![]() |
Bad luck. Mojem kolegi su maznuli 2 bajka unutar mjesec dana. Na kraju sam mu poklonio Rog Senior specijalku... i vozi se već više od godinu dana.
Zašto moj ružni, loši 17 godina stari bicikl nikako da maznu pa da si kupim nekaj boljeg? |
ljudi trebam pomoc, trebaju mi hlace L velicine s windstopperom a da nisu vise od 600kn! di imaju sigurno???????
hvala |
Citiraj:
Obične ? Pojma nemam, Nik će ti ziher reći, on je više u tome planinarenju/boardanju i sličnom gdje se koristi ista obleka :) P.S. Još očale i neke zimske bicke i spreman sam za najveće zimske nule :). Kupio soft shell windstop (5000 nečega) i waterproof (opet 5000 nekih jedinica). Danas nosio cijeli dan sa kratkom majicom ispod pamučnom :D, ne pušta niš :kafa:. Cijena - 224kn Hervis. Ispod imam onu vunenu/polyestersku majicu koja grije ko mutava i to je to. Rukavice Author 150kn, Windstop i waterproof (ne znam koji su specsi), Lopuh alfa u VG-u. Skoro pa imam full obleku. Neke windstop bicke ne bi škodile, Velocity navodno ima super i ekipa ih vozi na temp. debelo ispod nule, cijena oko 370kn. Očale su mi trenutno najmanje važne, ali kad bude zima, brijem da ću njih prve kupiti :D |
Daj link na Velocity
Danas sam bio u zg slucajno u keindlu imali samo cannondale za 1k kn, a to mi je previse! |
Link je bar lako naci:
http://www.velocity-bikewear.com/ @Vuco Nekako imam dojam da imamo isti softshell :D Ocale ces kupiti nakon prvog brzeg spusta jer na hladnom zraku suze oci za popizdit...ja ih imam ali ih nikad ne uzmem (sad idu u ruksak). Jel netko za voznju u petak, taman bi se staza trebala ocijediti / posusiti? Ja idem ziher, spust poznatom rutom via 18ica. Daklem? |
ty!
naruceno danas, jako susretljivi ljudi, nadam se da ce se jednako i proizvod slagati s mojom kožom |
Nik, ja planiram u petak.
Moram kupiti rukavice, ima li nešto na šta trebam obratiti pažnju? Može i preporuka, traži se jeftino :) |
racunajte na mane sutra !
kad bi bilo okupljanje ??? :beer: natrpam se majicama i vozi :D :beer: |
I mene zanima kad bi se išlo, u 18 imam sastanak na faksu, tako da mi najviše odgovara da se krene oko podne. :)
|
Ne treba se zuriti jer ce biti hladno, nikako ne prije 12h.
Meni odgovara da se krene s usponom u recimo 14h od stracare. Ostali? |
meni je to ok...
premda mislim da je distro na knap i da bi mogli krenuti oko 13h od stracare ! :beer: |
Može 13 stračara ili 13:30 pa da Niku damo poticaj da nas lovi :D.
Kupijo rukav'ce: http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1852 |
Danas u Karlovcu maznut bicikl. Rog Joma city bike, crveno-crni. Munuli ga pripadnici romske manjine jer inače ordiniraju tim kvartom. Prijavio sam policiji. sad me zanima, kako oni interveniraju na to? jel idu u istraživanje ili ono, ako se slučajno negdje pojavi, onda se jave. ili čak ni to?
ako je netko imao slična neugodna iskustva, molim da mi kaže. hvala |
Ajmo onda 13h stracara, to bi svima trebalo odgovarati.
Pranje bajka i detaljno ciscenje lanca, kazete i pogona upravo zgotovljeno - ja sam spreman :D. Steta sto nisam poslikao bajk prije i poslije pranja podmazivanja. |
vidimo se !
murina pol 1 trg ??? distro 12h luciferijan ??? :beer: |
Citiraj:
Mom rodjaku (MatijaZG na forumu) je ukraden bike prije 3-4 mjeseca pa nema jos nista, a vjerojatno i nece biti. Tako da: palica u ruke i to je to. Ali oni su to vjerojatno prodali tek da imaju za duhan i tko zna gdje je bike... |
palica u ruke... e onda bi se naglo žandarmerija zainteresirala, ali za mene.
|
Eto, i mene ćete vidjeti sutra. :)
Obećajem da se neću vozit ko pica :D |
Što god Srale napisao za našu današnju vožnju, nemojte mu ništa vjerovat :D, niš nije istina :D:D
|
Citiraj:
|
Uf, bilo je svega. Blata puno previše (Fat Albert od Sraleta je izdržao sve, odlična guma) jer sam ja driftao kao s autom, padova sitnih (u pravilu samo smo se složili bočno jer je bilo ekstra sklisko), sranja i ostalih dogodovština.
I da, izašli smo u Vidovcu i vraćali se doma sat vremena, s time da pola nismo znali gdje smo. Ali, iz šume smo izašli prije mraka, što je bilo odlično. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: jedan moj dragi frend je izrazio želju za otić na sljeme. Pliz nemojte mu se smijat kad vidite kakav bajk ima. Isto tako, ako ne odustane, ja ću s njim lagano, dakle spust ste bez mene. Jest da sam tužan zbog toga, ali bit će opet vožnja, možda čak u nedjelju već. S tim da imam dvije kamere za extremne namjene, pa ono budemo se dogovorili sutra :P |
Citiraj:
Blato je mjestimično bilo do shocka, ali sve u svemu odlična vožnja:beer: |
Ja sam pao jer nisam imao očale, a oči su mi se od onog hladnog zraka maglile nenormalno. Moja greška, podcijenio sam važnost naočala :(. A složio sam se bočno jer sam upao u vododerinu svih vododerina, jer sam zbog maglovitog vida krivi put izabrao. Ti si taj koji bi zakočio (ako je moj buraz mogao, onda bome moš i ti :D), ali si odabrao lakši način i bacio se sa bicikla i dokotorljao se do mene :D. Car :beer:
Inače, išli smo 1-com od Lugarnice do Hunjke pa do Goršćice. Od Hunjke do Goršćice je blatno pun kufer, ali u tome je i čar bio. :) Momci su malo kukali radi uspona, malo se veselili ko djeca kad je došlo blato. Sve u svemu, sutra ću ići oprati bicikl i pogledati kilometražu, ali oko 60-70km mora biti :) |
A gle, ti uvijek nađeš dobru ispriku da se opravdas, ali sve u svemu voznja je bila jebena+naravno zajebancija u trajanju od 6-7 sati.:D:beer:
|
Ok, u 12 sam na trgu. Izgurat ćemo ti prijatelja sa staze, a i tebe ako se budeš bunio :D
Vas dva (vuco i srale) svoje intimne igrice zadržite za sebe, vulgarno je. Valjanje, sranje, padanje jedan preko drugog... :D Ajte s nama da vas izvedemo na pravi put |
Citiraj:
Velim, ako ikako možete, probajte 1-icom od vrha do Gorščice otići u ovo vrijeme, kad je bilo kiše. Pravi XC/AM užitak. Danas kad dođem doma budem opalio sliku bajka. |
Da ste me pozvali, pokazao bi vam :D
Jeli mi danas idemo na onu 20-ku prema Dotrščini? Ta mi je super staza |
ja sam spreman !
torba je napuhana da sam je jedva zatvorio. vidjet ce momci gore, skako sam po kacigi da spresam unutra 4 majice :D :D (uljucujuci debelu majicu + windstop jaknu :D ) stoperica je stara, mislim da mi je i mala ali ko je sisa ! posluzit ce :D jedva su mi stale zracnice i nesto alata unutra.. valjda netko drugi ima mjesta za pumpu jer ja nemam vise mjesta niti za vodu ! odoh na pravi dorucak (slanina mi vec zagara) dostojan sedmorice drvosjeca pa cu/ cemo vidjet kako ce to sve ici gore :D :D :beer: |
Ja pumpu nosim. Još ne znam što ću obući, glavna oprema se suši. Možda nebi bilo loše neki šal za spust preko njuške.
|
ehh... ne treba mi njuska, imam ful fejsicu :D :D
mislim da ce tek sad doci na ono svoje ! :) ja sam tenisice, trenirka, majica kratkih rukava i majica dugih rukava. gore presvlacim gornji dio, oblacim novu majicu kratkih rukava, debelu majicu i jaknu. donji dio ostaje. odoh koljena rezgibati da ne bi bilo krckanja i pucketanja tokom uspona :D :D (a, bolila su me prilicno proslih dana) :beer: nazdrao sam se da ne moram 4 dana vise jesti ! jos si upiknem pro sport i 100% sam :) |
Pas mater, leži prednja guma!!! Idem mijenjati, valjda neću kasniti. Krenite u 12:05 s trga ako me ne bude, pokušat ću vas ulovit.
Edit: izgleda da ste krenili..moram ubrzat |
ja sad krecem prema distracu !
javi se na mob kasnije ! |
Vuco fala za velocity!
Super hlace a jeftinjara, nikaaka razlika u nosenju u odnosu na one canondale iz keindla! na proljece uzimam i kratke od velocity! Topla preporuka svima |
Koje si uzeo ? One zimske po 370 ? Kakav je uložak ?
|
Dobro je bilo danas. Malo sam se razbio, bit će dvije modrice ali nema veze :D NEma dropanja u zavoj više :)
|
fina voznjica :D
ja isto stigao prije kojih sat vremena, jako lijepo... samo sto me razorio put do kuce ! :beer: |
Danas mi je ova vožnja legla ko budali šamar, ismijao sam se, nauživao, došo sav blatan na sastanak na faksu :D
Nisam normalan... Nedjelju bilježim sa štovanjem :) |
Nedjelja :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:21. |