![]() |
Citiraj:
Moto G, 4-5h sot, na vjerovatno 48h, mozda manje, ali bas cu vidjeti na ovom chargu... |
Koliko u prosjeku se ceka na uredjaj na servisu u jamstvenom roku,ukoliko su u pitanju manje softwareske greske?
|
Citiraj:
|
10 dana? Wow pa to je super? Slusam price od po 40+ dana
|
Citiraj:
|
A sta bude to sa zamjenskim uredjajem? Jesu li obavezni ga dati?
|
Pozdrav
Kupio sam Galaxy s3 i prvi puta sam na Androidu, imate li kakvih savjeta što da isključim, uključim? Sada mi je Android 4.2 gore, kako i da li da stavljam noviji? U albumu u galeriji imam slike koje mi je povukao sa Gmaila sa pc-a i na m obu ih ne mogu obrisati ,kako? Imam aplikaciju za slike wallpaper i ne mogu sa nje skinuti sliku na pozadinu? uopće se ne snalazim, prešao sam sa Applea ;/ hvala |
Citiraj:
Panj, galaxy mini sam dobio :D |
Pfff kaj ce mi 3g kad imam 512MB po full brzini u svojoj tarifi.
A i bilo je tu par h wifia i par h 3g. No racunajte kao da nije : ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne radi ono što ne moraš. Pošalji ga prodavaču, a onda neka on dalje šalje kamo god hoće. Njegova zakonska obaveza je da ga preuzme od tebe, dostavi servisu i popravljenoga tebi nazad o vlastitom trošku.
|
Citiraj:
Ili ova tele2 smećad imaju drugu politiku. |
E al Tele meni kaze da ga ja MORAM o svom trosku dostaviti servisu,Mobisu.
|
Citiraj:
|
Cura je prije godinu i nešto sitno uzela Xperiu U kod njih i na telefonu nije radila back tipka. Pošto znam kako su traljavi po pitanju servisa/garancije, pitao sam ih jel mogu ja osobno odnijeti uređaj na servis da ubrzam 'dostavu'. U Agramu su mi rekli da sam ga trebao reklamirati tamo gdje sam ga kupio jer imam pravo na novi uređaj pošto je bio po defaultu s greškom. Naravno, to mi ovi majstori nisu rekli.
Ne znam kako je drugdje, ali ova poslovnica kod mene je živi užas. |
Citiraj:
|
Ovi ovdje su katastrofa. Imam dosta lošeg iskustva s njima.
Najveća vrlina im je indolentnost. |
Citiraj:
Uf, kolko pojmova, pojma nemam to sa rootanjem i launcherom, budem malo proguglao pa ću se snaći valjda. Vidim da vi svi ovdje kemijate s tim stvarima, za mene je to viša matematika, da li je nužno raditi te stvari ili samo ako želim da mi brže mob radi? tnx. |
Nije nuzno,time samo modificiras uredjaj malo detaljnije,al u globalu radit ce on u svakom slucaju
|
Budem s vremenom kada malo pohvatam stvari, sada me još strah.
Imam problem sa aktualizacijom, imam verziju Androida 4.1.2 i idem na automatsko ažuriranje, vrti 15 sekundi i veli da su instalirana najnovije verzija, a nije ili možda trebam upaliti pa ugasiti mob? |
Citiraj:
Dođi tamo i predaj uređaj, ako budu se bunili, traži nadležnog, ako bude se nadležni bunil, imaš medije :) @brko ja ih odjebo nakon nekih pola godine, dobro pa se nisam dal uvaliti da me ožene :D Stara pred godinu dana uzela drugi broj na tele2 i svako malo linija puca :banned: |
E mozete mi samo objasniti zasto mi stock browser ne sinkronizira bookmarkse sa google accountom? Prikazuje samo LOCAL bookmarks,ne nudi nacin za sejvanje na google.Chrome to radi bez problema.
|
Google account bookmarksi su u Chromeu a ne stock browseru, kaj ne?
|
I stock bi ih trebao imati.
|
Citiraj:
Možda pobrisati cache od appa i opet syncati? Jedini razlog zašto koristim njega, a ne Chrome je kaj ne mogu u Chromeu podesiti full screen + quick settings kaj imam u labsu od stocka. Taj mi combo idealno radi jer volim pregled :( |
E pa bas zato i ja stock koristim,al ne synca mi
|
Kakve su recenzije za mob zte grand x pro(ukratko)?
|
Prebacio sam vam Battery-postove u zasebnu temu, pa vas molim da tamo pišete o baterijama, postajte slike i benčmarkove. ;)
|
Pošto nitko ne reagira na dijelu s kinezima, a vidim i da se javlja sve više problema, idemo na brand name androide, pa ovako..
Trebam preporuku nekog rabljenog ili novog, svejedno, samo da radi. Imam samo dva uvjeta. 1. uvjet je da ima pristojnu kameru. Pod pristojnom kamerom mislim da može biti i 3 mpx, ali da su slike zadovoljavajuće. (zapravo je i bolje da je 3-5 mpx jer će se uploadati velika količina preko 3G mreže) 2. uvjet je da ima bar Android 4.1, plus ako je baš 4.1 (Google podrška nebitna, dakle ako nema Play i ostale gluposti, još bolje) Cijena? Što niža to bolja. Huawei U8650? Nešto drugo? |
Citiraj:
Ili rizik sa kinezima. |
Ne mora biti novo. Soma kuna ne dam. 500 vrh vrhova jer će mobitel služiti samo za jednu stvar.
|
Citiraj:
|
Probaj naći polovne (ili naruči kao što naručuju ljudi na stranici o Kinezima):
Lenovo A660 ili Lenovo A800 A660 ide po oko 100$ Dok je A800 skuplji.. Ali napomena je da potražiš polovne, jer u tom slučaju neće previše odstupati od tvog budžeta (500kn).. |
Citiraj:
|
Gledam specifikacije i izgledaju mi kao overkill za ono što mi treba.
Veličina i rezolucija ekrana - nebitno (dovoljno mi je 3.5" i 320x480) Storage - nebitno Kamera - barem 3 mpix s AF, a ne više od 5 zbog veličine fotki koje se uploadaju. OS - 4.1 ili noviji (nebitno da bude zadnji, nebitno da ima custom ROM-ova i suludo velik community, samo da mi ta app za posao radi) GPS - da Sve ostalo mi uopće nije bitno. Uređaj može biti i par godina stari model, bitno da je pouzdan. Ovi Lenovo modeli koliko vidim i nisu previše. HTC tu isto otpada. Mobitel neće biti korišten za apsolutno ništa osim te jedne aplikacije, tako da svi dodatni fičuri ne igraju nikakvu ulogu. Nešto od best buy modela unutar zadnje 2-3 godine? |
Desire?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče G300, vidim da košta isto kao i Y300 koji je puno bolji. Neki poseban razlog da toliko drži cijenu? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |