![]() |
Jel ovo izašla nova verzija ovog xiaomi boxa ? Čudno mi je da je cijenom jeftiniji od ovog aktualnog, a opet piše da je international version ?
https://m.geekbuying.com/item/-Offic...ox-402412.html |
Citiraj:
Instaliraj svježu kopiju Kodi-a. Onda u Kodi-u: Instaliraj Live TV Serbia za programe. Instaliraj Quasar i Quasar Burst za filmove. Tutoriala za instalaciju imas hrpu na google-u, a ako ipak zapnes javi ovdje. |
jel novi xiaomi i dalje ima samo WIFI ili se može piknut kabel?
jer ako ide kabel onda bi to trebalo biti best buy. |
Nema lan port
|
Kakva su iskustva sa Amanon Fire Stick / Fire TV? Jel bi mu dali prednost pred klasicnim android boxovima?
Osim tog sa kojom iptv app na androidu imate najbolje iskustvo? |
Za iptv siptv.eu
Dođe 5,5€ fiksno, al to je to |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavio DNSove od googla kako sam negdje našao, dodavao ručno listu iz txt-a. Ista stvar, ima li još šta za probati? thx |
Citiraj:
App je razvila xtream codes insider ekipa koja vec radi puno plugina za admin interface, tako da pouzdano znaju kako sta radi i u kojem smjeru trebaju razvijati app. M3u fajl ne mozete unutra ubaciti nego vam treba username/pass koji dobijete od providera. |
Šta mi treba točno za tu smarters IPTV da radi?
|
Linija na Xtream Codes panelu.
|
Citiraj:
te liste iz pastebin .. su kratkog vijeka i zato ti nešto radi nešto ne radi.. nije problem u programu |
Citiraj:
|
a jel si probao samo tv, a da mob ne diras?
da nebi bilo .. 1 konekcija only |
Jesam, mob radi na 4G, a tv preko wifija fiksni net. Isprobane sve kombinacije što se toga tiće.
Uzeo test liniju koja se inače plaća i sve radi, al ova free lista ni da bi. Free lista na kodiju radi, preko boxa na istom netu u drugoj prostorji. |
Ima li neko Android box koji ima (i da radi kako treba) kompozitni audio/video izlaz, opet mi otišli HDMI portovi na plazmi, a žena ne da ponovno prženje u pećnici :lol2:
|
Znam da minix ima optički audio izlaz. Sad da li ti je to opcija i da li radi dobro na tom uređaju ne znam. Možda je skuplja opcija ali bi valjda trebala dobro raditi.
Sent from mTalk |
Citiraj:
|
Da zato vjerojatno bude problem zato što je uglavnom hdmi samo opcija kod većine i pitanje da li postoji nešto drugo.
Sent from mTalk |
malo veče a i skuplje kutije imaju video out na jack<>chich ili čak i scart
|
Kupi si adapter hdmi na kompozitni a/v.
|
Citiraj:
pretvara u činčeve, ali ne daju taj kabel uz uređaj, a NEMA standarda za to, pa je teško pronaći odgovarajući kabel (za npr MX10 player) http://freaktab.com/forum/tv-player-...-mx10-av-cable |
Radi ti svaki kabel, za kameru recimo. Ja sam uzimao random sa ebaya i svi su radili.
Problem je sto ce ti rezolucija biti ocajna preko av out ali to vec vjerojatno znas. |
Citiraj:
|
Obicno se kinezi ne drze standarda
Nego nesto svoje puknu Pa ti umjesto mase ide video signal :) Ili jos bolje... ima konektor, nije spojen na maticnu Ili ako je, nema cip za obradu Al bitno da se reklamira kako sve ima i sve rock stable radi Tako da treba pametno birat ako se kupuje android box vani Cak je i bolje... kod nas kupit, das tih 200kn vise Pa ako ne radi, imas kamo vratit Ovako pljunes 50-90$ i places doma :) Jer se pregrijava |
Ekipa, može savjet za nekakav dobar android box ??
Interesira me gledanje sportskih (arene(kodi)) i filmskih kanala i ništa više. Ne bih htio neki jeftini škart, a opet ništa preskupo. Znači, neki najjeftiniji uređaj, koji će me dobro i kvalitetno služit. UNaprijed hvala.... |
Tanix mini 3
Vorke 6 Mibox od xaomi ... al ima samo wifi, nema eth Pogledaj na geekbuying italy skladiste Ja sad nesto narucio sa njemackog skladista i majke im ga spalim, nikad vise Vec tjedan dana putuje paket, a digiči italy 3 dana putuje i doma je. Treba jos poljsku probat Jer njemacka ima duplo skupljo poštarinu, i duplo sporiju A za kanale se mozes javit na pm :) Ili koristis green addon |
Šta je se Nexbox A95X, dal to služi čemu ??
|
Služi
|
Tnx na odgovorima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |