PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

d0magoj_OS 18.03.2014. 21:33

malo fizza buffali neka neka :D :D

xGAME 18.03.2014. 22:41

Citiraj:

Autor Guls (Post 2564596)
Kakav je Q na Kogu?

Super. Sviđa mi jako. Ovaj armor shred je brutalan. Sada baš ima long range sinergiju s W spellom.

Edit:

Nove patch na PBE-u: Link

Konačno reworkan Rengar i moram priznat da mi se rework jako sviđa.
Dugoočekivani nerf Leone, iako minoran, svejedno poduzimaju nešto.

Ne sviđa mi se novi ignite. Oduzima se prostor za jukeanje protivnika :/ Postoji Blue orb u igri, nek to u te svrhe služe, a ne ignite.
Također ni ovi skinovi za Syndru i Fizza, baš su mi bezveze :( Ništa mi ne može nadmašit defaultnu Syndru :D

xGAME 21.03.2014. 11:58

Riotu ne paše ni early game Pantheona pa će i njega sjebat. GJ Riot, GJ. Reddit je naravno pun ljutitih ljudi. Link za one koji nisu vidjeli.

Guls 21.03.2014. 12:09

Malo je reći da vrištim na ovo:

Maybe this means they are finally making French Baker Pantheon skin with his Le Petit Skyfall ultimate.

xGAME 21.03.2014. 12:40

Hahaha :roller:

Edit: Našao sam si novi build za kha'zixa. Pošto je assassin kha'zix poprilično nerfan, sada ga igram na tanky bruisera. Ulti mu podupla sve defenzive statse pa mogu tenkat cijele fightove. Ljudi vođeni strahom i navikom da kada vide kha'zixa ga "moraju" fokusirat, potroše sve na mene i bez problema se sada dobivaju team fightovi.
Uglavnom build je: što prije lizzard -> cipele ovisno o potrebi -> randuins ili hexdrinker -> ako ste prije uzeli randuins sada hexdrinker, a ako ste hexdrinker sada randuins -> banshee's veil ili last whisper -> opet istko ko i prije, lw ili bv -> neki tanky item (guardian, etc.).

Hexdrinker uzimati neovisno o tome da li imaju ap ili ne. Makar imali full ad team obavezno uzet hexdrinker. U kombinaciji sa ultom shielda za 500 damagea!!!

Rune su mi 2% lifesteala, ad, armor i magic res ili cdr od 5%.
Masterisi standardni 21-9 za assassin tip junglera.

X-Plosiv 21.03.2014. 17:12

Ne znam, ja ga još uvijek igram assasin style i još uvijek je brokenly OP u rankedu. xD

blankyboy 23.03.2014. 15:27

ok.. heim je postao sjajan :D ... prvo penta.. i sad je odmah rundu poslije pala jos quadra :D :D i solo sam zavrsio mec :D :D
u jednoj i drugoj prilici protivnik je imao barona :D D:

d0magoj_OS 23.03.2014. 16:03

ja neznam što mi je..zadnjih 10 partija trollam :D jednostavno kada vidim troll pickove,pa izbije fight a svi počnu udarati tanka dok im pored stoji mid i adc...pa ti ks blue i red...pa flamovi...zgadili mi igru :D pokupujem 6 boots of speed i da vidiš kakav troller :D
kada bih opisao lol rekao bih da je jako sličan narkoticima,...znaš da je loše za tvoje zdravlje i živce...znaš da trebaš prestati zato što ničega dobrog više nema tu...ali nekako moraš i dalje rokati i bok :D

Mommistake 24.03.2014. 13:02

Citiraj:

Autor d0magoj_OS (Post 2567657)
ja neznam što mi je..zadnjih 10 partija trollam :D jednostavno kada vidim troll pickove,pa izbije fight a svi počnu udarati tanka dok im pored stoji mid i adc...pa ti ks blue i red...pa flamovi...zgadili mi igru :D pokupujem 6 boots of speed i da vidiš kakav troller :D
kada bih opisao lol rekao bih da je jako sličan narkoticima,...znaš da je loše za tvoje zdravlje i živce...znaš da trebaš prestati zato što ničega dobrog više nema tu...ali nekako moraš i dalje rokati i bok :D

Gledaj, dosta profesionalnih igrača govore baš o tome, da ljudi ne shvaćaju da je to čista refleksija onoga što ti govoriš.. Ti kažeš da trollaš jer ovi rade ovo, ovi ovo itd. E, pa baš to sad ti radiš, i onda dođe netko u meč koji želi pobjediti, daje sve od sebe da pobjedi, i tako 2-3 meča dođu ljudi koji trollaju (kao ti sada) i jednostavno izgubi volju, pa misli, e, pa sad 4. meč neću više se truditi, jer nema smisla, pa idem trollati, i eto ti što se desilo.. Lol ima daleko najgori community...

xGAME 24.03.2014. 13:19

Citiraj:

Autor d0magoj_OS (Post 2567657)

Time nisi ništa bolji od onog idiota koji flejma, trolla, ode afk, itd. Upravo si sebe opisao kao tip osobe koju kriviš što se npr. ne možeš dići za diviziju/ligu. tl;dr toxic igrač :/

d0magoj_OS 24.03.2014. 16:25

evo onda igraj samnom ranked pa vidi sam sa kojim budalama igram :)

prije 2 sata...prva ranked...prefidaju top i mid odu afk izgubim 20 bodova...druga igra..prefida mid i bot ode mid afk izgubim 20 bodova.....a score mi je bio 6 0 2 u početku itd itd itd :) ja gubim igre sa carry score samo zato što budale fokusiraju tank,odu afk,flame....

evo tražim osobu da igra samnom ranked pa neka se sama uvjeri ;) dapače slobodno me popljujte barem ću nešto naučiti za razliku od ovih igara što igram :S

blankyboy 25.03.2014. 00:24

jeeej.. fakat viktor mid je moj champ... sa 40% pobjeda... na 60%
trenutno promo za silver III, s obzirom da igram od rujna ... zadovoljan sam... likovi sa po 1000 pobjeda jos uvijek gnjile u sredini bronce. :)
ako ima kakav pc ekspert tim da igra slobodno me dodajte :)

Bronthophobiaa

Guls 25.03.2014. 14:52

Citiraj:

Autor d0magoj_OS (Post 2568294)
evo onda igraj samnom ranked pa vidi sam sa kojim budalama igram :)

Je, pa da te iskerijam u Gold i onda gubim mečeve zbog tebe tamo :D :chears:

X-Plosiv 25.03.2014. 15:32

LOL

Ja i Mogy smo jučer malo trollali u normalima..AP Teemo i Yasuo bot gg

Guls 25.03.2014. 15:39

Meni samo nije jasno koliko ruku i prstiju taj Mogy ima, jebote pa lajav je ko baba :D ja se tamo mučim žilim znojim da pogodim cs, a ovaj gađa cs i tipka li ga tipka, pa reko hebote s kur*cem tipkaš :D

Mogy 25.03.2014. 17:35

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2568855)
LOL

Ja i Mogy smo jučer malo trollali u normalima..AP Teemo i Yasuo bot gg

Jedan od najzabavnijih mečeva što sam odigrao u zadnje vrijeme bez trunke živčanoće :D :chears:

Citiraj:

Autor Guls (Post 2568859)
Meni samo nije jasno koliko ruku i prstiju taj Mogy ima, jebote pa lajav je ko baba :D ja se tamo mučim žilim znojim da pogodim cs, a ovaj gađa cs i tipka li ga tipka, pa reko hebote s kur*cem tipkaš :D

multitasking :roller:

X-Plosiv 25.03.2014. 18:05

Citiraj:

Autor Guls (Post 2568859)

Mora da mu onda i kur*** pjeva, jer je glasan i na skypeu :roller::roller::roller:

Guls 25.03.2014. 20:50

HAHAHAHAHAHAHHAAH kurac mijauče a šupak popeva :D

Mogy 25.03.2014. 21:05

hahahhahaahahahahaha koji ste vi kraljevi :care:

:respekt:

btw. sorry na spamu :chears:

xGAME 26.03.2014. 13:39

Team Builder se vratio. Fuck Yeah! :D

xGAME 27.03.2014. 18:46

Link -> Najbolji i nazjabavniji gejm za gledati unazad ne znam koliko mjeseci i godina :D.

Guls 28.03.2014. 12:29

Game apsolutno predobar, eh kad bi više toga bilo...

blozer 30.03.2014. 12:54

Neželi mi se ulogirat u eune. Piše mi did not recive a respons from server; retrying. resetiro sam sat mislio sam da je do toga ali ništa. imak o neki savjet?

edit: proradilo samo od sebe

xGAME 30.03.2014. 22:00

Citiraj:

Autor blozer (Post 2571292)
Neželi mi se ulogirat u eune. Piše mi did not recive a respons from server; retrying. resetiro sam sat mislio sam da je do toga ali ništa. imak o neki savjet?

Bitdefender AV?

X-Plosiv 31.03.2014. 12:49

Za one koje imaju vremena, pogledajte CLG vs TSM prije koji dan

http://www.twitch.tv/riotgames/b/515360733?t=2h50m56s
ili
https://www.youtube.com/watch?v=XFYkwLSXPSo

Rijetko kada vidim ovako dobar game :)

Guls 01.04.2014. 10:02

rapid fire :)

X-Plosiv 01.04.2014. 10:58

Leona s iceborn gauntlet == so fun

d0magoj_OS 01.04.2014. 16:21

http://eune.leagueoflegends.com/en/n...-legends-today

nadam se da ovo neće biti lol uskoro....ako da ne isplati ga se igrati više...ubijena igra :S

newyxX 01.04.2014. 17:16

1. April? :D

d0magoj_OS 01.04.2014. 23:36

kako su krenuli sa patchevima više nisam siguran :hitthewal:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40.