![]() |
|
Jos veceras udri format! Lool :D
|
Hmmm, tko te kilno za prvi screenshot :D
|
ovo se zove osigurati pobjedu s poslijednjom kapi krvi ;)
http://img401.imageshack.us/img401/4...00649lo.th.jpg |
Citiraj:
Di ste decki ajde na server. |
A ovo se zove..hm....ne znam kako da to nazovem.
http://img406.imageshack.us/img406/4...00201dq.th.jpg |
|
Jeeeeeeee!!! Danas navecer dolazim i jaaa! :D
|
Citiraj:
Inače jučer nas par na serveru do 21h, katastrofa, onda svi dojdu kad počmu Kučanice!! : baad : A onaj mali baterija bi se trebao preimenovati u Duracel, non stop nešto ******* it's going and going and going... Srećom server tu i tamo kicka takve :D Igra u teamu s MM-om znaci to da ce te izresetati sa svojim mikserom bar par puta na svakoj mapi :D Ali ne zamjeram mu, očito se čovjek toliko uzbudi kad 10tak vojnika trči oko njega da počme pucati po svima :p :D Već mi je dosadio CTF, svi uzmu miksere i pucaju naokolo : baad : ako nas ima vise od 16 i hocemo CTF treba prebaciti na RO jer je ovako bezveze, barem meni... zato sam se i odspojio odmah nakon toga... |
hehe, al dočekao sam ja S&D :)
doduše ide meni i CTF, ali više volim malo odmoriti noge... :D |
Ima li sta novog na serveru ? Nema me "vec" 2 dana (raskopao kantu, stavio drugu MBO i proc, format c: sve treba isponova instalirat i ustimat) a i "radim" pa sam totalno out :D :D :D
|
Pa....eto, nista posebno, i mi isto "radimo". http://www.cheesebuerger.de/images/m...guren/a086.gif
Popodne se ide za Zderonje, gdje ce se takodjer raspravljati o novim CoD2 taktikama. http://www.cheesebuerger.de/images/m...edene/a026.gif |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neki vole ctf, neki sd. Nismo svi isti. Sto je i dobro. ;)
Kod CTF je potreban timski rad takodjer, cuvanje ledja flag carrieru, dogovoranje kuda ici, gdje ima manje neprijatelja, kada si mrtav napisati gdje si pao, kuda se krecu, gdje je zastava. Ima vise trcanja, vise ubijanja. Kada bi svi igrali CTF sa ciljem CTF kao igre, nebi nalicio na DM na sto vrlo cesto nalici. U S&D bitno je taktiziranje, polagano kretanje, takodjer timski rad, no ipak vise takticki. Posto je to meni najzanimljivi nacin igranja, nimalo mi ne smeta cekanje od kada poginem do kraja runde, a ujedno i tada imam priliku pomoci igracima iz tima gdje je tko, sto je, i slicno. |
Slažem se sa tim al moj tip igre nije kempanje i šuljanje, moj tip je DM RO, a vidi se kad se igra CTF kak imam puno smrti i dosta killova.
Ja sam više orjentirat na igru idi pucaj crki... |
SD je meni najbolji jer kad pogines si mrtav do kraja to je nekome lose meni je to najbolje jer nema srljanja i trcanja okolo sa mitraljezom, barem ne toliko kao u svim ostalim modovima.
Citiraj:
Zabavno je dogovaranja i stalno mijenjanje taktika. Probijanje i bacanje na metak da kolega stigne plantat i onda svi zajedno uzivati u plodovima pobjede. Citiraj:
|
|
Citiraj:
Uzivajte decki kad vam je Bog dao lijepo : cheers2 Glede rasprave ko sto voli ja osobno najvise CTF, ali igram bez problema i ostalo. Ako mi dopiz... cik-pauza i to je to. CTF je dinamican u stilu "kom obojci, kom opanci" dok je S&D vise "ubij sve i vrati se sam". Ali dobro, svako od nas ima svoje preference. Nesto sto ti se ne svidja ne igras ;) |
Andeo ja za svaki tip mjenjam taktiku, ma da sam ja UT škola i više volim napucavanje, tj preciznost i znanje...
|
Citiraj:
to je neka nova kombinacija SD i CTF? : pirate : :D |
Citiraj:
Ali kako u DM-u mozes u jednu izjavu staviti napucavanje, sto je jedno, i preciznost i znanje - sto je drugo? :) ;) |
Citiraj:
Atha, birokratu jedan :D :D :D ispravio sam gresku |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali mislim da bi se trebalo vise rotirati ti modovi napucavanja i takticki pogotovo kad nas ima puno. |
Citiraj:
Btw i ja "radim" danas, ali ko "radi" taj i grijesi zar ne ?:D :D :D |
Citiraj:
A napucavanje u smislu da ideš i kolješ neki dobiju sa kundakom i kad crkneš sve isponova, i to je to, meni je to još zabavno. Ne volim šuljanja i kempanja jer to nije moj stil, ma da mogu i tak igrat al mi nije toliki gušt. Slažem se da za svaki tip treba drugačija taktika, ja ju imam ma da nije kak bi htio da je al opet furam svoje i guštam se a to je smisao igre.:beer: |
Citiraj:
ctf mi fakat nije fora kad nas ima preko 6 u timu, ono u cijeloj partiji budu 2-3 polaganja a ostali 30min zujis okolo po mapi i cekas da na tebe nalete 4 njuba i posprejaju te sa ppsh |
mislim da svi znaju koji je moj omiljeni tip igre. ctf mogu igrat, i to čak solidno, al nije mi toliki gušt :)
ja volim sjest, upalit vatricu, i čekat ljude da namirišu hranu :D |
ajmooooooo
|
Citiraj:
|
ma neeee :D
|
Neeeeeeeeee
|
Hottest Game: Call of Duty 2 Multiplayer
Most Dedicated Gamer: [PTSP]eXt@sY 42 total hrs this week boli me glava vise:( |
|
Citiraj:
|
bas je idiot....
|
Citiraj:
|
Evo nabavljen ekskluzivne slike zekota :)
http://i4.tinypic.com/1054jtd.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |