![]()  | 

Citiraj: 

Mislim kada bi Rakitić ( što je izvjesno ) i Mandžukić došli u Real da bi to bilo vrlo dobro. Ne znam zašto tog Benzemu drže kao kap vode na dlanu, praktično je bez konkurencije. Da na poziciji centarfora nemaju dva podjednako dobra igrača to je za klub kalibra kao što je Real jako čudno.  | 

![]()  | 

Uh napoli/liverpool u trecoj i roma/monaco u cetvrtoj, mogla bi ispasti jako zanimljiva skupina ako bude srece :) 
	 | 

Real, PSG, Napoli, Salzburg :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Kaj s onom od prije godinu dana ? Dortmund, Real, Man. City, Ajax :D  | 

A.Cole ide. :) Samo je pitanje u koji klub. Sada su neka nagađanja da bi mogao otići u Monaco. 
	http://www.givemesport.com/467818-as...?&autoplay=off  | 

Ode Luiz iz Londona u Pariz :D 
	 | 

| 

Daily mail? (za Luiz-a) navodno 50 milijonceka :D  
	A sta je ovo s Lampardom? Hoce mu produzivati taj ugovor? edit: http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...m-Chelsea.html  | 

Citiraj: 

| 

Vidi fakat. :D 
	50 milja funti je previse za Luiza. :) Valjda će produžiti Lampardu.  | 

| 

A cek...danas je LP...skoro sam zaboravio.... :D 
	 | 

Bolje da propustiš gledanje tekme, samo će te biti sram :D Atletico osvaja :) 
	 | 

Ali ne ove godine...doci cu kasnije,kad Real osvoji,rugat sve svim hejterima Reala i onima koji se tako osjecaju...i onima koje Real pregazio (npr Bayern),do finala.... :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Hvala na pozivu...razmislit cu... :D... 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

I Cole i Eto su na listi za otpis isto.  | 

Atletico osvaja CL i pokazuje kako su igrači iz vlastite škole i borbenost jači od zvijezda i para zlog giganta Reala :) 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

A valjda nakon večeras ovakve gluposti se neće imati smisla pisati,napokon! I koji su to točno igrači iz vlastite škole,molit ću?nabroji ih? Po tvome postu zaključujem da Realu fali borbenosti? Ne znam koje ti to utakmice gledaš ,ali očito u njima nema Reala! Hala Madrid!  | 

@emilblomsky 
	Ti ne vidiš o kakvim je ovdje petparačkim provokacijama riječ? :D  | 

Nadam se dobroj utakmici, i neka bolji pobjedi :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Niko Kranjcar se ozljedio i izasao iz igre. :( 
	Niko Kovac veli da je Bubnjić prvo rjesenje za lijevi bok. Sto mislite o toj odluci?  | 

Citiraj: 

Bit ce problema na lijevom boku, koga bi stavili tu da igra? Steta sto nije pozvao Hrvoja Milica. Corluka mi je prespor, Pranjic na tom mjestu malo "pliva".  | 

Citiraj: 

| 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |