PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

zhecky 12.10.2009. 23:31

inače već dugo igram cod i koristim wireless, a ovo odnedavno za**baje

Milentije 12.10.2009. 23:33

Citiraj:

Autor zhecky (Post 1454489)

Hvala, evo i ja bas sada citam isto to samo na drugoj stranici LINK.

Ja sam se sturio trazeci "cod 4 save game", dok mi sad nije sinulo u glavu da sam time zapravo dobijao rezultate vezane za single player... :lol2:

Jedini problem koji me sada muci je "legalnost" ovih nasih linkova ovde.

Citiraj:

Autor zhecky (Post 1454491)
inače već dugo igram cod i koristim wireless, a ovo odnedavno za**baje

Jesi li u međuvremenu mjenjao neke postavge cfg fajla? Jesi li instalirao slucajno kakav antivirus ili firewall?

zhecky 12.10.2009. 23:36

Nema na čemu, ma linkovi su valjda OK, ako ne, uredovat će jedan od vrlih modova:chears:

sinisa1989 22.10.2009. 22:59

Problem

Pozdrav, evo mene sa novim problemom u vezi CoD-a. Sa instalacijom sedmice stižu i problemi:D
Nakon 10-15 minuta igranja (nekad više, nekad manje) izbaci mi onu dosadu od iw3mp.exe stoped working bla, bla.
Pogledam u event viewer-u. Tamo je opisana greška ispod. Baš se i nemože puno vidjet iz samih kodova i mem. adresa.
Proguglao malo, ono moguće rješenje u vezi zvuka mi nije pomoglo, sad me zanima jel se neko susreo sa tim i jel zna kak to riješit? Hvala
Citiraj:

Faulting application name: iw3mp.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4859a219
Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bdb3b
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0002e29b
Faulting process id: 0x1124
Faulting application start time: 0x01ca535653cf8edd
Faulting application path: D:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe
Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
Report Id: db7f08e8-bf4b-11de-9ce8-003018b0f054

žile 26.10.2009. 11:51

Zanima me jel CoD4 nije baš dobar sa audio pozicioniranjem ili ja neznam podesit Xonar da radi kako treba pošto mi zvuk dolazi iz svih zvučnika?

hammer_of_thor 28.10.2009. 16:10

Pure ownage :banana:

http://www.pohrani.com/t/2X/i4/8ldEXDS/116.jpg

Brought to you by silenced G3

Milentije 28.10.2009. 16:15

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1469247)
Pure ownage :banana:

http://www.pohrani.com/t/2X/i4/8ldEXDS/116.jpg

Brought to you by silenced G3

Omiljeno mi oružje u kombinaciji sa dead silenceom i UAV Džemom.

hammer_of_thor 28.10.2009. 16:21

Također, daleko najdraže oružje.
U ovom classu imam claymore mine, overkill (drugo oružje je pump action shotgun) i extreme conditioning.
Stalno trčim po cijeloj mapi, nigdje se ne zadržavam duže od 30ak sekundi

Inače, overkill samo zato da malo ispunjavam challenge, sva sam oružja dobio zlatna osim shotguna, pa eto da i njih pomalo završim sa 150 HS-ova
Makar shotgun rijetko uopće vadim, stalno sa G3

kurc 01.11.2009. 13:23

evo i mog novog problema, igram cod4 jedno 5-10 min i komp mi se zablokira pa ga moram ugasit na gumb. kad ga ponovo idem upalit on se pali i gasi sam od sebe i nema slike na monitoru. nakon pol sata normalno se upali i veli mi overclock retry failed iako komp nije overclockan. jel to problem za servis il se da rijesit?

sinisa1989 01.11.2009. 19:07

Citiraj:

Autor kurc (Post 1471849)
evo i mog novog problema, igram cod4 jedno 5-10 min i komp mi se zablokira pa ga moram ugasit na gumb. kad ga ponovo idem upalit on se pali i gasi sam od sebe i nema slike na monitoru. nakon pol sata normalno se upali i veli mi overclock retry failed iako komp nije overclockan. jel to problem za servis il se da rijesit?

Jel može kakav screenshot navedenog? Jel problem samo sa cod-om ili sa svim igrama?
EDIT:
Nemoraš u više tema postavljat isto pitanje.

kurc 02.11.2009. 10:46

sry za ponavljanje, nitko mi nije odgovorio pa pitam ponovo. problem je samo sa cod-om nemogu napraviti screenshot jer se komp samo zablokira u jednom trenutku slika ostane kak je bila u tom trenu igre.

sinisa1989 02.11.2009. 11:59

Jel si probal sa ponovnom instalacijom?

Adyyy 03.11.2009. 15:37

i ja imam slican problem..kada igram cod4 mp nekoliko minuta,odjednom mi zablokira,i stoji mi slika iz cod-a jedno 20 sec,nakon toga bude crno i pojavi se ono Don't send..kao da je ATI nasao neki problem,kada kliknem na don't send ponekad se vrati u igricu a nekada ne...btw imam graficku ATI Radeon x1550 series i razvija oko 160 fps-a,ali joj to jedini problem sto izbacuje iz igre..ako neko nesto zna pls help..

sinisa1989 03.11.2009. 15:54

Citiraj:

Autor Adyyy (Post 1473691)
i ja imam slican problem..kada igram cod4 mp nekoliko minuta,odjednom mi zablokira,i stoji mi slika iz cod-a jedno 20 sec,nakon toga bude crno i pojavi se ono Don't send..kao da je ATI nasao neki problem,kada kliknem na don't send ponekad se vrati u igricu a nekada ne...btw imam graficku ATI Radeon x1550 series i razvija oko 160 fps-a,ali joj to jedini problem sto izbacuje iz igre..ako neko nesto zna pls help..

Ako ATi izbaci dont send onda je to VPU recover..Probaj stavit zadnje drivere i/ili ju downclockat ak je overklokana.

Adyyy 03.11.2009. 16:07

To mi se i pojavljuje..taj VPU recover,a drajvere sam stavljao,bude ok dan-dva pa opet pukne..tj bude crno..

hammer_of_thor 03.11.2009. 17:29

http://www.pohrani.com/t/1H/Qg/2Y8NmAEn/snip.jpg

Moj osobni rekord što se tiće K/D ratia (bar mislim :D )

Igrao sa red tiger R700 i shotgunom
Baš me išlo :)

A nikakav kemp nije bio u pitanju, opet po 40ak sekundi max na jednom mjestu, stalno rush

Apacer ft Bozja 03.11.2009. 17:41

HAHAHAHAHHA :D :D :D
Kakav je to rush ako si po 40ak sekundi na jednom mjestu :D ?

hammer_of_thor 03.11.2009. 18:03

Paaaaa, čuj za razliku od ovih što cijelu mapu provedu na 3 mjesta ovo je rush epskih razmjera :D
I ono nije da sam stalno kempao po 40ak sec, trčim, trčim, vidim nekog, paf mrtav je, trčim, trčim vidim njihov spawn tu malo poubijam i krenem dalje.
Bilo možda par situacija di sam ostao po pol minute-40 sec, sve ostalo trčanje-stani-opali-trči prema sljedečem :)

kasko 03.11.2009. 18:12

Kempanje nije uopće ničim određeno, tako da netko može reć da je 5 minuta na jednom mjestu i reći da će sad krenuti i da se stalno kreće po mapi i zadržava po 5 minuta.

Drugi će reći isto s 2 minute. Neki kažu recimo na SD-u 12 sec nakon početka runde kad ga ubiješ, na mjestima gdje se inače prelazi tj. crossa, da kempaš, ko je tu kemper ?

sinisa1989 03.11.2009. 18:14

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1473825)
http://www.pohrani.com/t/1H/Qg/2Y8NmAEn/snip.jpg

Moj osobni rekord što se tiće K/D ratia (bar mislim :D )

Igrao sa red tiger R700 i shotgunom
Baš me išlo :)

A nikakav kemp nije bio u pitanju, opet po 40ak sekundi max na jednom mjestu, stalno rush

Misliš da je crveni bolji od plavog:D?
BTW: Moj osobni rekord 88:11! Neda mi se sad tražit screenshot po XF-u.:)

kurc 03.11.2009. 23:00

Citiraj:

Jel si probal sa ponovnom instalacijom?
A probat cu pa javim... iako mislim da je vise problem s kompom nek s cod-om

Baja 001 11.11.2009. 18:25

Trebam nekoga na MSN, da mi pojasni par stvari. U nastojanju sam da dignem svoj server, koji sam davno obećao ali nisam stigao/mogao. Uglavnom par pitanja, oko konfiguracije, pba, zaštite i sl. MSN (only, neda mi se natezat preko bugovitog PMa sada).

RS_BuRnOuT 12.11.2009. 09:26

Pozdrav

Zanima me dal mogu sa konfom koja je pod "Moj komp" normalno igrati COD4?
I zanima me gdje najpovoljnije kupit original kod nas, i da li je bolje uzeti KEY ili cijeli bundle?

LP

perich 12.11.2009. 09:59

Aj da ja jos nesto pitam... ja sam jedan od onih koji je uzeo MW i koji ce uzet MW2 95% zbog SP-a... ubite me, al volim rjesavat neke misije bez da mi se neko utabori na neko drvo i snajpa me 20 puta dok ja skuzim u cem je fora...

enivejz... jedno pitanje... sad sam krenuo nanovo na hardened prelazit taj MW. i na jednoj od prvih misija, di treba extractat onog nikolaja... sredim ona prva 2-3 lika i onda dodjemo do onih 2-3 barake u nizu... i veli meni moj gazda "Plant some claymores arrount the door and get their attention"... ili tako nesto... ja sam dosad uvijek samo uljetio nutra i sashio ih s cim god sam imao u ruci i sve je bilo ok... a sad me zanima kaj ako bi to htio rjesit kak mi vodja kaze? di postavit claymorice i KAKO im privuc paznju?

perich 12.11.2009. 10:07

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 1482477)
Pozdrav

I zanima me gdje najpovoljnije kupit original kod nas, i da li je bolje uzeti KEY ili cijeli bundle?

LP

Brijem da ce te grafa malo mucit...

Sto se tice jeftinog, ja sam si ubo komplet igru (dvd original sa seriskim) novo u celofanu na ebayu za nekih 100 kuna... i sve radi ok, MP i SP...

RS_BuRnOuT 12.11.2009. 14:40

Citiraj:

Autor perich (Post 1482500)
Brijem da ce te grafa malo mucit...

Sto se tice jeftinog, ja sam si ubo komplet igru (dvd original sa seriskim) novo u celofanu na ebayu za nekih 100 kuna... i sve radi ok, MP i SP...

A nadam se da nece, tj, da ce radit na nekim medium detaljima.
Americas Army 2.8.5 mi radi ok.

A sa ebayem mi se neda zezat, mislim da cu najvjerojatnije piknut CD KEY.
Gdje se moze kupit? Ima tko iskustva kakva i preporuke?
lp

yedwy 12.11.2009. 14:45

Citiraj:

Autor perich (Post 1482495)
a sad me zanima kaj ako bi to htio rjesit kak mi vodja kaze? di postavit claymorice i KAKO im privuc paznju?

Ja sam IIRC zapiknuo claymor na vrh stepenica na onaj zaravan a pažnju sam im privukao tako da sam ubacio ručnu granatu kroz prozor... :D

perich 12.11.2009. 14:54

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1482801)
Ja sam IIRC zapiknuo claymor na vrh stepenica na onaj zaravan a pažnju sam im privukao tako da sam ubacio ručnu granatu kroz prozor... :D

ja slicno... zapiknuo tamo ali paznju privukoh tako da sam pucao u claymoreicu :) bezveze mi je, to bi kao trebalo bit prikriveno i potiho, a ovi moji papci stoje ispred stepenica i ne micu se... koji kuki im onda treba claymore, mogu jednostavno otic gore...

A inace, dva dijela COD4 koja me najvise frustriraju su TV station (di ih ima ko govana sa svih strana) i onaj kad "ubijem" celavog rusa i skinem helokopter, pa nakon spustanja po onoj spagi kad treba proc ono brdo njih kod onih autobusa pa krpat smotanog ranjenog su-snajperista...

sinisa1989 12.11.2009. 15:12

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 1482477)
Pozdrav

LP

I ja mislim da te malo grafa muči, ipak je to integruša.
Pogledaj ovdje za key.:chears:

yedwy 12.11.2009. 15:39

Citiraj:

Autor perich (Post 1482809)
ja slicno... zapiknuo tamo ali paznju privukoh tako da sam pucao u claymoreicu :) bezveze mi je, to bi kao trebalo bit prikriveno i potiho, a ovi moji papci stoje ispred stepenica i ne micu se... koji kuki im onda treba claymore, mogu jednostavno otic gore...

Takva je mislija kaj ćeš... :D

Citiraj:

Autor perich (Post 1482809)
A inace, dva dijela COD4 koja me najvise frustriraju su TV station (di ih ima ko govana sa svih strana) i onaj kad "ubijem" celavog rusa i skinem helokopter, pa nakon spustanja po onoj spagi kad treba proc ono brdo njih kod onih autobusa pa krpat smotanog ranjenog su-snajperista...

Da ona soba u TV stanici je za pošizit, Pripyat je laganica prema tome, jedino je zaheb sam kraj pripijata kad se branite u onom zabavnom parku...

Općenito nevolim igre u kojima se protivnici spawnaju na taj način a ono u TV kući je eklatantni prijer zašto...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26.