![]() |
Citiraj:
|
Ok.
|
Citiraj:
Sve ostalo se što ima po trgovinama je izmedu 1200 i 1300€. |
Citiraj:
|
^ jedino ako te posere pa uspiješ uhvatit na mindfactory. navodno tamo dropa redovno.
OT: probao preko evge uzet extended jamstvo i znači extended mozes platit samo pejpalom s tim da ne smije bit visa spojena na paypal, moraš prebacit lovu na paypal acc da onu povuku pare s njega. logika u 3pm :D kao da ne zele extendat warranty |
I to produženo jamstvo vrijedi sam za prvog vlasnika mislim.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Pozdrav, narucio sam 3080ti, proc mi je 6800k, napajanje HX750i, mislite li da ce biti nekih problema?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta ocekujes? |
Citiraj:
|
To nije.
Mozda bi se vise brinuo za dimenzije kučišta. Treba to zgurat |
Momci,.
pitanje...cisto iz dosade i radoznalosti sam isao provjeriti šta i kao oko EVGA step-up programa. I vidim da navodi da se cijena kupljenje grafe mora navesti bez poštarine i bez PDV-a. Ok, napravim to i onda mi nudi par opcija za nadogradnju..ali...tipa ako si zelim nadograditi na 3080 cijena je 950 i kusur € , a kada gledam na njihovom web shopu to bi bila cijena sa uračunatim PDV-om. Znači, ako sam dobro shvatio, oni meni "procjenjuju" vrijednost bez PDV-a a ako zelim step-up oni mi zaracunaju sa PDV-om? Ispada dosta velika nadoplata :D https://i.ibb.co/CMqdMZF/Untitled.png |
Stavi ti sa PDV-om. Nisu napisali VAT da oduzmes. :D
|
Citiraj:
|
|
Debelo krme, 3.5 slota za 3070, uzas....
|
Super verzija treba biti sa 12 ili 16GB VRAMa. 8GB postaje premalo za 1440p.
|
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jedno pitanje za ekipu koja je kupovala na evga stranici. Kad Vam dođe mail koji su sve oblici plačanja? Jer kad sam produživao garanciju primaju samo diners.
|
uredno prošla visa preko paypala.
samo tokom produživanja garancije papaju kaku samo visom |
Citiraj:
|
I opet ta "boja".... Odvratno :hitthewal:
|
Ovo je najsexy kartica koja je izašla u zadnjih x godina
|
slazem se skroz, meni je boja skroz pogodjena. ionako stoji pod stolom u zatvorenom fractalu.
|
Kapučino-čokolada, njam njam. Ebeš boju i izgled grafe, bitan je prikaz na monitoru. ;)
|
Osim sta izgleda za rigat takoder nema benefita u hladenju naspram org. kulera
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
vjerojatno je tiša... bar se nadam... ako nije onda čemu?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |