![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
mozes ih pitati kolko bi te kostalo bez ugovora, ako imas vec kakve kablove sprovedene. Recimo ja imam A1 sada pa kazu nema nikakvih placanja osim tih 8eura i bez ugovora mi je cijena par eura vise. Pa razmisljam bez ugovora prvi mjesec da vidim dal sve stima pa onda potpisati ugovor a i sad ce nova godina mozda ce biti kakvih novih akcija. |
Imam sprovedeno, T-com je bio prije, samo telefon.
Pa i ovako je internet bez ugovorne obveze https://www.iskon.hr/Za-kucu/Internet Jedino za Iskon TV ako nemas Android TV 8+ onda trebas i uredjaj pa je to 2.78e vise bez ugovora. |
Pozdrav, za koliko bi se moglo dobiti internet I tv preko iskona sa dodatnim digitalnim prijamnikom, uz to uzeo bi jos sportski mix sa arenama?
238kn mi je izbacilo na njihovoj web stranici, dali je ko dobio ista nizu cijenu? |
Koji je najbolji od routera u Iskonovoj ponudi. Bitan mi je što bolji wifi signal ...
|
Prešao bi s tcom optike na iskon preko tcom optike . Vidim mogu uzeti 300/150 Mbit/s + telefon za 22.90€ + popust od 5€ mjesečno ako preko weba naručim.
Za tih 18€ nigdje bolju ponudu neču neči. I to sve još bez ugovora. par pitanja: Dal ima tko iskon preko tcom optike ? Dal ste zadovoljni ili ima problema? dal se dobi prava ip adresa ili ide preko cgnat -a . dal se portovi mogu otvoriti na ruteru? |
Do pred god i nešto sitno imo iskon. Nikakvih trzavica, nisam bio iza cgnat-a. Ruter njihov nikad koristio.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk |
Imam ih već par godina i sve više manje ok radi. Ali ne daj bože da imaš neki tehnički problem ili upit službi za korisnike. Eh tu ćeš se načekati. Prije su na Face-u bili brzi ali sad to zna potrajati. A i cijena nije baš neka sjajna. 22,90 za 300/150 dok recimo T2 nudi gigu / 500 za 26,90 sa neograničenim telefonom (i nekih 6 mjeseci za par centi račun).
Jedina je prednost Iskona je bez UO ali kaj mi to znači da više plaćam od T2 a imam manju brzinu (meni je cijena od 7/2023 29,90 €. Bez UO) |
od kad telempah nudi optiku preko ht optike?
nevezano, ako se nešto nije mijenjalo, iskon daje običan ont + neki innbox router. šta je super kombinacija ako imaš vlastitu opremu. ja sam godinama bio na iskon bakru i bilo mi je brže nego da sam bio na ht-u (ne zbog tehničkih uvjeta nego poslovne politike ht-a koji tad nije davao otvorene profile, a iskon je). tu oko mene znam par ljudi koji su na iskon optici i to u pravilu radi. nema šta puno ne-radit, to je optika. ako se nešto desi kabelu, ionako se otvara tiket ht-u koji otvara tiket ericssonu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
t-com ne daje 6 mjeseci free nego samo 3 mjeseca free . s ugovorom na 2 godine Tako da za sada iskon mi ima naj ponudu . Dostupna mi je samo tcom optika |
Kad jednom probaš 1000/500, više nemoš nazad na 300 ili 200... Zato sam uzeo telemach preko HT optike za 35,90 € + tv, telefon (ne možeš uzeti solo net preko HT optike, samo trio).
|
Iskon
Ja sam baš napravio upgrade sa 200/100 na 300/150 na Iskonu. Cijena je 20+3€ pa čekam prvi račun na potvrdim.
Nisam htio mijenjati providera jer ovo radi jako dobro. |
Citiraj:
Lijepo je imati veču brzinu ali ja trenutno nemam potreba . a radim kojih 600-900 gb prometa mjesečno |
I sada na kraju ispada da je iskonova ponuda od 23.90€ za telefon i 300/150 , konačna cijena
Njihova akcija " naručiš online i dobiš 5€ popusta " je več uračunata u tu ponudu. Razočaranje. sada je ipak a1 najeftiniji. |
Ja bi radije da stabilno radi nego da je najjeftinije ili najbrže.
|
Citiraj:
pa plačaš 2gb a dobijaš 1gb jer bar za sada t-com ne nudi 2gb,cjena je za trio paket 42 eura + 2eura tv + ako želiš 2 televizora,uključenje drugog 13eura jednokratno + 2eura za dodatni ekran, po 2 eura plačaš bez obzira dali imaš svoju televiziju ili svoj android box,jedino dobro je da u tih 2eura možeš dobit njihov android box kak ti ga je besplatan,reciveri koštaju 4 eura mjesečno po reciveru,u principu skriveno poskupljenje, a1 nudi trenutno godinu dana po 50% popusta druga godina puna cijena,vele da je trenutno ta akcija,nekih 2eura po mobitelu ti je manje ako preneseš mobitele na a1 u mozaik,tarifa je 12 eura ako želiš dodatne pakete povoljnije cijene se daju na t-comu izdogovarat po cjeniku o posebnim ponudama samo to treba navesti,i trebaju te spojiti sa čovjekom koji može te cjene odobriti, to je stanje od prije 2dana jer sam za susjedu dogovarao prelazak sa kabla na optiku pa smo zvali okolo,presudno je na kraju bilo godinu dana 50% cijene što bi bilo 252 eura uštede što nije za baciti, t-com nudi 3 mjeseca besplatno tek kod produženja ugovora ,za novi ugovor - ništa,tako je bar bilo na prvi poziv,za telemach neznam njih nismo zvali. prenos sa kabla na optiku će trajati 7 dana + vikend kako kaže trebali su prvo dobiti odobrenje t-coma što je trajalo jedan dan,ostalo ovisi o zauzeću tehničara kad dobiješ termin,za uvođenje optike, iskon trio paket sa brzinom 300 me bi koštao par eura manje od gigabitne brzine sada kolko plačam ,pa nekako rezoniram da mi se to neisplati,trenutno za trio paket sa 1gb plačam 37,5 euro + 2 mobitela svaki po 7,1 eura mjesečno tarifa mala+, koja više nepostoji + hbo 12 mjeseci besplatno |
Iskon treba korigirati cijene, nisu vise konkurentni. Podrska im je koma, ali sama kvaliteta usluge im je odlicna, skoro kao nekad na Amisu. Nisam provjeravao da li im jos vrijedi promocija na bonbonu, ako to nemaju onda su jos manje konkurentni.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Citiraj:
" Giga NET Download do 1 Gbit/s, upload do 0,5 Gbit/s " MJESEČNO 34,90€/mj 16,45€/mj.prvih 12 mjeseci |
Ja imam jedan problemcic koji mi se cini specifičan. Bio sam na iskon optici (200/100) pa sam presao na A1 (coax). I sad sam se vratio na iskon, ali 100/50 g.fast bez ugovorne obveze. Jadna djeca na raznim sluzbama kazu da kod mene nije dostupna optika. Ok, mislim si da je t-comova pa su je vratili telekomu, a iskon da smije samo preko bakra. Na telekomovoj stranici mi nije izbacivalo da je optika dostupna pa sam im poslao mail. Dobio odgovor da sam u zoni gdje je njihova FO mreza dostupna. Al malo me telekom odbija cijenom. Kako sad dobiti optiku, a da nije HT-ova? Realno, ni A1 coax mi nije losa opcija, ali preferiram optiku zbog uploada.
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
Slično je bilo kod mene, prebacivanje usluge na drugu adresu. Isto ima optike, nema optike, i tako 2-3 puta (već su mi dojadili sa zivkanjem) dok nisam rekao da ću onda otići kod konkurencije koja nudi bolje od VDSL-a, pa je otišao provjeriti i za 2 minute je mogla optika.
|
Jesu t-com i A1 počeli međusobno iznajmljivati optiku?
|
Citiraj:
Lagano smo offtopic sada . |
Citiraj:
|
Da li nas ima još kojima se Jubito vuče i trza na Iskonu?
|
Meni se povremeno sve živo vuče ali youboob kada krene uglavnom je uvijek u bufferu. S time da uglavnom sve gledam na 175% na 720p.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem je u UBlockOrigin.Čim ga isključiš sve bude ok. Evo danas je sve ok. |
Cini se da se T-comu raspala ruta prema A1, bar sto se tice CIX-a. Na poslovnom Iskon linku radi, ali na privatnom 0 bodova.
Ni PCE ne radi na Iskonu. |
Yep yep, i ja jutros na pce, kad nejde. Jos nedavno stavljao unifi router, mislio da je on nest zblesao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče, oboje su stabilni i nisam vidio pucanje veze. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakva je televizija preko njihove aplikacije ?
|
Citiraj:
Sent from my SM-A515F using Tapatalk |
Jel ima tko danas kakvih problema sa Iskonom (VDSL), 10-ak puta mi se resetirao modem (Innbox V80) u posljednjih 6 sati..
|
Da li itko zna zasto Iskon nudi samo 300 Mbps brzinu preko optike? Ne razumijem zasto tako jadna brzina. Jel ne zele konkurirati T-Comu sad kad ih je kupio?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |