PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

syss 27.01.2014. 22:16

nisam još počeo šerloka novog, a bio sam na sajtovima di je sniman... ovo će biti jedna toliko extra uživancija kad počnem gledat da ti pamet stane :D

vedran031 28.01.2014. 09:32

Gleda tko mentalista? šta mislite tko je crveni đon? :D

adaksinjo 28.01.2014. 09:48

hint - musko je, a ne zove se john :D

fanATIk 28.01.2014. 12:02

Pogledao prve 4 epke Helixa.
Ako ignoriramo hrpu naivnosti, nelogičnosti i gluposti, možemo reć da je dobra serija. :D

ti.le 28.01.2014. 13:59

nemoj zaboraviti i, po meni, ocajne glume :D

fanATIk 28.01.2014. 14:50

Ma gluma ko gluma, niš posebno u tom tipu serija, prebolio bi to, al hrpetina takvih gluposti koja vrijeđa inteligenciju gledatelja, to nemrem svarit nikako.

Matijac 28.01.2014. 15:12

Gleda tko Hells on Wheels ili The Vikings?

Obe imaju dosta dobru ocjenu pa da znam s kojom da počnem :)

Od novijih preporučam True Detective i Orange Is the New Black.

fanATIk 28.01.2014. 15:54

Vikinzi su mi skroz ok, Hells on wheels nisam gledao.

wnbeeeE 28.01.2014. 15:56

pogledao treću epizodu true detective.
Sve bolje i bolje, a i krenula se priča razvijat malo dinamičnije :D
Očaran sam glumom woodya i mattthewa.

coconut 28.01.2014. 16:00

Citiraj:

Autor vedran031 (Post 2536071)
Gleda tko mentalista? šta mislite tko je crveni đon? :D

Inače, epizode nakon otkrivanja su za qrac. Nekako su mi slabokrvne - drugi grad, druga ekipa, druga agencija,...

adaksinjo 28.01.2014. 16:22

a nemru ga vjecno ganjati :D sad ce mu netko ponovo ubit nekoga od ekipe (buduci obitelji vise nema) :D i krece novih 5 sezona potrage :D

1v@n 28.01.2014. 19:37

Ne znam što se toliko žalite na Helix. Sasvim solidna serija za prvih par epizoda, a Jordan Hayes je tu da se zaboravi na lošu glumu :)

Prve dvije epizode True Detectiva su mi nekak bile spore i statične, vidim da se stvari mijenjaju pa ću pogledati i sljedeće. Ima potencijala.

fanATIk 29.01.2014. 13:38

Tebi nije glupo da mogu izlazit iz baze van kak god hoće al s druge strane bi se svi pogušili unutra zbog co2? Tebi nije glupo da ona debela vidi onaj hiperaktivan rast onih ćelija al ju onaj vojnik s debilnim razlogom ipak nagovori da nikom ne kaže? Tebi nije glupo da se svi oni doktori ponašaju kao gomila histeričnih baba umjesto kao ljudi koji rade s smrtonosnim virusima i upoznati su sa svim opasnostima? Tebi nije glupo da ne alarmiraju CDC odmah čim vide s čim imaju posla? Tebi nije glupo da možeš po ventilacijskim cijevima ić kud god hoćeš po bazi? Iako je to kompleks visoke sigurnosti u kojem kad zaključavaš sve, ne zaključavaš samo vrata, nego bi trebao i ventilaciju, pošto barataju sa smrtonosnim virusima. Da ne nabrajam dalje...
Vidiš, meni je to glupo.

adaksinjo 29.01.2014. 16:14

fanatik, gg, prosim lepo da napravis ovakav kratki sazetak svih novih serija koje se pojave da ljudi odmah u startu ni ne skidaju ako je govno. naravno, onih koje pogledas :D

fanATIk 29.01.2014. 16:18

Pa nisam ništa od radnje otkrio. Serija ima potencijala, al ove stvarčice me fakat živciraju.

adaksinjo 29.01.2014. 16:43

mozda si me krivo razumio, apsolutno se slazem da nisi otkril nista od radnje, samo velim da je ovo super jer sam siguran da bi i mene ovakve stvari smetale tak da ne kanim ni gledati seriju.

fanATIk 29.01.2014. 16:52

A čuj, SF tematika je, pa ću je gledat i dalje. Al da je moglo i bolje, je.

gin.tonic 29.01.2014. 20:02

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2536966)
A čuj, SF tematika je, pa ću je gledat i dalje. Al da je moglo i bolje, je.

Inače, možeš svaku seriju opisati onako kako si za Helix napisao...

Mad_Duke 29.01.2014. 20:20

Mah, "klasična SyFy serija". Ako već ne mogu bolje (budget itd) zadovoljniji sam sa nekim Eureka style zabavnim SF-om koji se ne pravi biti ozbiljan!

fanATIk 29.01.2014. 20:26

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2537074)
Inače, možeš svaku seriju opisati onako kako si za Helix napisao...

Pa nemreš baš za svaku. Negdje je to u manjem obliku, ne bode toliko u oči ko ovdje.

pizdun 01.02.2014. 03:07

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2536848)
Tebi nije glupo da mogu izlazit iz baze van kak god hoće al s druge strane bi se svi pogušili unutra zbog co2? Tebi nije glupo da ona debela vidi onaj hiperaktivan rast onih ćelija al ju onaj vojnik s debilnim razlogom ipak nagovori da nikom ne kaže? Tebi nije glupo da se svi oni doktori ponašaju kao gomila histeričnih baba umjesto kao ljudi koji rade s smrtonosnim virusima i upoznati su sa svim opasnostima? Tebi nije glupo da ne alarmiraju CDC odmah čim vide s čim imaju posla? Tebi nije glupo da možeš po ventilacijskim cijevima ić kud god hoćeš po bazi? Iako je to kompleks visoke sigurnosti u kojem kad zaključavaš sve, ne zaključavaš samo vrata, nego bi trebao i ventilaciju, pošto barataju sa smrtonosnim virusima. Da ne nabrajam dalje...
Vidiš, meni je to glupo.

dal bi ti pusu u celo za ovo :amen:

ivan77 01.02.2014. 06:43

Ma nije meni do realnosti.
Nego rip off resident evil + thing priče
sa CGI em koji izgleda kao da je rađen na stroju kojem HDD
rikava i grafička umire od pregrijavanja

Mad_Duke 02.02.2014. 00:44

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2538542)
Ma nije meni do realnosti.
Nego rip off resident evil + thing priče
sa CGI em koji izgleda kao da je rađen na stroju kojem HDD
rikava i grafička umire od pregrijavanja

Serije je blah, ali resident evil ripoffom bilo kaj nazivati nema smisla. Ovog tipa danas je apsolutno SVE ripoff :)

bozzomfeeder 02.02.2014. 05:27

Black Sails anyone?

fanATIk 02.02.2014. 09:57

Ne znam, ne mogu reć za sebe da sam ljubitelj ičega što ima pirate u sebi, al pogledat ću prvu epku.

Omerta 02.02.2014. 10:04

hehe, mala digresija, tako sam i ja razmišljao kada sam čuo da će AC4 biti sa piratima.. Mislio sam ono, wtf, neeeee, pa ne volim to uopće.. A ispala je potpuna suprotnost, najbolji AC ikad.. Zanimljivo je igrati i gledati kako je to bilo u vrijeme pirata i slično..

Zato se stvarno veselim ovoj seriji i očekujem da će biti vrlo dobra..

Btw, dali je itko pogledao prve dvije epke, pa da prokomentira?

adaksinjo 02.02.2014. 10:51

skidam drugu, ali vezano za prvi nastavak, mislio sam da igram AC :D ista animacija mora, isti brod, ma sve, ludnica. prvi nastavak je ok i sigurno je pratim do kraja, bilo bi glupo bilo kaj vise od toga govoriti na temelju jednog nastavka.

Bradati 02.02.2014. 12:27

Jel može netko preporučiti seriju/serije u stilu Pretty little liars i Ravenswood-a? Tnx

Mad_Duke 02.02.2014. 12:30

Pogledao Black Sails. Taman mi trebala dva nastavka da vidim kako nema smisla. Toliko tipičnih kampova da već vidim "zavrzlame" koje će biti i da će biti glupa sapunica. Ako već radiš neku period seriju, još sa piratima. Rađe bi da bude malo sirova, ak niš barem tipa deadwood. Ovak mi je sve mlako. Šteta :/

Roberto 03.02.2014. 12:23

Citiraj:

Autor syss (Post 2535946)
nisam još počeo šerloka novog, a bio sam na sajtovima di je sniman... ovo će biti jedna toliko extra uživancija kad počnem gledat da ti pamet stane :D

Odgledao novog Šerloka i nisam siguran kaj da velim :D

Ono, dobar je i dalje, ali dosta je drugačija konceptualno ova sezona i meni osobno je prva bila bolja. Ali i dalje je to vrh ponude :)

Person of Interest na putu od osrednjosti prema dole, Mentalist je već potonuo skroz, čeka se Americanse i Bauera :D

Od novijih serija, ništa me nije ozbiljno zainteresiralo...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19.