![]() |
Aha, ok.
Istina da, preskupi su. Ispod 2000 nema poštenog prestigija. A koliko sam vidio i držao u ruci 2 modela, baš se osjeti da su "kineski". I mobovi i tableti. |
o tome ti pricam, rang tronsmarta ili cubota a cijena lenova. e jbg, onda cu radije lenovo.
|
Nisam oprobao tronsmart ali sam vidio da su fotke na prestigiju jednako loše kao i na mom Alcatelu koji je isto Kinez. Ali Alcatel OT Idol ima premium feel izradu pa izgleda da je miljama ispred prestigija, a manje košta.
|
A ja sam pak sa svojim i više nego zadovoljan.. Samo mi je postao prevelik i želim se vratit na 4.3-4.5"..
|
Citiraj:
Ja danas stavio Tele2 karticu (do sad sve isprobavao preko WiFi-a) i ima samo EDGE, ali interneta nema uopće. Ista kartica u mom Lenovu A850 ima 3G i internet koji doslovno leti Nikakve postavke u APN-u ne pomažu, niti promjena ROM-a Čak mi na novom ROM-u od 16.3. ne radi WiFi uopće. Najbolji mi je njihov prvi ROM. Edit: da sam se prije požalio - prije bi riješio .... Imao sam krive postavke, sad radi, a u 3G ne ide, jer ovdje gdje sam sad očito nije 3G na 2100 MHz, a mlais ima samo 850 MHz-a |
Da, ipak su postavke... Meni ima tri ge, a i ja sam na njihovom prvom romu. Ima i onaj iz 2.mjeseca, ko fol update, al ono je ubi boze
|
Nakon čudnog kašnjenja pošiljke-singapurske. Stigao mi oštećen uređaj sa minideala. Paypal rok prošao,na mail ne odgovaraju a na chat kada im šaljem ne vraćaju. ZAMISLI!!!
Izbjegavati u širokom luku i inače dobro paziti odakle se uzima i kakav je afterservice (90% je nikakav :D ) |
Ja sam jučer sa minideal-a naručio UMI X1 pro i već su mi poslali TN a prije toga sam naručio dva mobitela od njih i sve je bilo u redu za mene su oni OK.
|
1+1 postaje sve zanimljiviji. Posebno interesantan mi se čini kapacitet baterije.
http://www.gsmarena.com/oneplus_one_...-news-8118.php |
Citiraj:
Ja stvarno ne shvaćam ljude kojima se ovako nešto dogodi! Neznam jesi krcat parama (sumnjam obzirom da kupuješ kineze) ili nisu tvoje! Pa kada se približava rok na paypal-u jednostavno pokreneš case. Na taj način si miran narednih 45dana. A ne ovako da ti odleprša parsto ili više tisuća kuna! Sve jedno, probaj kontaktirati paypal i probaj nekaj iskemijati i ljudi, nemojte čekati da vam se dogodi ovo isto! Nema potrebe, paypal je tu na strani kupca uvijek. |
Ne kuzim ni ja, digao bi zalbu na paypalu nakon 40 dana pa makar mob bio na putu sa carine do mene.
|
Točno tako. Ne bih niti četrdeseti čekao ...
Citiraj:
|
Ima li tko informaciju je li negdje Cubot X6 doista na stanju i da ga šalju?
|
Citiraj:
PP rok je 45 dana, ali možda se je i taj rok povećao nakon što se povećao eBay rok (onih 30 dana od procjenjenog datuma dolaska).. |
Uređaj je došao 42. dan. Nakon nekoliko dana ekran ne reagira. naravno da se dogodi da uređaj ima manu al kakav je to afterservice. Ni da pokusaju pomoći ništa. Ipak s garancijom bi uvijek uzeo kineza.
|
Ako je tebi prošao rok za dizat slučaj i ako si još ostavio kakav feedback (kao što se radi na eBay-u), to je to.. PayPal više sa tobom nema nikakve veze.. Ostalo se rješava sa trgovinom preko garancije ukoliko ista postoji..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo na antelifeu je danas neki shopping festival, a na akciji su nama dosta poznati i popularni modeli, između ostalog imaju iocean x7 hd za 148,50, Lenovo VIBE S650 138, inew v3 165, hongmi 161, zopo zp780 145, umi x1 pro 117
|
Može li se sa tog španjolskog skladišta naručiti u HR, dostavljaju li u lijepu našu?
|
sa spanjolskog ne, al ova akcija i nije za spanjolski vec kineski.
op, op, evo ga i mi3 je $378.91, lagano pada, samo neka pada :D |
342 EUR s pdv-om. To je dobra cijena kad usporediš šta dobiješ od brand name mobitela za tu lovu.
EDIT: 1+1 ima fiksiran datum prezentacije - 23.04. http://forums.oneplus.net/threads/on...4-23-2014.542/ |
Odakle je najbolje naručiti Mi2 S? Minideal, Antelife, Ibuygou? - ili može preporuka nekog EU shopa?
|
Ako veća cijena nego kod Kineza nije problem..
http://www.androidfiguren.de/epages/...aomi_MI2S-16GB http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-...l#.UzGo9YWPpPw |
Malo je ipak prevelika, mislio sam da ima nešto jeftinije. Ništa onda, neki od kineskih shopova mi preostaje.
|
Na xiaomishop.it je 249eur...
|
Osobno ne bi nikada kupio kineza za više od 230$, svatko ima svoje gledište...
|
Nije to za mene, frend kupuje. Ja ako bih uzimao za sebe onda bi to bio Hongmi 1s kad izađe WCDMA verzija.
|
Citiraj:
|
Svako ima svoje glediste naravno.ja sam imao G2, a sad Mi3 i dok ne isprobate ne bi vjerovali sto moze taj "kinez"...:)
|
Citiraj:
|
Došao iNew v3. Firmware je inew_v3e_v1.0.1 i ima hrvatski. Kernel je od 15.02.2014.g. Piše da je dostupno 13,15Gb prostora na njemu. Rootan. Popodne ću se zabaviti GPS-om.
|
Citiraj:
|
Panda, bio na akciji s dodatnom baterijom, etuiom i nekom bzv điđom za 180$.
|
Welcome to the family !¨:)
Jel sve radi ? |
Bravo, nadam se da će oduševljenje i ostati nakon mjesec dana...
|
Mozete li mi pomoci da mi objasnite gje da iskljucim opciju pocket mode na lenovo A 850 telefonu.Pokusavam danima da je pronadjem,ali bezuspjesno.
Inace,telefon imam nekih mjesec dana i jako sam zadovoljna. |
settings ,-character settings , pocket mode
|
Citiraj:
|
Vidio THL prodaju u Chipoteci i još neke NGC ili tak nekako
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |