![]() |
To je tacno, Apple ima ono sto ni jedan konkurent nema: ime. Sumnjam da bi Jobs uopste koristio resurse na AI. Cak bi se mozda isticali sa sloganom: AI free. Jer im je iPhone uvijek bio prije svega minimalizam i jednostavnost. Nakon njega im nomenklatura modela lici kao XBOX naiming modela. Obicni, pro, pro max, plus, SE, sad ide air... Comeone man. Jos malo pa ce kao xiaomi praviti od auta do stapa za pecanje. iFish.
|
Ja još plačem za iOS 6
|
Citiraj:
Također, po meni zadnji normalni iOS. Sent from my iPhone using Tapatalk |
1 privitaka
također, najbolji ios ikad
|
Ja sam se bio maknuo sa iosa jako davno i vratio se prije koju godinu jer je konacno dodao file management,attachments, rad u datotekama jos par sitnica. Ne znam kako ios 6 moze biti dobar osim za klince i par igrica. Da je danas ios6 u mobu Apple bi prodao 90% manje telefona.
|
Evo što donosi iOS 26. btw, šuška se da će to biti zadnji iOS za iP11.
https://www.macrumors.com/roundup/ios-26/ |
izgleda da su fixali ovo sranje
https://scontent.fzag1-2.fna.fbcdn.n...YA&oe=685F69D1 no treba to još vidit sve u odnosu na razne boje wallpapera |
Bokte koji proljev od os-a, točno ne mogu odlučiti što je ružnije.
|
Napokon imam razlog maknut se sa ajfona, jebo ih liquid
|
Po dizajnu povratak u 2010 kad su se masovno mijenjale ikone na Androidu. Ovo koma izgleda
|
Windows Vista i zlatno doba onaniranja na staklene UI elemente, ah memories! Sta ovi danasnji klinci znaju, njima je to spica i nikad vidjeno :)
|
Meni se sviđa,jedva čekam :D
|
Ekipa, downloadao sam file ove sa NAS aplikacije na iPhone u Download direktorij, preko Files aplikacije u tom direktoriju ne postoje downloadani fileovi. Pa sto je moglo proći po krivu?
|
Citiraj:
Radi se o jednostavnosti i funkcionalnosti. Od početka mi je to bio ogromni plus u odnosu na Android, ali evo s vremenom su postali još i gori pa te sad mobitel nagovara da snimiš animirano govno u obliku sebe i šalješ to ljudima u poruci. Ne sviđa mi se uopće smjer u kojem idu, a ja sam tip koji zadnjih 10+ godina ima čisto crnu pozadinu :D |
Citiraj:
|
|
vjerojatno je tak bilo i sa ios 18 beta 2 vs ios 17.5
|
Slazem se. Bete uvijek trose nesto vise bateriju zbog farmanja podataka koje radi apple i na osnovu naseg tesiranja balansiraju OS. Ovo na videu je mislim iskljucivo tezina "skina". Jednostavno koristi vise procesorske snage. Rzlika je ogromna. Pogotovo u temperaturi. Jedini balans mogu odraditi sa smanjenjem glass efekata upravo onoga sto im je selling point iOS26.
|
Citiraj:
|
Čitaju forum znaci hahahahahahha.. e jesu se zaletili da istope ljudima telefone. Nadam se da RC nece izgledati ovako..
https://i.postimg.cc/cHzR1ZTB/image.png |
iOs 18.6 je dostupan.
|
Citiraj:
Meni je puno ljepsi prvi nacin bio...jbg...nek stave opciju |
Prva opcija je ljepsa ali neizdrziva. I sada, sa smanjenim efektima crpi bateriju. Ovo na 7:25 sto govori je nevjerovatno. Znaci verzija sa manje efekata i performanse opet katastrofa i to na 16 PRO:
Mislim da bi najbolje bilo da odustanu kompletno od ovog glass dizajna i da priznaju poraz kao i sa AI. Ovo ce ubiti nove baterije, a zamjena starih ce biti must.. |
možda bateriju još nisu krenuli ''optimizirat'' za to, općenito su te bete novog iOS-a uvijek pri kraju dirale bateriju, a nekad i daleko u release, tipa 18.4 ili.5
tak da moguće da bude tek iOS 27 bio kak spada za to, no budemo vidjeli |
|
Dostupan je iOS 18.6.2
|
meni okej,vjerojatno ce bit nekih promjena u nadolazecim updejtima...priviknut cu se
|
ko oće smanjit novi dizajn efekt
accessibility - display & text - reduce transparency |
Meni se osobno svidja iOS 26.
|
Ne znam kakav je za novije modele, ali iOS 26 je na 13 pro horor. Usporene, trzave animacije, preskakivanja ekrana lijevo-desno na Safariu, elementi UI-a koji se preklapaju, ovo je nešto prestrašno što su napravili.
I naravno, nema opcije za downgrade, samo izbrisati cijeli telefon i povući stari backup. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |