![]() |
|
Citiraj:
Radije si uzmi prvo jači zadnji za 500injak kn, vidiš što sam ja dobio za 550kn :) Sve ovisi o namjeni... |
Citiraj:
Velim, treba pitati koje su žbice, jer ako su neki drek, onda ti neće niti dobar X317 držati malo jači udarac. Usto, nabe izgledaju poprilično u lošem stanju (kao i ostale stvari od tog člana, IMHO; Recon mu slini, Haro rama je dosta isprebijana etc.). |
Citiraj:
Ja cu u 16h biti pod Sljemenom i gore sam za manje od sata...ako te ne sustignem chillaj do 17h uz strudlu ili stogod vec. Ah sto volim nakon posla iz auta, direktno, uskociti na bicikl :D Gledam nesto prognozu i popravila se za subotu, pa bi i se i u suboru moglo sljemenariti. Ako sam jednom odbiciklirao Sljemenom 3 dana za redom, mogu i drugi puta, he he...bude li vrijeme OK subota je moja, i onda nek pada koliko hoce. |
Idem i ja sutra via Sljeme. Destro, idemo mi lagano, Nik će nabit tempo :D
|
meni moji fuseri nista ne javljaju...
tako da idem i ja sutra na sleme ! :beer: EDIT: nula bodova, sutra ujutro sam u Slunju ! :beer: |
hocete pomaknuti sve za sat vremena? meni je ispit do 4, pa ako krenem odmah nakon ispita, znaci da sam 4:20 na trgu, do 5:50 sam na vrhu...
|
Ti si Nikova kategorija, pa s njim dogovaraj :D
Mi možemo (šta se mene tiče) krenuti u 15:30 s trga, ovi iz više kategorije će nas uloviti na vrhu, taman kad riješimo pivušu |
ja pitam da pomaknemo zborno vrijeme na lugarnici na 5:45-6:00. volio bi malo propedalirat, a ne stignem nikako ranije...
|
Hoće nas mrak uhvatiti onda?
|
MOzda renesis i oce da vas uhvati mrak :D
ko zna kakve planove on ima sa vama u sumi |
IMHO, to je kasno, uhvatit ce nas mrak a staza nije trivijalna kao Leustek pa da se vozi po (su)mraku.
btw...ja sam se upravo vratio sa Sljemena, ruta nikad bolja, suha ko barut, jesen je u zamahu, lisca na podu kao u prici - a ispod njega iznenadjenja. ...i da, odose pakne nakon 1450km, na svu srecu imam u pricuvi jedne koje sam utrzio preko Dropbike-a...bas me zanima kako ce kociti u odnosu na originalne. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ajde javite samo tokom dana kad je zbor na trgu, najsporija grupa molim :D
kakve su temperature gore? |
Citiraj:
Gore su ti temp cca 10°C |
Citiraj:
Citiraj:
|
nista, ja cu probat onda uhvatit karavanu nekako, iako ce bit zanimljivo, pouzdam se da ispit napisem u rekordnom vremenu, ako vas zazovem (skrlec) znaci da stizem, ako ne, nista :) imam ja lampu, pa mi nije bed ic i po noci :)
iako mi jos guzica nije dosla k sebi od brezica, a bogme ni koljeno... |
Citiraj:
Nabrijan sam za sutra maksimalno:goood: Jedva čekam vidjeti stazu Za odjeću sam nepametan skroz ali valjda ću iskombinirati nešto. Volio bih u kratkim hlačama ali mi se čini gadno za koljena ako ih previše ohladi. Morati ću neku kombinaciju smisliti, a da ne trpam previše u ruksak |
Citiraj:
Moš ti sredit taj ispit ko velki. :p Još jednom za sve: Ja sam na trgu u 15h i idem lagano gore. Mob mi je 091 72 73 973 ako netko kasni par minuta :) |
Citiraj:
edit: ljudi kak cete se vi obuc do gore, nije valjda da svi imate pro obleku? |
Bit će sunce, veliki +
Ja idem u kratkim hlačama definitivno, a u ruksak ću ubacit nešto za frku. Par majica + šuškavac, bit će to ok. Ima li još prijava? Za sad, sa trga u 15 krećemo Destro, Hash i ja. Nik, malo kasnije i lovi nas negdje na pola puta :) Renesis, ako ispit riješi u manje vremena od predviđenog, nas lovi na vrhu :D |
ja se jos uvijek pokusavam nagovarat da idem gore, jer to znaci da moram ici jaako brzo gore...
jel netko ikad vozio po cesti? koliko brzo se dođe gore po cesti u odnosu na lojstek? |
brijem da ekipa govori da je vremenski tu negdje.
cesta je oko 12km, ali ti je uspon konstantno 7% i ima nekih 60 stajalista |
Mislim da ti je po cesti 14km tj. dva puta duže nego po lojesteku. :)
@zgmmax..možemo se dogovoriti na 13km pa svaki na svoju stranu? :p |
cesta je oko 14km a lojstek oko 6.3 ili 6.7...tako negdje
odradio sam i jednu i drugu dionicu i vjerujte mi bolje je lojstekom :) na cesti je konstantni uspon i onda kad siđete s bicikle pa ju gurate, morate ju pun k gurati...a kad na lojsteku siđete s bicikle onda ju manje gurate :) ukratko lojstek>cesta |
Citiraj:
Citiraj:
|
mislim da sam ja u pravu :P
slika Statistika: Duzina staze: 11,04 km Nadmorska visina START: 277m n/v Nadmorska visina CILJ: 923m n/v Visinska razlika: 646m Podloga: asfalt |
Citiraj:
nemam pojma, jos se predomisljam, nisam bas najbolje s lovom ali nekako se uvjeravam da ce mi te hlace dobro doci |
I ja sam uglavnom u kratkima. Vidjeti ću još, imam i jedno rješenje sa slojem ispod kratkih, preko koljena :) Renesis, nemoj cestom, ubitačna je
|
Pri brzinama od 50ak kmph će vam tijelo biti zahvalno na dugim rukavima. ;)
EDIT: i nogavima! |
ima li netko neku vilicu sa min 210mm steerera i v-brake pinovima za prodat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeli te zanima RST s ovog bajka: http://www.bike-shop.com.hr/kategorije/proizvod/403 Vožena par mjeseci, još je valjda i pod garancijom.
Za šta ti vilica treba, odmah ću ti reći dlai je ova za tebe :D |
Citiraj:
|
sljeme 7, zagreb 14 idem u kratkima i nosim pamucnu trenirku pa sta bude, vidimo se na trgu :)
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:04. |