![]() |
2012
uf....... sta god da se moglo potrgat/eksplodirat/puknut/zapalit/slomit/potonut/razbit/unistiti u bilo kojem pogledu - to je to. sve osim onoga sto cusack koristi, to radi tocno do trenutka unistenja minus jedna sekunda. totalno, ali skroz blockbuster, uzduz i poprijeko. ude na jedno uho, i izade ultra brzo na drugo. no, efekti su zaista na nivou. ne sjecam se kad sam toliko svega vidio u jednom filmu....... za izvedbu efekata cistih 10/10. film je nategnutih 4/10. |
Pogledo Zodiac. Dobar i neobičan film. Preporuka, samo se "naoružajte" jerbo film traje podosta.
|
Gledo Hurt Locker ("Narednik James").
'Em ti ma' koji film, boli me dupe od sjedenja na rubu stolice svih 125 minuta. :care: Bome nije lagan za probavit, al' mi je napokon jasno zakaj ganja tolko oscara kolko ganja. |
Evo vam jedna preporuka.
Sutra navečer pribacite na RTL u 22:10 i pogledajte Enemy at the gates. Kratki sadržaj: Ja sam ga pogleda 3 puta i svaki put me je oduševija. Napet za popizdit, ima i dosta drame, na sreću ništa sladunjavo. Pošto sam ja uživljenik u WW2 i COD2, ocjenjujem ga sa 9/10. Meni je među TOP10 filmova koje sam ikad pogleda. Svakako mislim da će se većini svidit. TRAILER ---> http://www.youtube.com/watch?v=dUVqSCH8Fho |
Hvala na preporuci, nadam se da necu zaboraviti krenuti na RTL u pravo vrijeme.
|
Citiraj:
Inače Ad Haris je prejebeno odglumio tu. Jedina zamjerka mi je šta ne pričaju na Njemačkom. |
Jel bi netko znao kad bi se otprilike mogao naci Avatar u HD-U??
Jer još nema ni HD ni DVD....fakat je vec dosta vremena proslo... |
Citiraj:
Najbolje da nazoveš Vidovitog Milana - on ziher zna. ;) |
|
Svaka preporuka za Enemi et d gejts...
Jedan od najboljih filmova koje sam ikad pogledao |
Citiraj:
Treba prvo doc do 2,5 mlrd na box officeu :D |
Citiraj:
Pa ne cekaju se DVD/HD izdanja 6mj nakon kina.. EDIT: Evo sad procitao...dvd/hd verzija izlazi tek 22.4...omg... |
dvd/bluray izdanja izlaze u trenutku kada mogu najviše para zaradit. Avatar još igra u kinima (zarađuje) i samo bi biser izdao bluray sad.
|
Transformersi su 4 mjeseca pauzirali dok nisu došli u HD...
Neće skoro Avatar. Inače, Enemy At the Gates, meni u top 10 filmova ikad, nešto predobro. Konig sa Kar98 a Zaicev sa Mosin-Nagantom, bolesno dobar film. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa i nije toliko nemoguće :)
HS-ovi pod okriljem bombardiranja :CoolRamb: Nego, gledam Malcoma danas, i vidjeh rekalmu za Transformere, sljedeće subote na RTL-u :goood: Neće se ići van, već će ekipa doći kod mene :chears: Makar imam oba filma na HD-u, nekak mi je više fora pogledat to sa TV programa, neznam zašto... |
|
the killing fields
http://www.imdb.com/title/tt0087553/ odličan uradak. rat u kambodži i dolazak crvenih kmera na vlast... preporuka |
Hotel Rwanda
filmcina i pol, gledao ga vec dvaput prije na TVu. nikakvih efekata, nebuloza (osim iskrivljenih, ljudskih), ljubavih-romanticnih-americkih izljeva........ nakon mase filmova odgledanih u posljednjih par mjeseci, ovaj mi je u top 5. |
Gledao jučer Wolf Man-a,odličan film :D baš me oduševio 9/10 da barem izađe u 3Du
|
Legion - Hmm...radnja vuče na Terminatora,a film sam po sebi (i kombinacija glumaca) izgleda kao Left 4 Dead na filmskom platnu. ^^ Priča je katastrofalna.Ne preporučam nikako.
|
Evo riješili se neki ispiti pa se nešto odgledalo:
Avatar (2009) Smeće od filma. Razlozi. Priča je jednostavno preglupa, neinovativna. Specijalni efekti. Tu se nema šta za reći, ali bilo bi i sramota da u 21. stoljeću nema takvih efekata. Gluma. Tipičan primjer kako se od svakog idiota (samo našeg ne:)) može napraviti kakvog takvog glumca. American Gangster (2007) To je filmičina, kako jak film nemogu vjerovat, najbolja scena prikaza ikad vjerovatno na filmskom platnu dio je ovog remek djela. Denzel, to je talent za glumu i to je to nema se šta drugo za reći. Four Brothers (2005) Super film, Akcić koji ima mozak. The Man from Earth (2007) Vrlo interesantan film. Originalna ideja. 21 Grams (2003) Zaljubio sam se u Naomi Watts. Odličan soundtrack. Orphan (2009) Već dugo nisam gledao tako dobar hororac. Preporuka. The Road (2009) Nisam baš nešto oduševljen filmom, nemogu reći da nije dobar, ali ono nit miriše nit smrdi, odnosi među glumaca za pohvaliti. |
Adventureland [2009]
Ljetni posao u svrhu financiranja studiranja u NY, zvuči zbavno ali nije. James Brennan je osuđen da radi u zabavnom parku Adventureland da bi mogao financirati školovanje jer je otac dobio lošiji posao. Na poslu su debili, geekovi i sl, osim 2 cure. On počima svoju "avanturu" koja ga vodi u zavidnu situaciju. Uglavnom ok gluma, radnja isto solidna, filmek ok za pogledat. Ocjena 6/10 ___________________________________________________________ Citiraj:
|
Večeras, 22.55 HRT 1 prvi Alien iz 1979-e:)
Sutra u isto vrijeme dvojka. |
Citiraj:
Pogledao upravo Edge of Darkness. Za Gibsonove fanove će biti dobar, ostali neće puno propustiti ako ga ne pogledaju. Zanimljiva tema, ok glumci, ali nekako dosadnjikav film. |
Ima li tko kakvu preporuku mozaik filma tipa Babel, Amores Perros, Magnolia, Crash?
|
Citiraj:
|
Zombieland
a ok film, bolji od vecine suti-i-gledaj. iako nisam siguran koji je to zanr. komedija jest, cak i malo kakti horora, neka drama uz to? neka podvrsta trasha, novovalnog? uglavnom, dobar film za pogledati kad vam se gleda nesto bez previse mozganja. ima svojih par trenutaka, 6/10. |
Citiraj:
|
Jesam i ostao sam neugodno iznenadjen, nije mi sjeo.
Doslovno sam ga 3 godine izbjegavao, cekao pravi trenutak da dobim volju i onda paf - dosada...trebao sam jos pricekati :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |