![]() |
Cuj imao je momcad, pa kad ju je napravio :D :D
Nemojmo zaboravit da je on bio taj koji je "potjerao" Eto'o-a, Decoa, Ronaldinha, Zambrottu, itd itd, i povukao dosta juniora :) @timmy, da, prvak europe ima po novome zagarantirano mjesto u LP, dok prije to nije bio slucaj. Mislim da se to uvelo nakon sto je L'pool osvojio Ligu Prvaka protiv Milana, a nije se uspio u domacem prvenstvu plasirati u LP. |
Mislim da će chelsea osvojit FA cup u regularnom vremenu. Liverpool je smijeh. Tako da unatoč izostancima Cheslea pobjeđuje. To ću spojit sa Sheff. Unitedom i C. Brugge i još njih par u subotu.
|
http://h11.abload.de/img/untitled-8zjkh2.gif
evo još jednom gol...ako to nije gol sezone onda u ku**c i nogomet :D |
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10282714_n.jpg
Citiraj:
|
Ja bi bio zadovoljan kad bi ćelzi izgubio sve:D, al liverpol je u težoj banani, tak da je sve moguče:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače sam davno davno, dok je stari Alan bio, navijao za Newcastle. Baš mi je drago da im je sjeo Čelzej :D . |
od Liverpoola nece izgubit.. A Bayern ce ih unakazit.
|
Šta drugo očekivati od Barcelona fana osim želje da ih Bayern nafutra :D
|
heheheee.. ja sam bayernov fan a ne barcin.. Mrzim barcu jos od one kradje protiv chelsee.. :) brkaju me ljudi, ali volim sve pojasnit..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ne kažem da se i nekoliko ključnih igrača odmaralo za finale FA Cupa. :kafa: |
|
Citiraj:
|
Glas Howarda Webba je bio presudan u odluci
|
Nemreš reći da nije lijep gol ali opet to je subjektivan stav. Meni je Ramiresov gol protiv barce najbolji pogodak ovogodišnje lige prvaka, a zicer ih je bilo puno boljih. :)
|
Ma zahebavam malo, nisam smiley stavio na kraj.
Odličan je gol. Cisseov gol neki dan također je odličan Kroz sezonu ima stvarno odličnim golova |
Da odličan..fenomenalan gol. :)
|
|
Nikica igrač mjeseca.
|
Nikica, majstore! Samo da zabije par komada i za Hrvatsku uskoro.
Nego, čuo sam nešto da Newcastle-City sudi Howard Webb...:D:D Znači, nije sve izgubljeno, još se mogu nadati naslovu prvaka:lol2: |
Chelsea = poklon dana.Kladionice su stavile 2,70 , realno je 1.3 protiv Liverpoola.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Kalinić je neki dan nagural jednu loptu u gol, tak da vjerojatno konkurira za prvih 11 na euru :) Citiraj:
|
Ivan has spoken, Liverpool dobiva 4:1 :D
Tko se kladi, nemože fulat. |
Citiraj:
|
Liverpool nije izgubio od Chelsea od 2010...
|
Drogba to rutinski rješava
|
Misliš rutinski pada? :D
|
Ne, zabija.
Zabio je do sada u svakom finalu pa će i u ovom. Mora nastavit niz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |