![]() |
Toliko o Pocophone....
https://www.youtube.com/watch?v=_5-bo8a4zU0&t=3s |
Kak je pocophone pobogu dogurao na to mjesto?
Inače, i ja sam glasao na instagramu :D Neki rezultati me začudili :D |
Ah, čuda li.
Instagram/Twitter počisti sve detalje. Savršena usporedba za ljude koji su social network orijentirani. |
Citiraj:
Osobno mislim da sami senzor iako bez OISa je sposoban raditi itekako upotrebljive slike, ali da je stock Xiaomijev softver kamere standardno zaqrac. Nego, za nas koji nemamo vremena gledat ovog Markiza i drnkat po twateru bez accounta, koji je redosljed tog blind testa? Sent from Usreo Mobara |
I to je dovoljno za 97% korisnika jer ili pošalješ sliku nekom preko službene mreže ili ju objaviš na istu. Ne proučavaju korisnici detalje slike i realno Poco je savršeno dobar za sve koji nisu foto-entuzijasti.
|
Citiraj:
Kako je jedan iphone x uspio izgubiti od poco-a? Ja imam 7 plus pa radi odlične fotke.. |
Zato jer onda u prvi plan dolazi kombinacija boja, saturacija, odnosno "ljepota" slike.
ove našikane će ljudima biti lipše, intenzivnije i glasat će za njih. tu automatski kiksaju uređaji koji imaju true to life algoritam. Zato i jest Mate 20 Pro najbolji. |
Pa onda ne vidim razloga za ne kupiti Poco :D
Većina usera treba za facebook/instagram :D Nisu svi ludi pa slikaju terminal servere i switcheve kao ja :D Album na mobitelu mi izgleda kao katalog nekog tehničkog dućana... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čak je i ekran OK. Ali kamera, jebiga. Eto, neka dođe Pocophone F2 sa OIS kamerom i sve neka ostane isto za cca 2500-2700, ne treba niš drugo dodavat i mjenjat - moj je :) Jer sad nemam sa čime zamjenit svog penzionera :) mislim imam, ali nedam S7 + 2000 kn za nešto novo i malo bolje. Lajkam i Mi8 i OP6T ali nedam brate, nedam :) uvijek se sjetim skoka sa S5 na S7 doslovno za niš love, a sad skokić skoro pa jedva za 2 soma... kako da ne. Sent from Usreo Mobara |
identično razmišljamo.
identično. ja sam kupio MiA1 pa prešao na S7 pa za vrlo kratko prešao na HTC 10 koji i sada imam. razlog prelaska je bio relativno dobra cijena za koju sam prodao S7 i VRLO niska cijena za HTC 10 koji sam kupio sa garom bez ijedne crtice za 1300 kuna. i sad si mislim za božić ako spuste cijene za 20% od trenutnih da bi bila solidna kupovina mi mix 2s ili mi8. naravno global version. |
Potpis na razmišljanje od Brke i još jedna želja na OIS na poco2, NFC.
Samo neka to ima i moj je. |
Xiaomi planira izbaciti na tržište mob sa 48MP kamerom
http://playfuldroid.com/xiaomi-presi...ch-in-january/ |
dali smijem/dali je sigurno koristiti original punjac od samsung A5 2017 na xiaomi A2?
to je onaj neki fast charger. ima range V i A pa neznam jel se to smije? pretpostavljam da da, al znamo sta je pretpostavka. |
Ne bih preporučio, najbolje njegov original. Prije koju godinu mi se tako jedan punjač zadimio kad sam spojio mobitel drugog branda. Nije da ne radi, ali nikad se ne zna.
|
Citiraj:
|
Se otvorila prodavaonica u Areni? Zna li se kad će?
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Hebiga. Mislio sam skočiti do njih, ali mi se ne poklapa sa terminima kada idem u ZG.
|
Citiraj:
|
Mislim da nema šanse da se otvori 13.12. Znam osobu koja je sudjelovala na otvorenju u Beču...kaže pred Božić u areni.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
@elven
Nemam FB niti ga namjeravam imati |
Svejedno mozes otic na njihov page i provjerit novosti kada ih objave
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Upeco na aliju za 2400 MI 8 6/128 global, bila razlika 200kn između njega i poco-a pa ipak se malo produžio.
Sad čekat da prihaja :D |
Pozdrav ljudi
Uzeo sam curi redmi 6a Nisu dosli google store i ostale google aps Kad pokrenem google installer zapne na 0% i ne ide Skinio sam više verzija ali ne ide Može neki savjet |
Global verzija?
|
Citiraj:
|
global nije sigurno jer bi onda imao vec instalirani Gappse
|
Zato i pitam.
Znači moguće da je neki drugi wireless standard, ili neku drugi 4g standard itd. Ne znam kako će to raditi ovdje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |