![]() |
Citiraj:
Greška je milijardu %. Dati laptop od 10000 kn za 1400 kn. Nema toga kod nas. To će biti gubici preko 1000000 kn ako to isporuče. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja uspio naručiti s time da me zezala Diners kartica a poslije toga i Visa. Srećom narudžba je ostala, nazvao sam službu za korisnike i promijenio narudžbu u plaćanje prilikom preuzimanja. Ni slučajno ne pristajte na odustajanje od narudžbe ili nešto slično... Ja sam si još za svaki slučaj napravio screen shotove ako bi bilo muljanja. |
Ovdje se nakotilo Ag-ova i njegovih klonova čini mi se :D
|
Citiraj:
Ja bi rekao da je samo profulana valuta, to što je bilo naznačeno u kn su trebali biti euri, taman se poklapa. |
Sada je samo dobra volja Mall.hr-a i njihovo poznavanje zakona.
Ove fore "ne pristajati na ništa" si možete okačiti o klin, jer oni po zakonu imaju pravo otkazati narudžbu. ;) Treba vidjeti, ako nešto ponude, super, ako ne, ništa ilegalno. |
Citiraj:
|
Bravo za sve koji su uhvatili
|
Ne se ponašati kao djeca, "ne pristajati na bonove, samo laptop" itd. Bila je greška Malla, imaju pravo otkazati narudžbu. Prevelik im je to gubitak da pošalju po toj cijeni, doslovno 1 milijun kuna ako je naručeno 100njak laptopa (a 4 su bila u ponudi s greškom). Ali svakako pokušati na lijep način izvući bonove.
Par puta sam ulovio neke takve greške na Amazon.de i otkazali su svaki put. Jednom ulovio na eKupi neku grijalicu s greškom u cijeni, ali su poslali jer im je gubitak bio nešto sitno. |
Citiraj:
Zašto su onda isporučivali one slušalice i pile, isto je bila greška? |
nek modovi odmah ovo sele na mall.hr temu. ja uspio dva kliknut, jedan oko 1, drugi oko pola 6.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čisto sumnjam da su imali 100-njak takvih laptopa na lageru. Ne vjerujem da su imali više od 10 od svakog.
|
Mislim da su me pokušali zvati na mobitel, al nisam se javio na vrijeme.
Je li pametnije telefonski nešto dogovarati i pregovarati ili inzistirati na dogovorima preko maila da ostane pisani trag? |
Gle, držimo fige da isporuče. Ako ne, pokušati dogovoriti bonove. Javljajte na forum što vam nude, da i ostali znaju kako se postaviti, ali vjerojatno i netko njihov čita ove forume.
|
vezano za ovaj HP koji nije na 40% jer je jedva 400kn jeftiniji nego u drugim trgovinama:
https://www.mall.hr/prijenosna-racun...cunalo-3v5l9ea isplati li se ili da radije dodam par sto kuna više za nešto kvalitetnije? namjena je ukratko isključivo multimedija, svakodnevno korištenje. 5 na prvu po komponentama i više nego zadovoljava, ima 3 godine jamstva, izgleda kao dobra kupnja. |
Citiraj:
Preozbiljna je to firma. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni, ništ posebno akcija, ali dobar laptop za ok lovu. |
Ja sam uspio 1 uloviti, platio sam karticom, dobio i račun
https://www.mall.hr/acer-prijenosna-...-nh-qatex-00j- 1400kn sam platio Da sad Narudžba otkazana 04. 11. | 09:52 |
Vec mi bilo cudno da agi falio ovakvu akciju
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
:roller::roller::roller::roller::roller:
|
Ako je neko uvatia hp omena minjan acera za omena :D javite se, dogovorimo se. Ozbiljan san
Drago mi je sta ste uvatili btw, mall ce morat nesto dat! |
Kud' si navalio. Još ni Acera nisi dobio. Niti su neki dobili Omena.
|
A cujes, prema dosadasnjem iskustvu ce bit nesto. Vidit cemo.
|
meni je mall isporucio TCL 65" tv za 1800kn cca a bila cijena 7500kn, tamo 2018. godine.. nadam se da cete dobiti laptope :D
|
nek dobijete vi koji ste kupili,ali ovi koji su 2 i vise komada mislili ugrabit nek ne dobiju nista ;)
|
a žalosti od naroda
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |