![]() |
jel za rusku potreban poseban patch? jer mi samo crni ekran bude nakon ovog update-a
|
Citiraj:
EDIT: http://battlelog.battlefield.com/bf3...4489765390918/ |
http://www.pohrani.com/t/W/KW/1jBQMIEC/premium.jpg
http://www.freesmileys.org/smileys/s...ashamed001.gif Kad sve zbrojim i oduzmem, na kraju ću sigurno kupiti sve nove mape (eventualno bi možda preskočio prvi Close Quarters), tak da sam odlučio odmah dati za sve :D |
ima ko kakav discount code za origin ili zna di jeftinije nabavit ovaj Premium? 50 eur mi se puno cini, pogotovo zato kaj imam B2K vec :/
|
Znam da nije ontopic ali lik je legenda :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Ali nema zvuka govora, samo pucanja. Vidim i ostali imaju takav problem...al ispravit će brzo nadam se |
Citiraj:
http://battlelog.battlefield.com/bf3...4489765429571/ BTW, definitivno su sjebali igru do kraja... pretvorio se u cod s boljim zvukom i vozilima... P.S. Jel netkog zanima acc (ruski s karkandom) jer ovo je već glupo kaj su napravili... |
Citiraj:
bas idem probat jel mogu sa usa vpnom kupit za 50 dolara. |
Citiraj:
Još kada sam vidio da na kill camu piše da je netko Premium Member :puke: |
Para, samo pare!!!
Slažem se skupo do bola, pa nismo baš tolke ovce!:respekt:
|
joinao na american hc server, nema igraca koji me ubio a da nije bio premium. Svi su vec pokupovali, mora da dice-u otpada koza sa ruku od trljanja :D
|
@ PlayerName
razmisli opet... poll na battlelogu ima pitanje dal planirate uzeti premium i rezultat je 7:3 za da. sve do sad sam imal nadu da budem jedanput u životu odigral normalan battlefield, al s ovim definitivno to pada u vodu |
Sto se dogodilo sa Battlefield fransizom?
:( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:wtf2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno, samo je bitno izbaciti 5 skupih DLC-a, a za ispraviti najobičnije bugove i banati čitere nema se vremena. |
Smeca smrdljiva.
|
Jedan prikladan video
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0...feature=g-hist |
Citiraj:
Kao da igram play4free, kao da nisam vec platio za igru. Bas taj sistem; ako zelis nesto, posjeti in-game store i istakni se nad svima ostalima. Ali jedna veoma bitna stvar je da su dali queue priority premium userima i sad mi smrtnici ni nemamo queue. Sto je za reci? |
razmišljam dal da ga kupim ili ne, kad bi mi smanjili cijenu zato što imam B2K mislim da bi ga kupio ali ovako još važem...
|
BF3 RIP.
|
Citiraj:
|
u to sam siguran. nema tog boga da istu strategiju ne primjene na budućim generacijama, kad su vidli da im je sad prošlo
|
Citiraj:
|
Napravio sam jednu veoma kul stvar i popravio si dan.
Naime, svi moji prijatelji na Battlelog-u su sada non-premium. :cool:.Jer, maknuo sam sve koji su uzeli BF Premium. :D |
Super ideja :D
|
Ne znam čemu opterećivanje premiumom, nikog se ne tjera da ga kupi. DLC-ovi se mogu kupiti i posebno, onaj tko želi i tko si može to priuštiti kupiti će ga. Ja sam uzeo premium jer mi se čini kao dobar deal za ono što se nudi, a ne da bi se istaknuo od drugih. DLC-ove bi ionako sve uzeo, a sudeći prema Black Ops 2 gameplayu sa E3-a, Battlefield 3 će se još dugo igrati, do sljedećeg nastavka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da se razumijemo, nemam nista protiv ljudi koji su uzeli BF Premium.
ALI imam protiv onih koji su pricali da EA muze lovu, da nema sanse da kupe, da nek si i EA i DICE j*bu mater, itd. pa su prvi dan, nakon sto je BF Premium izasao, kupili BF Premium. Takve ljude ne trebam na listi prijatelja i zato ih je 27 obrisano, a i lijepo sam napisao da mi ustede vrijeme, te da oni mene obrisu. :D |
bože ko djeca ste, IZBRISO SAM TE IZ PRIJATELJA :D :D :D :D
|
Citiraj:
izgleda da stvarno moja vrsta izumire, jer očito je da je društvu najnormalnije da novac može sve kupiti. al uživajte i sretno! ja odo na đavla da fino u co-opu prođem igru pa onda deinstaliram prije nego me na pvp-u neki lik zatuče ultra-mega javelinom kupljenim tatinim mastercardom |
:wtf2:
Pa ovaj 'Gun Master' mode je isti kao i onaj za MW3, Last Man Standing ili tako nekako. |
Oni će radit DLC-ove, davat plaće razno raznim radnicima/stručnjacima u razno raznim odjelima firme koji rade na tom sadržaju. I onda će taj isti DLC (ili ovaj premium paket) dat vama mukte, kako da ne genijalci.
Jedino je idiotski ovo brendiranje igrača sa ukrasnim pridjevom "PREMIUM" i neka vrsta segregacije. Paket je odličan i ako se nađe key na nekoj od stranica koje se bave prodajom istih to je odlična kupnja. |
Citiraj:
Ovaj Premium bi mi imao potpuno drugačiji prizvuk da su od početka bili iskreni i najavili plaćene DLC-ove. Još kada koriste prljave trikove da prisile igrače na kupnju igre, inače će biti igrači drugoga reda, onda već to postaje nešto što meni liči na lopovluk. Jučer su se hvalili sa ako se ne varam 50 mil prodanih primjeraka igre što u konačnici ispada 2,5 milijarde (recimo dolara), bez prodanih DLC-ova :zdero2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |