![]() |
http://www.tportal.hr/lifestyle/auto...ssan-Juke.html
Kad bi se barem usudili i napravili neš posebno... Sa boka mi izgleda kao identični Land Rover Evoque. A na kraju će ispast nešto dosadno za gledat kao SX4. |
|
Kotaci su PS? preveliki su kako god..
|
Citiraj:
|
Pa ako se nosi zlatni lanac od kile oko vrata il se odrastalo uz cajke, onda bi to moglo bit lijepo.
|
Ajme odvratan je mercedes. :D
|
Auto je vrhunac, samo ima prevelike kotace, Lister tvoj odgovor nikakvog smisla nema...
:D |
|
|
|
Citiraj:
Neprirodno mi je kad kotači uđu pod karoseriju. Neki dan sam vidio nekog genijalca koji je na svoj VW (naravno) kombi metnuo neke jako široke BBS felge koje su stajale pod ogromnim kutom tako da je gornji rub felge bio unutar karoserije, a onaj uz cestu je bio van. A gume su bile nekako opako rastegnute da su paralelne sa cestom, a svejedno dvaput uže od felge. WTF? Pa koji seljobeljo kaže: "Da, to je savršeno, to moram imati!"... |
Citiraj:
Mislim da je dovoljno da čuješ za nešto zvano fizika pa da ne ideš raditi takve stvari. Kompletna težina auta je na unutrašnjoj strani gume i kotača :wtf2: Trpi cijeli ovjes. Ne znam želim li znati uopće kako to ulazi u zavoje i koliko se često gume moraju mijenjati :D Vjerojatno ovako izgleda u zavoju :D http://www.youtube.com/watch?v=3oXGbVqfFMc |
Taj mercedes je na zracnom ovjesu, ovo mu je parking/fotošut mod :D
Nategnute gume i camber imaju svoje mjesto kod izgleda, ali naravno u nekim granicama... Ekipa, znate kakav povoljan rent-a-car u ZG, nesto tipa Clio, Corsa, Fiesta sto jeftinije Edit: malo sam bio preoptimistican s 200 kn koliko vidim |
Neke su cijene, kad se sjetim 2008., u slobodnom padu. Npr. punjenje klime 200 kn. Prije 3 godine izašlo me duplo ako ne i više. Reparacije turbina već od 1.300 kn. Platio isto 2009. (težak slučaj doduše) preko 3.000.
Gotovo da se neću riješit lagune. :D |
Punjenje klime na kupon ide još niže!
Veseliš me sa ovom reparacijom turbine. :D Moja ima već 322k km, a zadnjih 22k auto pošteno gazim. :D Veselio sam se prije par tjedana kad me je novi dvomaseni zamašnjak Valeo koštao 1400kn... Ljudi su pričali od 4000+kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene je jako zapalila Mazda 3 116ks diesel sa Takumi opremeom. Metalic, sportski sicevi, 17tice, dvozonska klima i jos tonu toga. Znam da je model na zalasku ali auto ide super, super se vozi i super je opremljen za povoljnu cijenu. Druga opcija je Golf, neusporedivo manje opremljen za nekih 20k vise. Prednosti se znaju, plus kaj ima Xenon kaj je nekih 9 tisucica i udobniji je za suputnike.
Koji ti je to tocno motor na Laguni? |
Citiraj:
Citiraj:
|
145k sa malim popustom, inace 150. Pogledaj opremu na sajtu. Golf je malo manje od 170, 105ks, Xenon, Climatronic, maglenke, sred. naslon s ventilacijom straga i kozni volan. Bez alu felgi na 15ticama, sto nije lose financijski i obicnom bojom. Golf bi bio valjda preko 200k da je opremljen ko Mazda. U WW nedaju financijski popust ali daju paket opreme gratis tak da bi imal jos i zimski paket, grijanci sicevi, mlaznice i jos nekaj.
|
Definitivno diesel?
|
Kad su se sad razlike u cijeni dosta smanjile i vise se stariji benzinci ne isplate. Turbaci nisu puno jeftiniji. Mislio sam da moram uzet benzinac jer je jedan vec na firmu pa zbog tocenja(ovaj nebu na firmu) ali moze se skombinirat i sa dieselom. Tak da je diesel sada prva opcija. Vozi se preko 100km dnevno pa bi se razika u Golfu recimo, 1.2 TSI, relativno brzo isplatila.
|
Mazda. A još bih pogledao i novi focus jer možeš dobit titanium opremu za diesel sa 115 KS dok za cijenu golfa ide dizel od 140 ks s titanium opremom.
|
Citiraj:
|
Ovo što jopis kaže...
Valeo je i bio unutra. Možda ovaj "aftermarket" Valeo nije iste kvalitete al sigurno nije daleko od "originalnog" Valea. Set kvacila + potisni Valeo je bio ravno triput jeftiniji od "originalnog". Da i dvaput krace traje, isplati se. A auto je 10 godina star, pa necu stavljat "originalne" prepakirane dijelove gore, a bome necu ni smece. Hrpa ljudi je zadovoljna sa ovime sto sam stavio gore, a i ja zasad. Zamijenjene su i sve kocnice (diskovi i plocice), a to s stavio Ate. Koci identicno. |
Citiraj:
|
a jesi gledao kiu ceed?
|
Citiraj:
Ontopic: Chris Harris-u treba dati TV emisiju da vodi, njegove "vožnje" su mi najkvalitetnije, sa razlogom mu je Ferrari oduzeo pravo za testiranje njihovih automobila. :D |
Kako uspješno dovesti W126 do stanja odvratnosti i onda tražiti 30 000€ :D
|
Citiraj:
"Sportaš". :D |
Nikak ne uspijevam skužiti tko sve trolla o ovom autu, a tko stvarno ne primjeti da se radi o igračci :D
|
Citiraj:
Vidi se da je W126 limuzina modificirana na način da je napravljen kupe. Nit je prvi koji je poskidao sve dijelove karoserije i dao napraviti odvratne plastične, a nit zadnji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj pogledaj malo prijelaze auto / okoliš, što je sve "jasno", a što mutno na slikama, i odnose istoga... |
Da i tablica koja je komadić papira zalijepljen trakom :)
|
Citiraj:
Auto je pravi, nažalost |
Citiraj:
|
A da netko dogovori probnu voznju da rijesimo ovu dilemu? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |