![]() |
Citiraj:
Užas koliko je to sporo u odnosu na 4S. |
Citiraj:
O ukusima se ne raspravlja, ali brate jesi ga poruznio s tim kejsom na Sest Plus. Haha |
Citiraj:
Osobno smatram da je najveći skok kod iphonea između 4 i 4s, i očito je to istina. |
Citiraj:
E da, obicna sestica je osjetno brza od plusa. Sve je malo glade i brze, osim kamere.. Plus bi se vec mogao usporedivat sa Androidima po brzini dok je sest bez konkurencije, barem tak djeluje zbog animacija i slicnog.. |
Kako najjednostavnije na iPhone prebacit kontakte koje imam spremljene na Gmail acc-u?
|
Spremiti te kontakte u .vcf datoteku, instalirati na iphone My contacts backup ili excel contacts i samo napraviti import. Obadvije app su besplatne, prva ima limit 500 kontakata, druga 300, za neograniceno se placaju pro verzije
|
Hm. Kakve aplikacije...
Kaj se nemre jednostavno dodat Gmail acc u iOS Mail i ukljucit syncanje kontakata? |
Mozes, syncas kontakte s gmaila i to je to..
|
iPhone mobiteli
@ Icy - e to je druga stvar ako treba dodat acc u ios mail, jer preko same gmail aplikacije nemam opciju za sync.. probat cu. EDIT: To je to, rijeseno :D Hvala
|
Ja ovako radim, a jos mi i "file" backup ostane na komp. Preko ovog drugog programa radim i backup na komp cijelog imenika sa iphone.
|
Zasto raditi backup? Jos preko programa nekog?
www.icloud.com i napravis si backup bez bespotrebnih programa. Vjerojatno moze i importati, taj dio nikad nisam ni probao, jer icloud koristim na iPhoneu pa ne vidim potrebe za backupom/importom :) |
Citiraj:
|
što mileni kaže.
ja tako već godinama, sync kontakata s iclouda i bez beda šljaka. jedan glup ali zanimljiv video još dobro izgleda ajfon na kraju :D |
Citiraj:
|
Što je iCloud isključivo synchro? Što nema kakvu echo on-demand postavku da se briše sa njega kad ti želiš i što želiš?
|
Citiraj:
Opcenito kontakte ne brisem. Neka stoje, ne smetaju me. Ionako do svakog dodjem za 1sec, pa ne vidim uopce smisla u brisanju. |
Ma sve OK, samo napominjem da ljudi krivo ne shvate.
Nikad nije loše napomenuti razliku između backupa i sinkronizacije. |
Ekipa, ajfon kupljen prek sindikata (tcom mreža) nema papira..
Kako se riješava garancija, u slučaju kvarova i sl, kako servisi rješavaju takve stvari? |
Citiraj:
EDIT: Ali ako zelis jamstveni papir, mozes otici u tcom i zatraziti kopiju. Prosle godine sam iP5 prodavao ovdje preko foruma, nisam mogao pronaci jamstveni papr a ni racun. Usao i zatrazio kopiju, dobio u roku od 30sec sve. |
Ma ok, vidim ljudi su skeptični oko toga i dalje su im papiri sveti...
Tak sam si mislil, sve se prek IMEIa riješava.. Nego, jel ima kakvih poboljšanja na 8.1.2? Trenutno vozim 8.1.1 i primjetil sam battery drain a navodno 8.1.2 riješava taj problem.. E da, fotić tj video pogotovo 60fps kolje većinu hajend androida, unatoč manjem senzoru tj pikselaži, napravi odličan posao, nevjerojatno.. Ova softverska stabilizacija je odlična... Al najviše sam impresioniran videom 60fps, strahota.. |
Citiraj:
|
Kako prebacit pjesme sa jednog ajfona na drugi?
Uopće nemamo opcije kao kod slanja slika, tipa "slanje", bluetooth ili airdrop. (iP5 na iP5s) |
ovako bez googlanja, sumnjam da bi to samo tak išlo, ipak oni prodaju glazbu, pa da bi si mi šerali samo tako :D
|
O djizus :D znaci njente paljente?
|
0 bodova. Čekaj sad kad ga probaš spojiti na drugi komp da prebaciš muziku pa te traži da obrišeš svu onu s prvog kompa :)
|
Citiraj:
|
Genijalno. Će da ideš na ajtjuns i će da opet kupiš istu mjuzu. Nije ni čudo da ne znaju kud s parama.
|
Jel sigurnosna kopja vrača i slike na novi uređaj? Ako ne što napraviti da ti vrati sve slike koje su bile na starom uređaju?
|
Sigurnosna kopija vrača sve osim muzike.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |