![]() |
Nova jeftinjava na vidiku - Archos 40 Cesium za 99$
http://www.neowin.net/news/archos-re...-the-40-cesium btw, evo jedne usporedbe L830 i 930. Ja baš i ne vidim neku razliku. http://wmpoweruser.com/new-nokia-lum...kia-lumia-930/ |
Kao sto sam rekao, ispada veća 830 od 930. WTF?
|
Citiraj:
Meni bi se više sviđala da su je zaoblili kao 820. Još uvijek kad je primim u ruke, najbolje leži od svih Lumia. |
Ažurirao sam L520 na 8.1 i sad više nemam toggle za 3g/2g. Može li se kako isključiti 3g?
|
Citiraj:
Yep, taj su dio zbrljali sa WP8.1 |
Ma nabijem ih, mogli su 6 incha stavit, tablet napravit. 99% da ce biti kao sto je na ovom renderu, a mogli su napraviti 4.5 incha, 4,7 maximalno i super kameru, imali bi hit na tržištu. Sjebana je nokija do jaja, predvidjam još manji udio na tržištu samo jer ne osluškuju potencijalne kupce i sadašnje...
|
Slazem se, 4.5"-4.7" najljepsa velicina uredjaja
|
http://www.gsmarena.com/internationa...-news-9488.php
Oh jaaaaa, nek samo dođe u Europu... Ako me Nokia ne iznenadi s nečim dobrim mislim da gledam u nasljednika L920... Ali vjerojatno tamo sljedeće godine, kad pojeftini :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hardverski je isti kao i droid što znači da je kamera crap. Možda su ponešto unaprijedili pouzdanost iste jer je i na to bilo podosta prigovora kako u M8, tako i u M7.
Osobno me više interesira solidan review nekog člana foruma onih Prestigia jer su povoljni. |
Možda je Win M8 ista kao i M8 na androidu ali barem ne krcka i nema problema sa tipkama kao moja Lumia ;-)
|
Evo, L530 po realnoj cijeni od 40 funti. (bez ugovora)
|
Ako ce bit stvarno ta cijena narucujem ju odma
|
Pa je, stvarno je ta cijena ako si PAYG korisnik TAMO. Link
Na Adduplexu je uočena Lumia s qHD ekranom - to bi trebali biti 730. |
Da, al tih 39.95 funti je sa određenom tarifom.
Kada se klikne na Pay as Yugo (You Go) :D - cijena je 69.95 + 10 funti. |
Da, ali ako odeš na upgrade onda je ona cijena. Dakle ostaje ti sve kako je bilo prije, samo uzimaš novi mob. Taj upgrade možeš raditi jednom godišnje.
|
Ali mi smo u Hrvatistanu, a ne UK. Kako ćeš izvršiti upgrade kad nemaš pretplatu tamo?
|
Ovo je bilo ilustracije radi. Čisto da se usporede cijene. Upgrade cijena je nešto kao cijena za postojeće korisnike bonova.
|
Jel se da kako disconnectati XBOX account (8.1)?
Iritira me malo u Games, i još mi se otvaraju sa delayom |
Ativ S Neo za 200$?
Koliko vidim, mreže su "normalne" (2G, 3G, 4G)? |
Previše za prošlogodišnji model koji je slabiji od Ativa S.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Dupli.Molim brisati. |
Citiraj:
|
Moras, ali mozes to rijesit da se automatski instalira:-
Ako imas SD karticu prebaci sve aplikacije u memoriju telefona, izvadi SD karticu i napravi backup svega; zatim NSRT-om flash-as Cyan. Nakon toga instaliras PfD i sve update koje si imao prije. Kad je to gotovo, napravis "hard reset" i u pocetnom wizard-u vratis sve iz backup-a. Pricekas da se sve aplikacije automatski instaliraju i nakon toga vratis SD karticu. I tojeto, imas Cyan i sve ostalo kao prije. |
Ima li još netko problem ovdje sa pucketanjem iz zvučnika kod premotavanja video zapisa naprijed ili nazad na WP 8.1? Prije nadogradnje nisam imao taj problem a vidim na internetu na raznim forumima da se puno ljudi žali na taj problem i prisutan je na svim modelima telefona a uglavnom su lumie u pitanju. Riješenje nisam našao jedino downgrade je logičan kada prije nije bilo problema, znači guraju korisnicima na silu nadogradnju sa bugovima i bitno da su stavili hrpu drugih stvari koje su davno prije trebale biti dio mobilnog operativnog sustava.
|
Citiraj:
|
Da dodam na popis i L820 :D
|
Ativ S i 8X također.
|
Sad gledam, svi mi u ovoj temi vjerojatno imamo 50% svjetskog udjela WP-a :D
|
istina :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na L1020 mi se to dešavalo na WP8 te WP8.1, dok na WP8.1U1 to nije slučaj.
(bez Cyana, Black na DP-u) L620 nije imala tih problema ni na WP8/8.1. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ni za njega ni za moj Ativ firmware updatea nema. Zanimljivo je što osobe i iz HTC i iz Samsunga tvrde da su firmware updateovi gotovi i da je stanje "awaiting approval from Microsoft". Ni jednima ni drugima nije u interesu odugovlačiti s ovim budući da im situacija s Androidima nije bajna. Taktika M$-a je očita.:hitthewal: |
@MaxOneOneOne - Mah, to se desi jednom od 100 gledanja, sada više nikako,
a to nije razlog da mijenjaš L720. Anyway, meni je cijela serija LX20 i LXX20 bolja od naslijednika. Iznimka je L925 koja mi je lijepša od L920. |
Nokia Lumia 735 LTE and Lumia 730 Dual-Sim Live Pics Leaked in China
Ako je autenticno, 730tka lijepo izgleda. Podsjeca me na Nokiu N9. Uglavnom, dual sim varijanta je vrlo lako moj slijedeci WP mob. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |