![]() |
|
Izgubio volju totalno za lol-om, ovi patch-evi me još više udaljavaju od igre.
|
Iskreno, i mene :( Najviše me smeta što nerfaju sve što je jako u early gejmu. Nakon 4 sezone konačno mi je jungle bio zabavan za igrat i sada svakog early gejm junglera nerfaju brutalno. U zadnjih nekoliko mjeseci imali su cca 2-3 dobra reworka i tonu stvarno glupih nerfova. Assassine žele izbit iz igre, svakog u jungli su nerfali ili budu još.
Top lejn je dosadan za igrat jer se ponavlja početak 3. sezone, samo što sada nije league of warmogs. Mid lejn je osim ove kurvetine Le Blanc i Gragasa do sada još ok; tu se još može malo zabavit sa pickovima. Bottom lane je užas, sve se svodi na lvl2 i na dominaciju Morgane i Leone. Fuck that shit. |
Mene čak toliko ne jebu ni ti silni nerfovi i imba cijele igre, nego me i dalje frustrira community i što svaki šupak ima pravo igranja lola. S jedne strane, to je stvar tvoje osobne psihe i kako ćeš reagirati. No s druge strane, ako netko želi biti konstruktivan i uspjeti nešto učiniti, neće to moći jer je community šroteks. Ali ono, najgori community koji sam bilo gdje vidio.
Mislim, ja tu serem o communityju, a dovoljno je pogledati ljude u HR :) |
A i to. Večina ih samo rejđa i fljema sve redom. Al me iznenadio ovaj team builder; do sada sam samo jednog idiota imao. Tamo su nekako svi pristojniji.
|
Dajem acc za simboličnih 100kn. 9 rune pageova punih, cirka 15 skinova , 64 champa. Silver 3 trenutno. Ja smam utukao u njega jedno 400 kuna i pun k vremena :)
|
Citiraj:
|
Nisam provjeravao acc ima par mjeseci, a ne da mi se sad pretraživat cijelu temu.
Jesu li stavili verifikaciju maila na EUNE? |
Jesu davno :)
|
di da to poštelam ?
nevermind, našel' sam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom, na smurfu, kada igram ranked, ako čujem samo jednu riječ rageanja, namjerno gubim game. Jer ne pada mi na pamet boostati nedojebanu djecu i kretene u veći rang. Jednostavno opalim mute i počinje feeding spree. Iz tog razloga više ni ne igram rankede na mainu, jer bum kad tad pobral ban. |
Jel igra tko još lol, ili ste se okanili čoravog posla :lol2:
|
Citiraj:
|
Ja španam arame ili demoteam ragere na rankedu :)
|
Onda imas sigurno pune ruke posla :D
|
Citiraj:
Evo po treći put sam pao iz golda I sad 67lp-a u gold II -.-' Prekjučer izgubio zaredom 3 dobivena gamea. Popizdio. Imam sa riven 8-2-4 i lik meni kaže Caitlyn(adc) da sam beskorisan, a oni dole na botu nafeedali ko veliki, s tim da je protivnički tim dobro radio, imali su Vi koja bi me ultala(pametno) kad bi ja uletio prvi među njih i htio ih ubiti, a nemoš prvi uletit tako dok su ovi gledali sa strane dok ja umirem, stoje pored mene i ne rade ništa dok nam protivnici inhibitor tower razvaljuju. Koju posluku porati? -.-' Ubije mi svu volju ova igra ponekad i sve manje imam volje za igranjem, kad bih uspio prodati acc onda bi ju sigurno prestao igrati. |
Ne laži Mogy :D
moj savjet ti je - igraj s nekim DUO. |
DUO u krevetu :) To je moj savjet :)
|
pfff
full man team mislim 5 team |
Hoćeš reći gay gangbang :D
|
Šta je ovo, svi prestali igrat LoL, jedino ja koji je najviše srao da će prestat igrat ostao mu vjeran još :D
|
|
http://www.pohrani.com/t/3n/sD/6QQ5Ivc/capture.jpg
Fluktuira mi elo da je to čudo :D Nisam dovoljno konstantan :( |
njubenzi :D
|
Citiraj:
|
Jbg nema sreće :D Već sam dva puta bio u promociji za plat V i obadva puta fail.
|
Ekipa ako nekome treba Beta Curse Voice Key neka mi se javi na PM pa mu pošaljem.
Imam 2 komada ;) P.s. Navodno sam čuo da su neki keyevi fake, tako da nemojte zamjeriti ako Vam key ne bude radio. |
Konačno je Riot dao službenu izjavu u vezi Curse Voica. Zabranjen je.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |