![]() |
traži popust na browsanje foruma :D
|
Je sve je nesto zbrljano,meni od sinoc. I na proxiju,i na mobu,i chrome i firefox
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedino ti link vodi na neki nepostojeci post, odi na naslovnu od foruma pa ponovo klikci. |
Od jutra evo do sad nisam mogao otvoriti forum.
|
Citiraj:
Al kad dodjem doma detaljno cu. |
Citiraj:
Citiraj:
mislim, s forumom, za ostale cudne stvari ne odgovaramo. :lol2: |
Citiraj:
|
istina, forum nije radio dobro. izgleda da je sada sve ok
|
Da, dosao doma, izgleda sve ok, GJ!
Edit: Evo opet Home page http://prntscr.com/hci1k0 A u temi nista http://prntscr.com/hci1sl |
1 privitaka
Popravi se nakon nekoliko postova pa se opet smrzne, kao ovdje
Što ste u zadnjih 7 dana mijenjali? Neki cache uključili? |
Potpisujem ovo što Agi i webstartm pišu.
Naizgled sve radi kako treba, ali pročitam temu, a ona i dalje stoji da je nepročitana. Ili na glavnoj stranici piše da je zadnji autor jedan, a kad otvorim temu nema tog autora/posta, nego je zadnji post po vremenu prije njega. Isprobano i u incognito/private modu. |
Tko još ima problema? Može se javiti i napisati s kojeg ISP-a pristupa forumu? Ovi kojima radi sve ok, ne trebaju niš jel :)
Edit; uhvatio sam ga izgleda, sada bi svima trebalo biti bolje. Na forumu, ne u državi :D |
Išao sam otvorit novu temu, i kad sam kliknuo na "pogledaj post", dobio sam ovo:
https://s8.postimg.org/meb6sg05x/Image_001.png "Pošalji odgovor" pak radi i tema je otvorena. ISP: T-com |
ovaj X4: Foundations?
|
Citiraj:
|
Možete dodati prekrižen tj strike kod koji bi koristili u popusti-akcije i npr kada nešto prodajemo kao prekrižena stara cijena?
kao [s] ili [strike] [s]strikeout text[/s] Npr 1699kn AdminCP > Custom BB Codes > Add New BB Code Fill in the fields as follows: Title: Strike Tag: strike Replacement: Example: strikeout text Description: The [strike] tag allows you to display crossed-out text Use Option: No |
Nije ovo, moram iskopati to dalje.
ajde đava te odnia :D |
Ag008 nadji curu 😁
mob |
na sajtu kad klikneš na novosti i klikneš na sliku, otvori se galerija slika i prikazuju se sve slike sa prve stranice, a ne samo one unutar članka.
|
Tako je oduvijek...
|
Primjetio tek sad kad sam gledao slike sa InfoGamer-a
|
Slučajno skužio tipfeler kod prikaza novih poruka, gore desno piše: Traženje je trajalo 0.03 sekudni; generirano prije 8 minute. :D
|
jesi sretan sada :D
|
To je bio easter egg ubacen tamo negdje 1991. :D
|
čuj, nije to uopće daleko od istine :D
|
hibridni rat i to prije našeg vremena.
:D |
Bi li ova tema trebala možda na tržnicu? Za kupit miš treba 3mj staža, 50 postova i molba :D
Citiraj:
|
Time bi se drastično ograničila količina kupaca. Garancije oko kriptovaluta nema, ili si dobio pare ili ne. Mislim da to nije za ograničeni tržnjak.
U svakom slučaju je ok ovako kako je. Ak ljudi uplate na blef, njihova krivica :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |