![]() |
Citiraj:
lol, moram i ja probat na manjem mp-u...ja peglam mp5, paragon 31, mf oko 360 ali ništa ne pada već tjednima |
Nešto definitivno nije u redu sa AH.
Četvrti put stavljam IK belt i ne pojavljuje se na listi... Navodno sutra ide 1.0.6 totalno nenajavljeno? Opet nered totalni... |
i bolje im je da pečiraju. meni zadnja 2 tjedna loot iz kante za smeće pada, ni jedan legendary, čista depresija. moj barba paragon 12 sa oko 250% magic finda posta profitabilan ko hrvatske željeznice... a na AH od jučer pola vremena ne vidim ništa, ni svoje ni tuđe...
|
malba.. pa ja sa 450 MFa ne dobivam nista.. A kada i padne nesto smedje nije ni za salvage.. Bas me zanima sto li ce donjeti novi patch.. :) nista!!
|
nek srede ah. dobijem nakon 6 mjeseci pošten drop i sad nema prodaje jer se
ne pojavljuje na listi |
Citiraj:
|
Sutra nam stiže 1.0.6 patch za Diablo, a blizzard šuti ko kurva :D
Slika: http://i.imgur.com/dXVU4s.jpg |
Nisu ni mogli dat najavu tjedan dana prije da se neki mogu pripremit, mada ne znam za sto, kad su problemi poceli prije neki dan. Pise tam gdje je najbitnije da ide patch i zna se koja mu je glavna namjena.
Meni su dropovi bili odlicni zadnjih par dana, jucer nisam igro i dobio sam sigurno 100njak milja u opremi ali nist od toga dok se AH ne popravi. |
Ozbiljno pocinjem vjerovati u teoriju da dobar loot pada samo barbama :D iskreno nebi me zacudilo:D
Evo frendu u par tjedana vec drugi Nats ring SA crit dmg, i to ovaj prek 40%.... izmedju ta dva ringa par itema od po 30-40 milji... Meni je za to vrijeme pala k-i-t-a ._. Jedan dobar zeleni prije 3 tjedna, mozda i vise i to je to. furam naravno oko 400MF stalno. |
Citiraj:
To je stoga što baš i nemaju neke novosti za pohvaliti se: http://us.battle.net/d3/en/blog/7924...ive-11_27_2012 |
I ode prvi hardcore paragon level 100 (link), dajem ruku u vatru da ga je ubio DC u krivo vrijeme.
Šteta WDa, imao je dosta dobar gear i za softcore pojmove, a kamoli HC :( Sad sam iz nekog nepojmljivog razloga dobio volju nastaviti sa svojim HC witch doctorom :D |
Čemu trošiti vrijeme na HC?
Treba ti puuuuno duže da prijeđeš isto područje nego normalno, a na kraju krajeva je puuuno teže naći iteme... A kad ti zbog DCa ode lik onda mislim da možeš poslat sve dovraga :D |
zbog gusta i adrenalina u odredenim situacijama. ne svodi se igra samo na iteme i farm.
|
Citiraj:
Veći MPi nemaju nikakvog smisla za farm XPa i itema, tko želi sada može komotno glass cannon build igrati, tu i tamo ima samo problema sa reflectima, a krepava se svake prijestupne. Gear je dostupan i jeftin, svatko tko ima golda ili lovu se zgira do amena bez problema, a gold je bezvrijedan. Na hardcoreu toga nema - npr. na cijelom HC AHu postoji samo 3 komada zunimassa bootsa. Oprema je realnije cijenjena (pogotovo survival gear sa puno vita i resisti), a dok netko krepa ta oprema nestaje iz igre, te nema zasićenja AHa kako je sad slučaj. U globalu totalno drugačije iskustvo od softcorea, i isplati se barem jednoga lika natjerati na lvl60 bar da se doživi razlika, pa se onda procijeni što na kraju igrati. Citiraj:
Definitivno je puno uzbudljivije igrati, pogotovo na infernu :goood: |
Povećaj MP težinu i igraj za gušt i adrenalin.
Jebeš ti adrenalin i gušt kad ti dođe da razbiješ monitor nakon jednog DC-a i propalog lika nakon toga. Jedan od razloga zašto sigurno neću igrat HC je što koristim autentifikator. Svakih 24h mi se igra otspoji jer treba ponovo upisat taj šugavi broj. I to se naravno dogodi usred igre. Ne želim postati paranoičan i pratiti vrijeme kad bih se morao vratiti u grad i izać iz igre... I na kraju, diablo se uvijek svodi na iteme i na farm. Ne bi igrao ni softcore ni hardcore da ne pada loot, to je tak jasno. pot, i opet ću reć: jebeš AH u diablu. Koji će mi drek informacija da je na AH 3 komada nekog itema, samo 3 komada? Tak mi je svejedno kad bih ja sto put radije da mi takav item dropa. A ne da mi 4 puta padne onaj štapić za wizza, 2 sultana, 3 balefire castera, 2 gladiator gauntleta, 2 hellracka itd itd itd. Mislim, postao si od normalnog igrača diabla, koji je uvijek htio dati nešto gratis, lurker po AH i svaki put kad ti neš dropa samo gledaš kak bi prodao i što kupit za tu lovu. Di je tu adrenalin? :) |
ma ne pada mi HC na pamet , da recimo me nakon par dana "pravljenja" lika umlati neka
beštija i sve što mogu je blejit u monitor , pa zabavnije mi je onda grunut glavu u snijeg kad padne sad vani |
Citiraj:
Sada ću malo HC igrati za thrill, isprobavanje više rjeđih buildova i radovanje maltene svakim dropom koji je bolji od ovoga koji imam :) Citiraj:
|
Jesam oštar, za poludit, ljudi će me krivo doživit :D
Svatko igra kako može, gle, meni je zabavno ulupat 1h dnevno u D3, u srednjoškolskim danima sam igrao po četvrtinu dana uz školu D2, nisam kupio igru da bih robovao ingame ekonomskom sustavu blizzića :D |
Citiraj:
|
Bome sam se nafarmo za njega, jebomepas ako nisam 50h farmanja ulupo za to :D
A još sam ga dobio za povoljnih 15mil :D |
Citiraj:
A čizme i prsten neće , pa neće. |
Citiraj:
|
Radim ja poso za kolege, instrukcije nisu moj đir, a 50h bih potrošio ionak iovak :D
pa zašto ne, lijepo je kad nešto krvnički zaradiš :D |
Citiraj:
Padne mempo sa 190 dex, nista :D Padne off za wizza koji drugom frendu dize dps za 10K valjda, kita:D sve na AH Jebo te igra takva.. kolko sam ja geara podijelio , cak i potpunim strancima, ni sam neznam :) Al štaš... |
Citiraj:
Ali da se vratim na topic, recimo to je kod nas (party) nezamislivo. Svatko svakome da ako nešt dropa, bez problema. |
Citiraj:
Ne farmam za iteme, nego igram iz gušta. Gold, što sjedne, sjedne. HC ne bih nikada igrao zbog HEP-a i T-HT-a. Blizzovi ispadi su manji problem, ali nestanak struje ili ispadanje veze je užas i na SC. HEP još i mogu riješiti UPS-om, ali net ne mogu nikako osigurati. Barem ne za normalne novce. Uzimati i drugog providera i raditi redundantnu konekciju mi ne pada na pamet zbog Diabla. To radim u firmi, ali me za to i plate :D. |
Citiraj:
Trebas bit sretan sto je to palo tvom frendu a ne bit takav. Ja sa svojim in game frendovim trgujem za gold i ne dajem nikome nist gratis, osim pokojem poceteniku kojeg opremim od glave do pete. Razvije se puno zdraviji odnos bez svada i licemjerja i svi smo sretni i zadovoljni. |
Mislio sam da se meni ovo ne može desiti :D
http://www.pohrani.com/t/1s/7x/8SbKDgP/2leg.jpg da mi 1 pack baci 2 lega... svašta... jedan čak i nije loš! ha buljo? :D http://www.pohrani.com/f/1f/Ts/3TvHaRA8/vw.jpg |
Citiraj:
Jadnik još vuče onaj 1100 DPS skorn... |
Pa nije bio skup, samo 19 milja :D
1150 molit ću lijepo :p Eto hrvoje, to ti je za sve ono kaj nije padalo :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |