PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Tajl3r 13.06.2023. 23:59

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3681216)
Rasprave, svađe i trolanja o tome tko je euro goat in 3,2,1...
:D

Ma koje svađe nema svađe zna se Kukoć[igra je covik kasnije i u najboljem klubu amerike :]

Whick dobiva 30 utakmica "plasticni pistolj" :)
Smilovat ce se Silver triba gledanost i karte prodavat,lik je rasproda sve svoje tenisice u roku 3 dana nakon svega.

Ostaje mi samo ovaj streetball po yt malo je treš žanr ali ima koja i dobra(ballislife,friga,the next chapter..)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Tajl3r 16.06.2023. 18:00

Newwwss tajm

Ja ja 25 utakmica,Jordan proda svoj udio Hornetsa &
Mike Dunleavy Jr novi Gm GSW

Roberto 19.06.2023. 07:38

Počelo je:
Citiraj:

Suns land Bradley Beal to form Big Three in Phoenix.
Phoenix Suns get: Bradley Beal
Washington Wizards get: Chris Paul, Landry Shamet, Multiple second-round picks, Multiple pick swaps
Evo novog supertima kojeg će se rado hejtati :D

Na stranu startna petorka, ovdje će falit role playera, veterana i obrane :D

Gilbert5 19.06.2023. 07:45

Ovime se potvrdilo dvije stvari.

Bealu je ovo cijelo vrijeme bio plan, dobiti supermax u wizardzima i sada je jasno da je dobro glumio sreću.

I da ne vrijedi ništa na tržištu jer su ga dali upravo za to - ništa.

Tko god dobije takav novac a da nije Tatum, Lebron, Jokić, Ante i još par njih je samo pitanje dana kada će ih se htjeti rješiti.

Tako da ako Boston ne trejda Browna i da mu 293 milje, samo je pitanje trenutka kada će požaliti ovu odluku.

A za Sunse nadam se da će trejdati onog visokog konja, i da se ostatak rostera može pristojno popuniti. Jer Beal, Durant i Booker na papiru izgleda woow. Beal nije samo dvojka, dečko jako lijepo može razigravati cijelu ekipu.

Lazarus 19.06.2023. 08:18

Tocno to.

Nitko ga nebi platio toliko i jos mu dali odrjesene ruke da bira kud zeli ici.

Svaka cast,solidan igrac al defininitivno heeeellll naaaa. Jedina osoba s vecim ugovorom je Joker ciji je ugovor ujedno najveci u povjesti nba i onda poslje toga B.Beal

Sunse nije da hejtujem kao tim,nego mi Booker klosar zgadi sve kad se pres***va uokolo a kada treba zagristi nema ga nigdje i sakriva se iza drugih,evo 2 sezone ista stvar a svi krive Aytona,cp3,kd,trenera jedva da netko prozove tog slinavca.

adaksinjo 19.06.2023. 10:14

vratio se nba subreddit, bio sam kao izgubljen bez njega :D

Roberto 19.06.2023. 13:31

Ne vidim baš Beala kao dobrog razigravača, prvenstveno zbog rostera oko njega. Naime Beal će malo vidjeti loptu osim u slučaju kad nema Duranta ili Bookera :D

Ne vjerujem da je to dobar fit, i da će stvari u Sunsima dobro funkcionirati. Doduše, još možda i riješe Aytona, ali on ne kotira najbolje i pitanje je što za njega mogu dobiti.

Gilbert5 19.06.2023. 15:04

Ako si gledao wizardse ovih godina onda ti mora biti jasno da će biti odličan razigravac.

Nije u statistici sve.

Lazarus 20.06.2023. 07:23

I za Aytona i Sunse bi bilo najbolje da se razidu.

Posljednjih par godina stalno drama,oko ugovora,pa on odustane od tima,pa tim od njega
Kuzim da je novi vlasnik i sad novi trener al opet nekak mi ne mirisi na cvijece

Roberto 22.06.2023. 22:27

The first real domino of the Warriors' offseason has fallen. Golden State and Washington have a deal in place centered around trading Jordan Poole for Chris Paul, according to multiple reports.

The agreed-upon trade is Poole, Ryan Rollins and two far-off future picks for Paul, according to The Athletic.

Fejspalm X 10

goran1985 23.06.2023. 00:21

Ne razumijem taj potez nikako, kao da je jedino bitno bilo riješiti se Poolea pa taman za vriću brašna. Ne očekujem ozbiljan doprinos tog penzionera igri Warriorsa. Koliko štede na plaći u ovom slučaju?

adaksinjo 23.06.2023. 05:35

čekaj, veselje je tek počelo, ide CP3 dalje kroz par dana :D

Lazarus 23.06.2023. 07:32

Green i Poole nisu mogli ostati zajedno nakon sto je ovaj popio nokaut,a kako je Green odbio zadnju godinu vjerojatno ce njemu dati novi 3g ugovor pa je ovaj morao otici.

Sumljam kako ce placati 30m CP3 godisnje,taj je brod odplovio davno.

Samo ne znam sta ce wizardsi pogotovo ako kuzma ne podpise.
U 4 dana izgubili 3 najbolja igraca za skoro nista

Roberto 23.06.2023. 07:36

Kužim ja svu logiku iza trejda, i to da očito nemre s Greenom, i salary dump, i backup PG, ali dati Poolea i Baldwina i pickove za 38godišnjaka sklonog ozljedama...

Trebali su Porcija za to dobit a ne Paula.

goran1985 23.06.2023. 07:51

Zar je i PBJ u tom dealu? Ima on po meni solidnu perspektivu, čudno...

Trebalo je JP-a trejdat nakon regularne sezone ili pričekat da još jednu takvu odigra. :) Playoffsi su mu sjebali reputaciju.

Lazarus 23.06.2023. 07:54

A vidis da ga nece nitko bas zbog toga,nakraju ce zavrsiti kao blake griffin na minimalcu negdje.

Mislim da je i gsw vise isao na to da se oslobodi ovih 170+m nego na to sto zapravo dobivaju,jer realno wizardi nemaju sto dati vise,kako ih ide nece ni loptu imati za trening. :roller:

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 3682573)

Trebalo je JP-a trejdat nakon regularne sezone ili pričekat da još jednu takvu odigra. https://forum.pcekspert.com/images/smilies/smile.gif Playoffsi su mu sjebali reputaciju.

Cim je Green odbio player option godinu znao si da netko od njih 2 letit vanka

Roberto 23.06.2023. 08:02

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 3682573)

Trebalo je JP-a trejdat nakon regularne sezone ili pričekat da još jednu takvu odigra. :) Playoffsi su mu sjebali reputaciju.

Ne, krivo pišem, Ryan Rollins je u dealu
Edit, sad čitam i Rollins i Baldwin

Dottore 23.06.2023. 12:59

Porzingis u Bostonu, odlazi floper Marcus

Roberto 23.06.2023. 15:03

Opa. Kelti trejdsli DPOYa. Zanimljivo. Al Porzi je dobar, GSW je trebao njega dovest a ne ocalog CP3, sl kužim da je ovaj trejd išo najviše zato što Poole ne želi biti s Greenom u ekipi, ili obrnuto.

adaksinjo 23.06.2023. 15:38

Porzingis je jednorog bez roga, neostvareni potencijal. to je najbolje sto su mogli dobiti u trejdu, lijepo je Gilbert nedavno pisao da ce ili on ili Tatum otici iz ekipe.

adaksinjo 23.06.2023. 18:09

prvi intervju preko bare i već se vidi da je gospodin. JJ ostao bez teksta...

goran1985 23.06.2023. 21:35

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3682658)
lijepo je Gilbert nedavno pisao da ce ili on ili Tatum otici iz ekipe.

Zar nije bilo Brown ili Tatum?

Lazarus 24.06.2023. 07:18

Kako su rekli na espn-u Porzingis je unicorn ali iz krivog razloga.Prozvan je unicorn radi stila igre a upamcen po tome sto si ga jedva vidio da igra.

Dallas proda dusu vragu za njega,a stalno ili ozljedjen ili kad igra nema nista od njega.
Ova sezona mu je ujedno bila najbolja koju je odigrao,ali unatoc tome i Kuzmi,Beal opet nista nisu napravili.

adaksinjo 24.06.2023. 08:40

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 3682705)
Zar nije bilo Brown ili Tatum?

u pravu si. znaci pravi trejd tek slijedi :D

goran1985 24.06.2023. 09:23

Pa ovaj trejd im je glup. DPOY što kaže Roberto za veliki upitnik.

Gemmy 24.06.2023. 09:34

zasto glup ako su za smarta dobili zingusa i 2 prva picka?

goran1985 24.06.2023. 09:38

Nećemo se složiti jer se meni čini da nisu dobili ništa. :)

Roberto 24.06.2023. 09:50

Kuzim logiku, ali trejd za Porcija im ne rjesava vec spomenuti Brown/Tatum problem, a gube najboljeg defanzivca u ekipi, iako su defanzivno i dalje jaki.

adaksinjo 25.06.2023. 12:40

mislim da je vrijeme da uzmem league pass jer ovo bi moglo biti opasno dobro :)

https://i.ibb.co/30sv98f/WxoyOKq.jpg

Tajl3r 25.06.2023. 13:11

Ja mislim da je prevelik hajp za igraca koji jos nije zaigra ,toliko visok igrac a agilan je poziv za ozljede

flyer1 25.06.2023. 17:27

vembanyama je vise hype-ani porzingis otprije par godina, momak na demo snimkama izgleda yebeno, ali pitanje je kako dalje, kako ce se fizika drzat....makar je dosao u ponajbolju fransizu sta se tice rada (i napretka) s igracima.

cekam kako ce se rasplest situacija u portlandu, scoot henderson je potencijalno novo lice fransize, dame time-u bi bilo najbolje da produzi za philu/miami, pozeljno miami, jer njima ocajnicki fali top suter, jer kako je playoff odmicao vidjelo se da butler nema presirok napadacki potencijal i da ako riley i spo zele titulu, treba bi im bas takav high caliber PG.

drago mi je za phoenix, jos jedna izvjesna flop godina, al ko ga yebe, silveru odgovaraju ljudi tipa ishibie koji iskrcavaju novac bez puno pitanja, najlakse je bilo rowleyu zakeljit optuzbe pa da se rijese dokazanog skrtca na celu fransize...ne treba bi takav lik u gradu koji se razvija stopama od 7 milja

Roberto 30.06.2023. 21:32

Dottore, hardenizam ce se pratiti u nekom drugom klubu iduce sezone :D
Clippersi i Knicksi medju favoritima za trade.

Warriorsi navodno zele naseg Sarica, a Clippersi se izgleda zele rijesiti Zupca.

adaksinjo 01.07.2023. 08:01

sve bitno dogodilo se odmah na početku :D ima toga još, al nit će te ekipe s tim igračima doći u playoff, nit će oni imati neku bitnu ulogu u ekipi, valjda je bitno samo da se lova vrti...

Citiraj:

[Wojnarowski] Free agent G Fred VanVleet has agreed on a three-year, $130 million contract with the Houston Rockets, @KlutchSports CEO Rich Paul and agent Erika Ruiz tell ESPN. Rockets land ex-Raptors All-Star in his prime at 29 years old.
Citiraj:

[Charania] Free agent Draymond Green and CEO of Klutch Sports Rich Paul have agreed on a four-year, $100 million contract to return to the Golden State Warriors, sources tell @TheAthletic @Stadium. The $100M deal contains a player option in Year 4.
Citiraj:

[Charania] Free agent Kyrie Irving has agreed to a three-year, $126 million contract to return to the Dallas Mavericks, with a player option in third season, @TheAthletic @Stadium learned.
Citiraj:

[Wojnarowski] Free agent Bruce Brown has agreed on a two-year, $45M deal with the Indiana Pacers, his agents Ty Sullivan and Steven Heumann of @CAASports tell ESPN. Denver — limited in what it could pay — loses a key piece to its repeat hopes.
Citiraj:

[Charania] Free agent guard Gabe Vincent has agreed on a three-year, $33 million deal with the Los Angeles Lakers, sources tell @TheAthletic @Stadium. Vincent’s agent, Bill Neff, negotiated the new deal for a tremendous undrafted success story.
Citiraj:

[Wojnarowski] Free agent G Dennis Schroder has agreed to a two-year, $26M deal with the Toronto Raptors, agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells ESPN.
Citiraj:

[Charania] RFA Rui Hachimura has agreed to a three-year, $51 million deal to return to the Lakers, sources tell @TheAthletic @Stadium.
Citiraj:

[Begley] Free agent Derrick Rose intends to sign a multi-year agreement with the Memphis Grizzlies, per SNY sources.
Citiraj:

[Wojnarowski] Three-time All-Star Khris Middleton has agreed on a new three-year, $102 million deal to stay with the Milwaukee Bucks, his agents Mike Lindeman and Jeff Schwartz of @excelbasketball tell ESPN. Middleton keeps franchise a championship contender with his return. Player option.

Roberto 01.07.2023. 18:46

Najbitnije se jos nije dogodilo - Lillard zatrazio trade :D

d0X 01.07.2023. 21:11

Pravac Heat i eto nam još jedne zabavne sezone :D

goran1985 01.07.2023. 21:42

Imali su 5% šanse dobiti na lutriji Wembayamu, vjerojatno tada ne bi tražio. :)

Tajl3r 01.07.2023. 22:42

Napokon

adaksinjo 02.07.2023. 07:51

misao dana: koliko god veliki mlatimudan bio, uvijek ima dovoljno loše organizacije koja će te preplatiti :D

Citiraj:

[Wojnarowski] Free agent G Dillon Brooks has agreed on a four-year, $80 million contract with the Houston Rockets, his agent Mike George of @OneLegacySports tells ESPN. Rockets have now landed two targets in free agency — Fred VanVleet and Brooks.
Westbrick ostao u Clippersima za $4m godišnje...

Lazarus 02.07.2023. 08:19

Koga li će samo Miami poslati za njega
Teško mi nekako za njega uzeti 38 god Lowrya

adaksinjo Sve dok ne uzmu Hardena nazad,sve je dobro.

Westbrook kako je igrao i koliko je love dobio,sad može i džaba igrati :D

adaksinjo 02.07.2023. 08:30

šuška se da će brada u LA :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32.