![]() |
E treba to snimit nije ovo fora...
Al moram priznat da je bilo špica to gledat, taj naci-faci ples:D |
Gledan ove slije i umiren od smija.... :D ... : D
BTW...E.T kojim programom biljezis FPS ove u igri.. ? |
Citiraj:
|
to je moj ples okolo naokolo LOL
|
Citiraj:
Hvala |
Pita frend dal može igrat sa ISDNom sa 2 kanala?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uključiš hotkey i konfiguriraš koju hoćeš tipku (meni je uvijek *) Odrediš mu gdje će spremati slike i to ti je to. |
Citiraj:
/cg_draw FPS 1 |
Hvala jelc sve sam nasao.. vidim da se moze i kvaliteta .jpeg-a podesavati. :) Steta sta ne moze direktno na PrScr tipku... :(
|
/cg_drawfps 1
/cg_drawfps 2 - mjeri nesto...vrijeme...bla bla, prikazuje recimo 12msfps (il tako nekako) /cg_drawfps 3 - prikazuje sto nekih stvari U COD2 na F12 radite screenshot Ako hocete recimo bindati F11 da pocne snimati demo: /bind F11 record BTW: Reinstalirao sam drivere, stavio sam sada Omega (3.8.231), napravio 3D profil GPU: 275, MEM: 255 i sada radi malcice bolje, i dosta bolje se vidi udaljinu. http://www.cheesebuerger.de/images/m...edene/b020.gif |
Opla, sto je ovo. Rak ima novi (stari) avatar. ? ;)
|
Citiraj:
Za frame rate u COD-u uključujem u igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajmo na ples!!!!!!!
|
Lud sam već od instalacije COD2-a.
Sad se i meni pojavljuje onaj mišmaš. |
ovdje sam opet nekog izmasakrirao:D
http://www.imagesforme.com/images/7043shot0009.jpg |
Opet si to mene izmasakriro,bio si mi došo zguza :)
|
Probao i ja, fala athi na pomoći kod instalacije ;)
Jedino kaj meni ping bil cijelo vrijeme na 150, al pružil sam neki otpor...:) |
|
Samo sam čekao da netko posta tu sliku...frajer nam je svima poslao bombu u guzicu ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Momci, pitanje, kak ste sredili da nemate takav ping ko ja?
Kod mene, novi windowsi, na njima samo COD2 i ništ više, a nemrem imat manji od 150? : stoopid Prije kad sam španal COD imao sam finih 50-80. Čini se meni da je i meni T-com usro vezu... |
ma i meni je ping malo u banani al nebunim se
|
Ma nije ni meni loše, al sad kad smo igrali RO, onda se to dosta osjeti...
Kad smo igrali S&D onda sam mogel čak i nekog ubit... Dok si nisam poprskao tipkovnicu sa krvi iz nosa :( (sve sam tipke moral vadit i čistit) Al onaj adrenalin, pih...predobar :) |
Ja imam lagove radi kompa, nesto zasteka, HDD zakrulji i meni lagometer poludi. Al osim toga veza super... ping 45-60 ... ne znam kakva bi mi sad situacija bila na slo serverima. Tamo sam prije imao ping 20-30 :D
|
I kod mene je tako...
Btw. tko je sad za napucavanje? :D |
ma to je standardno kod chitera kao sto si ti , rak i mm da imaju dobre pingove
|
http://img380.imageshack.us/img380/3...00073zo.th.jpg :p ... eto ga... u igri je bilo oko 25-30... :)
|
isuse. gade jedan na kablu :D:D:D
|
Oni koji su imali problema sa mišmašem nek mi jave kak su to riješili jer sam jučer instalirao igru jedno 15 puta, mjenjao drajvere i promjenio grafičku. :grrr: :grrr: :grrr:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
.exe verziju 1.2 patcha koja sama sve napravi. Doslovno click click i sve gotovo, pokrenem igru i amen. Ovih problema obicno su imali oni sa tim raspakiranim patchem. Ali ajde kada je vec tako, daj mi screenshot (ne cumshot) svojeg x:\cod2 direktorija i takodjer x:\cod2\main direktorija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hahaha, igrao sam na 8500 cod1 i cod UO, dvojka je ipak zasluzila upgrade (ali jos uvijek DX7 rulz :D) Mene fascinira kako je to sve jedan te isti (iako monstruozno modificiran) engine i da UO tjera u OpenGL, a CoD2 u dva DX moda :) |
ja vrtim na dx7 isto. mislim da mi se više isplati furat 1280x1024 na sve high sa AA i AF, nego na 1024x768, mid detalji, i to još na manjem fps-u
ovako imam zabetoniranih 90fps-a... a sve zgleda lijepo. i reza je velika... za dx9 bi mi trebalo neko jače čudo.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:54. |