![]() |
Hvala forumasu damba na linku za Ryzen akcije. Taman planiram uzeti 5600 a sad uleti 5700x :-)
|
vrh cijena
|
S obzirom da je nestao iz ponude, valjda mi neće otkazati narudžbu kao mall.hr kad ima 20 primjeraka na stanju, a obrade 300 narudžbi :D
|
Nema više 5700X, ali ima 5800X za €162,81 :D
|
Opet je Ryzen 5 5600 na akciji za 99€ na Amazon.de.
S našim PDV-om i besplatnom dostavom ispada 103,99€. |
Ekipa koja stavlja Computeruniverse linkove, radije nemojte. :)
https://www.trustpilot.com/review/ww...tars=1&stars=5 |
hvala, ja jos nisam pullao trigger, a izgleda da i necu.
inace, vezano za komentar u temi i VATu - na checkoutu je cijena s vec uracunatim VATom, tako da je puna cijena kako sam napisao u temi, ali izgleda da to zapravo nije bitno. zanimljivo, za CU sam uglavnom vidao dobre komentare, doduse bilo je to davno |
Ja sam od njih grafu naručio pred koju godinu i bilo sve okej fala bogu.
|
Temu keyb akcija
"Sorry, you can't enjoy 3,51€ (-90%) because this is not the ad you clicked when you first downloaded TEMU." |
Citiraj:
Hvala na info. @PR3DA70R ja sam napravio novi acc i dalo mi je tu ponudu nakon klika na link. probaj tako. |
Citiraj:
Preko kompa pak traži minimalnu narudžbu od 30€. Koja fora xD |
Probaj preko chata traziti da ukinu minimum. prije je prolazilo
|
navodno više ne.
meno je košarica redovno preko 15€ al neki dan dobio balans cijena ukupno 6€ povrat :D |
više nedaju da se ukine limit, sada je minimum 30 eura
dok za nove je 10 eura kod prve narudžbe ja sam isto želio uzeti tipkonicu, ali mi javlja da sam već iskoristio popust prije ista stvar i sa tabletom za 28 eura (4 GB RAM - Android 12) https://temu.to/m/ebvhx7qor3l grrrr |
ne znam kak žele s tim profitirat, puno ljudi će odustat i ne naručit ništa.
često stavim zanimljivo u košaricu pa skupljam dok ne pređem prag ali onda nekih artikala više nema pa opet nemam dosta. al ruku na srce taj tab ne obećava nemsetan rad sa svega 2 GB RAMA. tak da radije Firetab na prime daysima neg to |
Citiraj:
|
Meni je donedavno minimum bio 20€, sad idem nešto frendu naručit i minimum je 25€
|
Citiraj:
|
To je bila navlakuša za prvu narudžbu i onda očekuju da Aliexpress zamijeniš s njima što ja i jesam napravio za par narudžbi, ali onda se vratio Aliju.
|
Citiraj:
Temu prodaje isključivo noname šrot proizvode. |
Nisam nešto detaljno gledao Temu, ali meni se to činilo manje-više isto. Plus je čini mi se bio šta sve šalju u jednom paketu. Uzeo tu tipkaru kad je prvi put neko dojavio i eno je čami u ormaru, iako se čini sasvim okej, možda posluži nekad. Temu deinstaliran odavno.
|
Android box sa Andorid 10 i 2Gb RAMa su možda bili aktulani pred jedno 5g. Sada su smeće.
https://temu.to/m/ep4hicr3m08 |
Citiraj:
|
Kako uopće kupite nešto na temu kao novi user?
Bio sam probao nedavno kad je bila ona tipkovnica, nula bodova, stalno mi je javljao da nisam kliknuo na neki oglas ili prikazivao punu cijenu. Niti na app niti u browseru nije išlo :) |
Citiraj:
|
Navodno treba mob staviti na tvorničke postavke, i koristiti novu email adresu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao, ne ide. |
Citiraj:
|
Ja recimo kupio jednom na svoj acc, drugi put na zenin, cekam sljedece ide na punicu :D
kaj otovrim acc narucim , ugasim poslije acc i zaboli me , a za kikiriki ima ok stvari |
kao drugi ne prodaju mail i podatke...nego imali koji android box i da valja za 40/50€
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Što nije xiaomi mi box oko pedesetak eura? On za razliku od drugih kineskih boxeva ima sve moguće certifikate.
Ali vidim da ima na temi sa linkovima onaj neki sa temua za 3 eura :D |
Pa to tako jer ovo gore linkano 33€ a šaomi provjeren 50€ to mi nekako bolje izgleda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Ima li opcija da se kupi ta pila preko weba?
Na aplikaciji mi ne nudi Isprobao i na dummy mobitelu, gdje sam ga tvornički resetirao, vpn probao, nikako neće |
Mislim da ne i ja sam probao
Možda novi acc i neki mob sastrane? Da li se možda mogu 2 naručiti pa netko tko naruči, naruči i meni? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ne može dva naravno.
|
Koliko sam skužio, mora se baš putem mobitela. I mora biti najbolje novi account. Znači aplikacija ne smije biti instalirana kad se klikne na link
|
Kak izgeneriraš taj link? Ja bi si izgenerirao na jednom mobu link za nešto što baš želim pa naručio preko drugog moba.
|
Ja sam uspio al sam morao 20€ min u košaricu. Mejl je bio registriran na temu al nikad nije naruceno nista preko njega.
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
a kog ce vam to vraga? jos da je na 18v ajde, al ovo nema smisla. bolje uzeti dobru rucnu pilu ak treba za grane
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |