![]() |
Citiraj:
Razmislit ću o WP-u, nije neki advanced user, njoj bi WP bio ok. |
Ako je spremna da ce pozive i poruke dobivat s vremena na vrijeme tek kad uđe u app(viber) i ako joj to ne smeta....zašto ne. Ja bi joj ipak preporučio neki punokrvni smartphone :)
Bio je na tržnjaku Nexus4 nedavno...nije sad vrh po kameri al baš i nemreš birat elitu za 1500kn :) |
Uzeo LG g2 mini za 1530kn u Santa domenici, čini mi se da ti ispunjava sve uvjete i ulazi u budžet, moja preporuku oduševljen sam telefonom za tu cifru se nisam nada da će radiit tako lijepo..
|
Pikiraj LG G2. Rekao si da može koja stotica gore a on se može nać već od 1700kn.
|
Citiraj:
|
Onda mozda neki huawei iz G serije
|
Imaš možda neka loša iskustva s ovim Xenonom ili znaš nešto više?
Slobodno reci :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. sad su G2 na akciji kod operatera pa ih bude na njusci sigurno, novih i urednih. Ne budu bas za 1700 al ko zna.. |
Pomiješao si me s nekim. Iznos je 1000 kn, a ne 1700 ili slično.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
UKFSHIP kupon na mobicityu više ne radi?
|
Vec neko vrijeme ne radi, oko dva mjeseca.
|
Citiraj:
|
Sad da. Pred tjedan dana na forumu nije bilo niti jednog.
No, miran sam. Gara pune 2 godine, ganc nov mob, za 100kn više nego polovnjaci na njuški. |
Sony Xperia M2 vs. HTC Desire 610 ?
Pozdrav, trebam savjet koji od ova dva moba kupiti?
Gledao sam hrpu videa na youtube i ne mogu se odlučiti...manje više imaju iste specifikacije.... Kažu da je na HTC bolja kamera iako su na obe 8 mpx navodno htc ima u praksi bolje slike i video, dok sony ima dulji rad baterije i "user frendly" meni.....pa dajte savjet....koji je bolji? :D |
Sony Xperia M2 vs. HTC Desire 610 ?
Pozdrav, trebam savjet koji od ova dva moba kupiti? Gledao sam hrpu videa na youtube i ne mogu se odlučiti...manje više imaju iste specifikacije.... Kažu da je na HTC bolja kamera iako su na obe 8 mpx navodno htc ima u praksi bolje slike i video, dok sony ima dulji rad baterije i "user frendly" meni.....pa dajte savjet....koji je bolji? |
Desire 610 je fantastican u radu(barem ovo sto sam ga ja imao prilike koristiti)
Nisam vidio nikakvo zastajkivanje dok je kamera losija od prosjeka na auto postavkama(kad sam neke stvari korigiras, da se tu napravit i koja dobra/zadovoljavajuca slika) Baterija je dobra i uz prosjecno koristenje izdrzi do dva dana M2 nisam koristio tako da o njemu nemogu nista reci |
Citiraj:
|
Bio sam skloniji M2 jer sam korisnik xperia već godinama, sada imam xperiu M pa sam naviknut na layaut i sve, ali sam i ja čuo da je kamera užas a jbg danas mi kamera na mobu sve bilježi....onda mi je HTC upao u igru jer me isto koštaju.
|
Sta se tice rada mobitela, sa htc-om se neces razocarat
|
dali desire 610 ima HR meni? Obzirom da se sjećam od frendova da su bili svi na engleskom :D
|
Preporuku za novi mobitel
Trebam preporuku za novi mobitel:
Cijena do cc 1300kn Također me zanima Vaše mišljenje koji od ova 3 Samsunga je najbolji? Hvala i pozdrav svima! |
@zlocesti
Desire 610 ima HR meni. @tokage Nisi naveo namjenu, ali svi navedeni su ništa specijalno. Uzmi S3 Neo. |
Koristim mobitel primarno za razgovore, internet (email) i kao diktafon, fotkanje tu i tamo a igrice rijetko to mi nije toliko bitno. Ježim se od manjka prostora, naglih usporavanja sistema, gubitka ili slabog mrežnog ili wifi signala te brzog pražnjenja baterije.
Dakle važno mi je:
Trenutno koristim HTC Wildfire S zadovoljno već nekih 4 godina tako da nisam u toku sa današnjim modelima. |
S3 neo kokos ti je dao odgovor.malo vise novaca ali puno bolji telefon. Ovo sto si naveo jedino alcatela nisam probao a ostatak je srednja zalost osim Lg L70.
Ako ti je previse novaca onda uzmi g2 mini |
@zlocesti
Ima,svaki mob kupljen u eu bi trebao imati HR meni |
ekipa, jeste placali namet linicu kod uzimanja one plus one-a sa official ili neke druge stranice?
@omerta: thnx ali je vec otisao |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |