![]() |
Citiraj:
Tražimo ih ko suho zlato, a ti se razbacuješ s njima. Vidi: PC Ekspert Donators |
Citiraj:
Ali kako kaze Rak u buduce cemo moci pristupiti igri samo sa mod4 pa nam ne predstoji drugu nego isponova instalirat CoD2. Do tada igram sa mod3 |
Da, dok drugi marljivo skupljaju komponente, nekima komponente skupljaju prasinu c c
|
Citiraj:
|
sha'e ovo, tu se spama naveliko bez mene? :D
ima li kakav sd vecheras, a? jucher sam bio tako krepan da mi je pushka pada la iz ruku, pa sam sam sebi pucao u nozhne prste. :( :D |
Citiraj:
|
Ajoj, jao vama kad se ET probudi oko 15h, cim progleda odmah se dovuce do prvog kompa i onako jos namrgoden i ljut odmah pocme brisati spam postove, šta mislite zasto ja nikako ne mogu imati preko 300 postova?
|
Citiraj:
Bas bi trebao jednog za frenda :) Nadam se soket A, jer ovi 64-bitni mi netrebaju :D |
soket A: lol2 : : roller :
Panorama ima te procesore jos iz mladosti tako da sumnjam da su socket A. |
Rak zar nije preko dana server na RO?
|
ja bi kupio athlona XP maximalno 2400+?
IMA ITKO??. može od 1700+-2400+? |
ajde na server, odma sada odma..
|
Ništa od trgovine ako je socket A.
Bit će zapljenjeni u dobrotvorne svrhe. |
pa ja ak kupim tog athlona, dajem durona 1.2 @ 1.3
isto sck.A anyone? |
Citiraj:
Anyway, spreman sam grafu pošteno platiti a procove sam ponudio kao moj doprinos edukaciji mlađih "snaga" i očuvanju spoznaja o proteklim hardverskim novotarijama. Ak' niš' drugo, bar će neki vidjeti na čemu smo nekad pičili Tetris... |
Citiraj:
Bratsvo Žderonja bakina KUhinja ZG |
Katastrofa... ping mi je danas konstantno preko 200... Igram i odjednom padnem mrtav i tek onda cujem pucanj... Ili potrcim iza zgrade i padnem na pod -netko me upucao... Moram ciljati 2cm ispred protivnika i predviditi u kojem ce se smjeru kretat...nedaj bog da skrene ili ide cik-cak.
Hvala T-comu sta mi je nakon mjesec dana izasao u susret rekavsi napisite sluzbenu zalbu. Hvala jos jednom... |
Evo andro ovo je za tebe
|
ET, skupite se vi tamo ekipa, nabavite par kinderica (ima ih dosta po kućama od rata), i ajde na zgradu t-scuma :D
ili raznesite centralu na koju ste spojeni... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi je pretpostavljam AMD 486 DX2 66, nikad prezaljeni a uvijek sam ga htio kad sam ga napokon nabavio u doba P2 je bio vec puz. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nema ih jer je igra frisko stavljena, ono kaj imam je PCE mod 4, i da dok nisma igru updeato se to nije desavalo sad mi je s patchem i SP odjebo karijeru ( version missmatch) GRRRRRRRR
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne mogu se connectat na server: reinstaliro sam win i sad kad sam se iso joinat na server zaboravio napisat ime, bilo je unknow soldier. punkbuster je reko da se ne mogu spojit. promijenim ime i idem ponovo, sad javi da sam "permanently banned". pomagajte!
|
Citiraj:
U stickyu će biti postavljen link na taj najnoviji mod. |
rače daj reci naredbu kak maknut dim na pb verziji igre (1.2)
onaj fx_enable 0 ruši server, nesmije se to sa pb .. kak si ti napravio nofog? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |