PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

mamutarka 12.12.2013. 20:30

http://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/...6821710809.jpg

http://us.battle.net/d3/en/blog/1195...ble-12-12-2013

wantssss

JozicA 12.12.2013. 22:38

Desava se nesto, desava, ja evo krenio i s drugim muskim barbarom jucer, levelirao ga do lvl60 pa poceo Inferno vozati danas, malo build drugaciji napravio i mogu reci da je prebolesno, elite padaju kao od sale, je da mp4 vozam trenutno ali idem kroz cijelu pricu da otkljucam sve Actove prvo, Act I do kraja napravio i dosao na paragon 9, fino, sve u par sati. A mp4 mi je odlican, dosta exp pada (404% s NV5) a i brzo ide, a i dobra oprema non stop pada.

A zadnji komad opreme: pale mi preljepe hlace, gledam na AH, najjeftinije idu oko 60M a to je vise nego sto sada golda imam, ali ih nezelim prodavati jer mi na monku trebaju, nema jadnik nikakve slicne :)

http://www.pohrani.com/t/1X/lb/1m9CMbPg/hlace.jpg

Malo kontam neki dan i sjetim se da se mogu i druge regije igrati, krenio sam s DH americki server, joj, milina jedna, sve novo i cisto, bez gemova i zlata.

PTR D3 se moze skinuti s battlenet beta aplikacijom, evo probao i radi, gore je patch 201 s loot 2.0, posto mi je sad kasno sutra cu ga skinuti pa probati, samo umjesto regije (Europa, America ili Asia) odabrati PTR: Diablo 3 (kad mi vec nesalju kljuc za Reaper of Souls)
http://www.pohrani.com/t/1Q/Mi/1yux5M9A/ptrdiablo.jpg

ivan77 13.12.2013. 07:01

:D Tek sad vidim ušao sam u PTR closed betu:D

mamutarka 13.12.2013. 12:10

ptr i beta su dva različita pojma

ivan77 13.12.2013. 14:50

:D . sad sam skužio. Ništa od bete još:)

mamutarka 13.12.2013. 15:29

Znaci PTR je test 2.0 patcha, loot 2.0 je tamo itd. dobro da vidis malo kako ce to izgledati

A ros beta je levelanje do 70 u act 5 i sav content koji ide uz to

ivan77 13.12.2013. 15:41

To iz bete ne ostaje za public nakon završetka testiranja?
Oružja, gold..?

mamutarka 13.12.2013. 15:45

Ne. Beta se i sama svako malo wajpa skroz, i likovi i sve.

JozicA 13.12.2013. 19:09

Ali nije lose za isprobavanje prije izlaska, kontam s likom od lvl1 pa do lvl60 ptr verziju gurati, pa da vidim sta je novo s tim lootom i kakvi su novi itemi u igri. A i nesto mi se sporo skida, nemam pojma zasto, tek na 60% i nece brze od 300-320 kB/s ....

BladeRy 13.12.2013. 20:08

Meni islo full speed download, kad se to sredilo, cekas za uc ingame, nekada i preko 20min. UI malo promjenjen, skilovi promjenjeni, tako da ww barb vise ne dobija nazad fury na critovima :) Ode taj build.
Probao bi druge likove, al 20 min cekanja za probat svaki lik je ocaj. Nisam bas neke super dropove vidio do sada, a igrao sam act 1 sat-dva. Prebacio na act 3 da bacim farmanje, 21min cekanja.

Overall, zasad ne vidim neki bas napredak. Paragon shema sa ulaganjem je zanimljiva, par novih bosseva me izjebalo ko zivotinju. Bacaju kiselinu na lokve koje puknu u sva 4 smjera i tako imas cijeli ekran pun kiseline koji te usporava i ubije u sekund...o well.

Nije da sam ocekivao neki balans, jer je barb bio OP od starta a drugi likovi do danas nista.

Snowrider 13.12.2013. 20:15

To za barba sam očekivao...jer je barb OP a uz ww build je OP na kvadrat hhhh

A što se tiče čekanja, to mi nije jasno čemu toliko? Serveri loši ili wtf ?
Te kiseline sam vidio na streamovima, svi bježe od njih :D ja ću večeras stavit skidat PTR pa ćemo vidjet dojmove

BladeRy 13.12.2013. 20:24

Ma za balansiranje ce pasti kao druge nesposbne kompanije, umjesto da buffaju druge likove, oni ce nerfat barba tako da svi budu jednako nesposobni.

Cekanje? Pojma nemam prijatelju, moram po 20m cekat za promjenit lik, a koliko vidim po chatu neki cekaju i po 50min, znaci jos sam i dobar.

Igram master, jedva ubijam, gledam barba, pao mi dps sa 215k na 130k, tako su makli skilove i kombinacije da sam izgubio malne pola dpsa. Odigrao cijeli act2, nista zivo nije palo vrijedno spomena. Em sad nemozes craftat amulete jer ne trazi brimstone, nego neki novi sastojak koji nisam dobio iako sma rastopio tonu legya iz inventorija. Naravno da nijedan nije pao... ko bi rekao.
Bossovi u jos uvjek lutrija, dobijes nekoga sta mozes da stojis na mjestu i udaras, ili grupu sta baca arcane, ice, waller, vampire i reflect, i ubiju te u sekund, sad pobi cijelu grupu...balans...da poludis.
Nema vise MP levela, nema nephalema kad ubijes bossove.

JozicA 14.12.2013. 01:15

Ali ima Nephalem Glory, meni se svidja, ja krenio s barbarom od lvl1, pa odma po Expertu, taman za igranje, po meni, sve manje je jako lagano, prelagano, a s manjim levelima nema cekanja, nikakvog, najvise 5-15 sec prije ulaza u igru, isto sam probao s lvl60 pa cekao 5-6min pa ajmo probat s novim likom, i odma napravio igru. A svi bi odmah s lvl 60 igrali ali nema svrhe po meni jer se nemoze levelirati paragon radi buga.
http://www.pohrani.com/t/2g/2X/1G2QyTKZ/newbarbar.jpg
Konacno craftanje ima smisla koliko sam vidio u ova dva sata isprobavanja, opremu koju imam planiram na svih 5 klasa prodati na AH dok se moze za golde, tj. ostaviti samo jednog lika i s njim igrati do dolaska loot 2.0 cisto radi gusta, a kad dodje taj patch onda svaku klasu opet od lvl1 prema lvl60 dizati. Je malo sado mazo ali mi se tako svidja.

BladeRy 14.12.2013. 10:36

A sta cu sad levelat lika na 60 kad je ovo samo test da vidis sta ce tek da dodje. A nephalem glory, zar ne traje samo 2-3 minute? I u tom vremenu da radim sta? Rusham okolo nadajuc se da ce upast jos koji boss? Ne razumjem bas tu mehaniku...

Craftajuc ostala sranja od itema, zakljucak je da se ne trebam ni trudit ni na 2.0 jer sam fizicki nesposoban kliknit misem a da ne dobijem totalno sranje od itema.

Spustio sam sa mastera na expert da vidim hoce odma uletit ingame...18m cekanja, nazad na master, 22m. Exit game, jer ako tabam vani vise se nemogu vratit ingame kao u starom D3 pa browsanje dok vrijeme ide ne pomaze.

HCS 14.12.2013. 11:44

Ja sa svojim jadnikom, barb na paragon 6, mp1, drop je ono, katastrofa :) mp2 me vec kolju. Termyon#1649 pa slobodno add da vidite kak sam los :D

JozicA 14.12.2013. 11:59

HCS: mal je paragon, jako mali, meni su tek na paragon 60 poceli ok itemi padati, osim ako imas srece pa te pokaka dobar item, nevrijedi puno forsirati, ja samo igram da skupim eksp, i s muskim i s zenskim barbarom trenutno (paragon 87 i paragon 10),
do loot 2.0 samo dizem paragone pa koliko mi se da ili koliko vremena budem imao

a i igram PTR, evo vec par sati jutros, jako dobre stvari padaju (samo barbara, expert level) ali to je stress test server, americki i jos puno stvari doradjuju i usminkavaju ali meni osobno se svidja, cak i kontam ne uzimati RoS odmah po izlasku nego malo kasnije

sve u svemu Diablo 3 PTR mi se dopada, tko krece s novim likom ide jako brzo do lvl 60, ima dobar drop, craftanje ima smisla jer u 3-4 pokusaja uvijek mi je pao jaci item nego sto sam imao, Normal i Hard su prelagani, onako dijecji vise (bar po meni) ali tu treba jos dosta usminjkavanja i doradivanja, Expert je taman, vise nisam probavao za moju razinu igranja i Expert je dosta

Sve u svemu za nas povremne igrace nije lose-nema AH vise, konacno, a za sve ostale tu je MasterCard :D

mamutarka 14.12.2013. 14:40

hijao, nemam furya više sa ww bildom na barbu..pa sam kvitao :D

Snowrider 14.12.2013. 15:23

Ja sam igrao PTR oko sat vremena...pokušao s novim likom,pa sa svojim...dropalo mi je Leg bootse....dosta tu dorade treba al sve u svemu je super. Amulet svoj nemogu koristit jer je lvl 61. :D ....btw jutros kad sam palio PTR ,vidim RoS logo...jaooooo...kliknut na Crusadera , paf....upgrade your account itd :banghead:

BladeRy 14.12.2013. 15:27

Bez furya nazad je barb poprilicno osakacen. Cijeli build sam promjenio samo da imam furya za ww. I bila je muka, onda me posere sreca.

http://www.pohrani.com/t/2A/t/1HKwRX...3-12-14-15.jpg

Dmg skocio sa 130 na 158k, jos da imam emeralda za gem napravit. Heh. Inace je sad postala opet masakraona, barb kosi nemilo, a drugi mogu samo geldat i plakat.

Monster density je ocajan, samo sam nasao grupe da valja na Keep1-2-3, act 1-2 je pustos kao i prije onog patcha.
Loot 2.0 nisam bas osjetio, jer mi nista ne znaci item sa 350 STRa i ama bas nicim drugim. Ekipa se u chatu hvali dobrim itemima, i stvarno su neki bufani do jaja al je drop slab.

Glede drugih likova, WD i DH sa vise dpsa od mog barba ginu ko muhe. Jednostavno novi bossovi i kombinacija sranja te zakolje ko svinju.

U 90% slucajeva je fear,fear,fear,fear,fear,wall,wall,wall,wall,wall,wall,wall,fear,fear, pa opet wall, tako da su me otjerali pola mape dalje bez da sam ikada iz feara izasao a wallova je bilo putem da sam se cudio kako me jos nisu zboxali.
Na kraju ja u kutu, wallan da se nemogu ni okrenit a horda njih sa osmjehom na licu...

Toliko seru tih efekata po ekranu da jednostavno ne vidis nista, i onda otkrijem novu shemu, sad sa DH nemozes trcat, bacit vault i nastavit trcat...ne, sad trcis, bacis vault jer je situacija gadna, ona stane na mjestu pola sec, onda se vaulta i opet stoji pa nastavi trcat.

Overall, ovo nije ni blizu za release. Ovo je u najboljem slucaju alpha, mob density, drop rate, bolesni efect spam i monsteri sta se dizu prema tvome levelu, a ne prema itemima cine igru nekoliko puta tezu nego vanila inferno. Mob se teleportira i oneshota te redovito, briga njega za 800 ressa, 8k armora i 50k hpa, kad te hoce zaklat, onda te zakolje.

Ne kupujem RoS ni da na lotu dobijem ako ne srede sva ova sranja sad.

ivan77 14.12.2013. 15:34

Imam samo riječi pohvale za ovaj PTR.
Jako mi sviđa, loot i novi paragon sistem!

HCS 14.12.2013. 16:28

PTR, mogu li nekako nastavit sa charom iz D3, nisam vidio opciju za to :stoopid:

mamutarka 14.12.2013. 16:35

napravi level 1 lika, startaj gejm, izađi iz gejma, i gore desno će ti biti PTR COPY

HCS 14.12.2013. 16:36

E hvala, evo sad cekam 20min u redu :)

buljo 14.12.2013. 17:45

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2511626)
Bez furya nazad je barb poprilicno osakacen. Cijeli build sam promjenio samo da imam furya za ww. I bila je muka, onda me posere sreca.

http://www.pohrani.com/t/2A/t/1HKwRX...3-12-14-15.jpg

Dmg skocio sa 130 na 158k, jos da imam emeralda za gem napravit. Heh. Inace je sad postala opet masakraona, barb kosi nemilo, a drugi mogu samo geldat i plakat.

Monster density je ocajan, samo sam nasao grupe da valja na Keep1-2-3, act 1-2 je pustos kao i prije onog patcha.
Loot 2.0 nisam bas osjetio, jer mi nista ne znaci item sa 350 STRa i ama bas nicim drugim. Ekipa se u chatu hvali dobrim itemima, i stvarno su neki bufani do jaja al je drop slab.

Glede drugih likova, WD i DH sa vise dpsa od mog barba ginu ko muhe. Jednostavno novi bossovi i kombinacija sranja te zakolje ko svinju.

U 90% slucajeva je fear,fear,fear,fear,fear,wall,wall,wall,wall,wall,wall,wall,fear,fear, pa opet wall, tako da su me otjerali pola mape dalje bez da sam ikada iz feara izasao a wallova je bilo putem da sam se cudio kako me jos nisu zboxali.
Na kraju ja u kutu, wallan da se nemogu ni okrenit a horda njih sa osmjehom na licu...

Toliko seru tih efekata po ekranu da jednostavno ne vidis nista, i onda otkrijem novu shemu, sad sa DH nemozes trcat, bacit vault i nastavit trcat...ne, sad trcis, bacis vault jer je situacija gadna, ona stane na mjestu pola sec, onda se vaulta i opet stoji pa nastavi trcat.

Overall, ovo nije ni blizu za release. Ovo je u najboljem slucaju alpha, mob density, drop rate, bolesni efect spam i monsteri sta se dizu prema tvome levelu, a ne prema itemima cine igru nekoliko puta tezu nego vanila inferno. Mob se teleportira i oneshota te redovito, briga njega za 800 ressa, 8k armora i 50k hpa, kad te hoce zaklat, onda te zakolje.

Ne kupujem RoS ni da na lotu dobijem ako ne srede sva ova sranja sad.

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2511629)
Imam samo riječi pohvale za ovaj PTR.
Jako mi sviđa, loot i novi paragon sistem!

Evo dva primjera, jedan argumentiran a drugi ivanov. :fiju:

HCS 14.12.2013. 18:40

Super je cekanje svaki put od sat vremena na PTR :)

JozicA 14.12.2013. 23:54

Ma to isprobavaju ljudsku strpljivost, nisam ni pokretao danas do maloprije PTR, ganjao s mojim barbarom(p17 na kraju, nije lose za danas) da mlatnem Diabla pa i to obavio, pokrenem PTR i na prvoj eliti set item pade, Expert naravno, lvl60 barbar, prvi put ga pokrenuo, naredio onako od oka postavke kako mislim da ce biti dobro, a izgleda da i nisam puno pogrijesio, ide ok :)

http://www.pohrani.com/t/a/PY/rUrhOEP/setjoj.jpg

Idem s wizardom malo probati, ta klasa mi nekako neide, jesam dosao do lvl60 s njom ali mi nepase pa nepase

edit:

Evo zavrsio s Wizardom Normal na D3 PTR, od pocetka do diabla, 41 level napredovao, samo ingame sto mi palo sam koristio za igrati igru, nista craftao, sve kupio s poda sto sam nasao
http://www.pohrani.com/t/3j/DB/4dOphVOt/wizzard.jpg
sto reci, dojam je vise nego odlican, nonstop te vuce da ides dalje jer stalno padaju bolji itemi, legendarni taman koliko treba, u sva 4 Acta 7 komada, od toga samo jedan za barbara, sve ostalo za wizzarda i sve iskoristeno u igri maksimalno koliko sam mogao, jos imam amulet, dva ringa i helm, rare-zuti itemi su odlicni, drop je savrsen, cak i jedan set blacksmith plan pao lvl22,

Sve u svemu loot 2.0 ce biti pun pogodak, meni je sve odlicno poslozeno, sutra idem Hell nastaviti od ActI pa do IV (ako prije toga PTR ne ugase)

mahoona 15.12.2013. 22:03

Cijeli dan europski serveri down. Way to go Blizz! Kupiti expanziju, how yes no.

JozicA 16.12.2013. 02:11

Pa ima jos i americki i azijski ... oni rade, na svakom mozes imati jos po 10 likova :)

Dobro pa nisam Europske servere danas pokretao. Samo PTR.

Ja evo na jedvite jade se od PTR odvojio, pali mi za Wizarda bracersi, i to kakvi :
http://www.pohrani.com/t/W/Gw/35vefUBB/bracers.jpg
Fora je u tome sto svaki put kad aktiviram Shrine pojavi se elita, a onda bude veselo, sve u svemu zabavan taj PTR. I nije vazno koji nivo tezine igrate-Normal,Hard,Expert ili Master jer po runu odredjeni broj legendarnih dobijate, samo affiksi budu drugaciji, i uvijek padaju za level na kojem ste trenutno, ja sam lvl 49 momentalno s wizardom i sve legendarne sam od bossova u igri dobio, Butchera, Skeleton Kinga, Magde, Azmodana, Diabla. Ali i rare itemi su isto jako dobri.

Master_Hrc 16.12.2013. 08:30

Citiraj:

Autor mahoona (Post 2512301)
Cijeli dan europski serveri down. Way to go Blizz! Kupiti expanziju, how yes no.

Ja sam probao jučer nakon 2 mjeseca pokrenuti tog vraga i ista stvar...nisam se uopce uspio spojiti nakon 2 sata.....njima se fakat neda uzeti moje pare.....hahahah, koji klošari....

ivan77 16.12.2013. 08:34

Citiraj:

Autor mahoona (Post 2512301)

Sa preorderom!:chears:

Snowrider 16.12.2013. 10:16

I ja planiram preorderat, ali nikako on izbacit preorder....wtf :confused: što čekaju više...brzo će doći 3.mj

mamutarka 16.12.2013. 12:46

Citiraj:

Autor Daky007 (Post 2512456)
I ja planiram preorderat, ali nikako on izbacit preorder....wtf :confused: što čekaju više...brzo će doći 3.mj

kakav treći mjesec, što je u trećem mjesecu?

Snowrider 16.12.2013. 13:05

Pa jel tad izlazi RoS , kad se ukine AH ?

mamutarka 16.12.2013. 13:26

Citiraj:

Autor Daky007 (Post 2512539)
Pa jel tad izlazi RoS , kad se ukine AH ?

ne znam otkud te informacije i gdje si to pročitao :stoopid:

JozicA 16.12.2013. 13:38

Nevjerujem da ce u trecem mjesecu izaci RoS, prije u 9-10 jer je jos dosta nestabilan (ova beta verzija koju pojedinci igraju/testiraju), a i kad se pojavi public PTR RoS onda za 3 mjeseca mozemo ocekivati ekspanziju.

Pa i ova loot 2.0 PTR verzija je bugovita do bola, eto jutros mi se desilo da sam naletio na elitu koji nemogu ubiti, takoreci ima neogranicen health, sve fino usliko pa prijavio na mail.

Malo gledam gemove, Marquise ce sad da kosta 100k golda, craftanje mislim, joj, ja prije mjesec dana potrosio cca 70M golda da si napravim jedan crveni Marquise gem, njubek.

mamutarka 16.12.2013. 13:49

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2512565)
Malo gledam gemove, Marquise ce sad da kosta 100k golda, craftanje mislim, joj, ja prije mjesec dana potrosio cca 70M golda da si napravim jedan crveni Marquise gem, njubek.

u ROS beti marquise gem dropa od mobova..jer više nije najjači gem u igri :)

HCS 16.12.2013. 14:09

Kad bi uopce trebao doci u normalnu verziju taj 2.0 patch, meni je ovo odlicno. U pola sata igranja dropalo mi dva legendary itema-a, i to iz bacve??? Za dva takva itema prije bi morao slupat 30-ak sati igre. Pretpostavljam da ovi itemi koje sad u PTR-u dobivam mi nis ne znace, kad dode update necu ih imat?

mahoona 16.12.2013. 22:10

NEW achievement - "Taking care of your customers"
Keep EU servers down for more than 40 hours.
New banner available.

RoS = Rise of the Stupids (zabilježite se na vrijeme, trebaju vašu lovu da pokrpaju servere)

Nakon patcha 2.0 izlazi i Servers 2.0 patch, koji donosi revolucionarna rješenja poput - igra dostupna parne datume ujutro, neparne popodne, jednom tjedno ide redovito održavanje u trajanju minimalno 72 sata i tada je igra nedostupna, tako da više nikad ne osjetite probleme. Kažu i da su pokrenuli proces izbacivanja riječi "lag" iz rječnika, jer kao takav više neće postojati, statusna traka veze će biti odsad solid zelena, a to ako vama kasni pokoji odziv na tipku ili miša, mijenjajte grafičku, miš, tipkovnicu ili internet providera, ili imate gadnih problema sa refleksima/vidom....

No da ne prosipam previše žuči, igra li tko na US serverima? :-)

mamutarka 16.12.2013. 22:33

HCS pa znaš valjda da beta nema nikad veze s igrom, to vrijedi za sve igre ne samo blizzard, tako da se sve naravno gubi jer je druga igra ubiti.

2.0 dolazi sa izlaskom RoS, tako je bar s wowom i starcraftom

JozicA 16.12.2013. 22:41

Imam ja na US serveru jednog DH na 9 levelu, a imam i na Azijskom serveru 5 likova na 10-15 levelu, ali nikad Azijske servere nisam igrao, ko bi ga znao kako :)

To je to, evo vozam mog Wizarda danas, trenutno level 58 (jos malo i 60, a krenio od lvl 1), Samo Normal, dosao do Diabla ( po drugi put, sva 4 acta prosao) i sve se zblesalo prije nego sto sam usao u prostoriju di je Diablo.

Sto da kazem, meni je prefektan taj loot 2.0 (za ovih 58 levela koliko sam igrao wizarda), sva oprema i gemovi samo ingame sto mi palo sam koristio, malo skilove jos trazim sto i kako jer nikad prije s wizardom nisam igrao, life mi na 82k na Normalu i jos mi se desi kad me tri elite sapletu da me masakriraju ponekad (radi Bracersa, svaki put kad kliknem na Shrine pojave se 2x Elite nekad i 3 komada u paketu)
http://www.pohrani.com/t/4/ST/2hl6RKke/wiz58.jpg

edit:
sto da kazem, wizard na lvl 60, odmah oruzje i amulet palo, a tek krenio Act I, life na 107k, toughness 577k a 56k dmg, za pocetak lvl60 super.
http://www.pohrani.com/t/1p/YP/26jYQRfl/wiz60.jpg
Sve u svemu loot je savrsen, da bolji nemoze biti, jos da im europski serveri prorade (samo da PTR nekrepa, bas me krenilo), vidim da nekima fali gustoca monstera, po meni je taman, da je vise nebi valjalo. Malo sam gemove kombinirao, sve mi se cini da cu morati poceti Demonic Essence skupljati u vecim kolicinama na EU acc jer ce toga da fali, i to dosta. Craftanje opreme lvl60 se isplati jer svi statsi su tako visoki da boli glava.

Znaci na Eu serveru skupljati golde i Demonic Essence, a ni Flawless gemove nebi bilo na odmet skupiti malo vise (ako ne planirate na RoS odma ici).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01.