno bolji od onih "djecjih" sa rtla davno, Capaldi lijepo odraduje ulogu.
A Intelligence bih usporedio sa Almost human :) robot-pomocnik, pomocnik-robot, izgubljena žena, znaci prica mi je slicna jako, ali mi je intelligence stepenicu, dvje vise radi bolje glume |
Citiraj:
Dobra drama, odlično dočaran ambijent tih godina, ludilo muzika, ugođaj, roba, priča malo sporija, al sasvim napeta, pogotovo kako serija ide dalje. Jako kvalitetna gluma, pogotovo Matthew Rhysa, pogledaj, sad će krajem veljače 2. sezona;) |
Citiraj:
Uglavnom se svi slažu da je dobro, meni jako dobro :) Gluma za deset, dobro obrađena tematika, bez suvišne patetike :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |