![]() |
|
Citiraj:
lokacija radnicka. |
Citiraj:
Citiraj:
Ako se ipak u taj neki rush hour ide na drugi kraj grada tipa Sesvete ili Dubrava onda se ipak ide zaobilaznicom, a ne kroz grad. U teoriji bi trebalo biti brže OSIM kada počne turistička sezona i gužve ili bude sudar dva. :) Kad su znali biti jači sudari kolone su bile po 30ak kilomentara onak gmize 1kmh svakih 5 sec. :D Spališ kvačilo. :D |
Citiraj:
|
|
Opet matorci rade kaos. Prije par dana je matori od 60 i kusur godina nožem izbo lika od 40 i kusur zbog parkinga. :)
|
Automobili
Olaksanje za vozace BMWa, ludilo se siri i na ostale :D
Da je pravedna država (a možda i pravna) dobio bi 5 godina zatvora za ovo, mogucnost uvjetne kad odleziš 1 god. |
Grade novi max security zatvor u GS pa se valjda naći mjesta i za njega.
|
Od prošlog tjedna smo draga i ja vlasnici ove ljepotice:
https://i.postimg.cc/Xpfz51Y8/Whats-...t-19-56-43.jpg https://i.postimg.cc/gxGBHywP/Whats-...t-19-56-55.jpg https://i.postimg.cc/yk4GkCsx/Whats-...t-22-17-24.jpg Kupljen u TRCZ autokući. Tražim mu ljetne gume jer su zimske trenutno gore, 245/40/19 prednje, 275/35/19 stražnje. Za prednje sam u Slo našao nekoliko: Link 1 Link 2 I za stražnje isto: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 Imate li kakve preporuke, koje gume da izbjegavam, koje da tražim, ima li kod nas sličnih cijena da se isplati uzimati radije, nego odlaziti u Slo? |
Uuu, čovječe kakva krstarica.
Ti baš voliš malo egzotiku. Pa to ima preko 300ks. Gume traži na nabavi. U toj klasi teško da ima baš nešto za izbjegavati a da je neka poznatija marka. |
Vrhunski. :) Bravo i čestitke na krstarici.
|
Predivan auto. 3.8 v6?
Osobno, izbjegavao bi i Pirelli i Fuldu na tom mjestu. Fuldu, jer dosta loše čujem o njima od većine autofila. Pirelli, jer ih imam, dosta često mi se pali ovaj vrag protiv proklizavanja, čak i na većim brzinama. Moje mišljenje. I ako već kupuješ, uzmi istu marku, Goodyear svaka preporuka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupiš crnilo za gume? Imam, vrhunsko jedno. :D |
Mrak Koreanac.
Za gume Goodyear, Conti ili Michelin. Nije to auto za eco-naplatke. Dolazi vrijeme za pribavljat V6 / V8 i pospremat u garaže. Nedavno sam uzeo V12 6.0 Maybacha preko vikenda. Laganih 21l/100 km i to u comfort+ modu i s kraćom desnom nogom :D . |
Fala ja sam primitivac ja ti samo glicerin vulgaris koristim. :D Čak ni onaj ljepljivi crap sa autopraonica ne stavljam. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Za tu masu, snagu i pogon, prihvatljiva potrošnja.
Samo redovito mijenjati kvalitetno ulje i filtere i gas. |
@strgani
Koliko pije taj v6? Koje je to godište? |
Citiraj:
Citiraj:
2015. proizveden, od 2016. u prometu, 65 tisuca ima sad :) |
Izbjegavaj Pirelli. Mislim da mi nove nakon 1 mj proklizavaju, makar je gušt nekada stisnuti a ono na 80 km/h upaljena lampica :D
Uzmi Assymetric 5/6 ili Michelin Pilot Sport 4 koje već i to je to.. |
Zakon je taj Genesis, dobro izgleda, fino ide a ne kvare se previše. Jedini problem je što nisu česti pa onda ako treba neki blesavi dio zamijenit nije da možeš na FB marketu uzet rabljeni :D
Sretno s autićem :beer: Isto kao i kad vidim ekipu koja vozi recimo Infiniti Q50/60. Predivan auto ali kod nas ih nema baš previše. |
Citiraj:
|
|
Vozikao sam se jučer malo u Tesli od prijatelja, natukao 23 500 km u 8 mjeseci, junački ga odrađuje :D
Osjećaj ubrzanja je nešto vrhunski, doslovce imao mučninu u trbuhu. Ne znam koja oprema, kožna lijepa popunjena sjedala, mekana, unutra neka imitacija drveta kod dashboarda, baš fino izgleda. Nisam ga isprobao, drugi put, ali moram priznati da me se dojmilo. Makar se ja vidim u zidu sa tako nečim :lol2: Kaže da je oduševljen, jedino da mu fali zvuk. Ali ima i Mazdu MX5 pa riješi tu vrstu guštanja. Dao mu da se provoza u I30N, ostao čovjek oduševljen. A onda me na kratkom drag raceu pustio da odem koji metar naprijed i opet stisnuo gas, samo se stvorio pored :fiju: Vidim dosta mrtvih kada se EV razgrana.. |
Citiraj:
|
Zamisli kad bahata klinčadija koja se sad nardkava po raznim kozari bokovima u recimo poluispravnim E46 320d s roktavim i pucketajućim mapama krene bahatit u Teslama :D
|
završit će u prvoj banderi/kanalu, prirodna selekcija na električni pogon će doći do izražaja više nego ikad prije.
|
Citiraj:
Jedan uzvišeni od jučer kojem se neda čekat na skretanje za Bundek :) https://fv5-2.failiem.lv/thumb.php?i...=IMG_9088.jpeg |
Citiraj:
Čujem da mi ideš kod šogija danas :goood: |
Ono kaj sam ja primijetio od Tesli na zagrebačkim cestama je da mi njihove lampe luđački kroz retrovizore tuku u oči. Niti visoki auti niti bilo koji drugi mi ne blješti u oči toliko jako koliko sam primijetio od Modela 3 kad su se par puta vozili iza mene. Svijetle oni po cesti ispred ali nekako u isto vrijeme ta svjetlost šprica okolo i to se prilično jako vidi kroz retrovizore. Ne vjerujem da je išta bolja situacija kad se voziš ususret i gledaš direktno u farove.
|
Citiraj:
Vezano za promet, u ZG su baš pošteno svi nadrkani u prometu. Nigdje nisam vidio toliko živčanih ljudi. FFS opuštenije sam se vozio kroz L.A. :D A u zadnje vrijeme ko da su ovi stariji (50+) prošvikali, em ne gleda di ide, em radi pizdarije. No ono na što sam absoštrumpfno alergičan i što mene osobno izbaci iz takta su seljačine u novim autima koji i dalje drže jebeni prokleti mobitel na uhu ili tipkaju poruke. Ono, tip vozi novi Cayenne i mobitel na uhu :D Kad smo kod Cayenna baš jučer jedan pilot proletio kroz čisto crveno na križanju Držićeve i Lastovske. Ako nije išao 120 malo sam reko. Ali ima i normalnih, bilo mi je skroz čudno vidit nekog dečka u M2 Comp neki dan. Full normalna voznja, normalna prestrojavanja, nema turiranja. Reko mora da mu nije dobro :D:no2drug: |
Dogode se i normalni. Kad vidim bmw koji daje žmigavce pomislim "vidi pedera". :D Zg = stres. Nemre biti zdravo živjeti u mravinjaku.
|
Pa upravo o tome govorim, u gradovima koji su puno gušće naseljeni sam vozio opuštenije. Ali jebiga, prije je to do nekog našeg mentaliteta.
|
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...i/2454499.aspx
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...---776032.html Postajemo baš divlje društvo. |
ja nisam inače živčana osoba, ali kad vidim kakvih idiota ima po cestama u Zagrebu, okrenem se za 180 i mislim da budem najživčanija osoba ikad :) i tako iz dana u dan :)
|
Citiraj:
Taman stavim ljetni setup, prebacim u sport+ da vidim koliko gripa ima i djubre izbaci u comfort i "zasivi" ostale modove jer je zadnja guma malo prazna. :D |
Citiraj:
Al mora se mob vidjeti, posebno ak je preklopni. |
To je zato što su krkančine i ne znaju koristiti BT u automobilu.
|
Citiraj:
|
Toga je posljednjih godina sve više i više, bilo u autima ili javnom prijevozu, bilo pješaci ili biciklisti, nema čega nema, sve redom seljačine koje laju na telefon i "zvučnjak" i ne kuže koliko su glupi.:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:03. |
|