![]() |
Instalirao sam i ja ReVanced ali odmah uočavam jedan problem.
Aplikacija mi ne pamti pretragu. Nisam logiran i ne želim biti, ali na starom Vancedu sve što sam pretraživao bi mi ostalo, a to mi je dosta korisno. Pa ako netko zna riješenje... P.S. I ne, nisam pauzirao povijest pretrage u postavkama. |
instalirao i ja revanced, sve radi ok ali imam jedan problem koji nisam imao s vanced appom. imam galaxy sat i sada svaki put kad na mobu gledam nesto na revanced ili yt appu, na satu mi se aktivira music app i mogu upravljati s videom kojeg gledam.
problem je sto cak ako i to ne koristim on je aktivan u pozadini i brutalno trosi bateriju. pokusavao sam naci neku opciju koju bih iskljucio ali bez uspjeha. tako da trenutno na mobu imam iskljucen bt ako gledam yt. |
da li stvarno whatsapp pop obavijesti nisu moguće na androidu 10? probao sam nekoliko googlanih savjeta ali i dalje kaže da ništa od obavijesti na desetki. kako je to moguće?
|
Microg zadnjih 7 dana koristi 1.4 %, revanced 1.1 al baš i ne gledam na mobu yt i to na a53 5g.
Uključen BTW stalno, 120hz na revancedu itd. |
Ata ce ti 120 na revancedu ako nema videa priko 60 :D
Meni na revancedu ne radi automatsko pauziranje videa nakon x min, osim ako nije upaljen ekran, na premiumu mi to radi |
A pusti ti to
Mora revanced ispast pametniji izbor od nas glupih koji plaćamo premium :D koji je naravno bolji i ispravniji Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
Ne bih youtube plaćao ni da košta 1 lipu. :)
Moj izbor, najviše zato što ne želim uopće koristit YT dok sam logiran, a ni ne želim uopće biti vezan za google usluge više nego što moram. Tako da ne kužim čemu stalno isticanje kako postoji neki indijski/turski/kirgistanski YT account za 1.4$... who gives s fuck - neću plaćati. Dakle, ReVanced je zakon, ima neke mušice ali popeglat će se to, većinom radi savršeno... |
Bolje spomenuti kirgistanski primijum nego da se netko lud zaleti i plati hrvatski primijum :)
|
Imam ReVanced i stari Vanced koji rade kako treba. Da plaćam korporacijama koje se valjaju u novcima, ne pada mi na pamet, pa makar bilo i 1 cent...
|
Pozdrav svima i sretan Prvi maj. te obljetnica Bljeska.
Zna li netko kako obrisati sms poruka sve odjednom? Aplikacija dopušta samo selektiranje, pa brisanje, a poruka ima 5 godina :) Hvala svima. edit > uspio preko Honor suite. |
Gdje skidate zadnju verziju Youtube Revanceda? Vidim da ima više stranica..
|
Citiraj:
|
Ajd mi ovo zbildaš objasni :D
|
Ja skinem gotov apk, instaliram i sve radi....
|
Citiraj:
|
Ma kakvo bildanje, skini i instaliraj
https://revancedextended.com/ |
ono sto sam ja primjetio je da revanced zdere bateriju puno vise od starod vanceda.
|
Na koji revanced misliš? Do sada nisam primjetio brzo trošenje.
|
Preporuke za dobar android file manager?
Uvjet mi je da ima dobru podršku za konekcije na ssh i samba server. Poželjno da je s 2 panela :) Koristio sam godinama x-plore međutim šteka u oba zahtjeva i izgleda da autor ne misli to ažurirati. |
Root explorer ako su ti tabovi oke. Probao preci na x-plore i fx ali nikako. Na tvu mi je xplore top, na mobu ipak root explorer
|
Ma x-plore koristim još od UIQ symbiana pa nekako navikao na njega :)
Nažaloste ne zadovoljava ove "novotarije" :D |
FX File Explorer koristim ga stoljecima i nema boljeg. Radi savrseno sa ssh, samba, sftp, cloud... Ima dual panel... Radi i na Android TV (Nvidia Shield) ima svoj fx connect ako treba.
|
File manager plus. Jako dobar, pregledan i brz.
https://play.google.com/store/apps/d...or.filemanager Sent from my MI 9 using Tapatalk |
Citiraj:
Koristim ga od samih pocetaka android os-a. Fora je sto mozes imat vise konekcija na razlicite samba/cifs servere istovremeno zahvaljujuci tabovima koji su veliki +. |
Šećerko onemogućio pristup Threadsima u EU putem VPN-a
https://twitter.com/MattNavarra/stat...96096225234944 |
da ne otvaram temu pitam ovdje,
unutar 2 dana mob mi ne otvara web stranicu , ono kad otvorim google i neki link koji nudi, kao krene i samo vrati ja početni google, isto kad idem na link sa gmaila. Xiaomi X3 NFC, default google app. ništa dirano mjenjano upgradano |
Jesi probao neki drugi browser?
|
ne, koristim taj genericki jer je do jucer radio kak spada.
koji preporucas? |
Bilo koji, samo da isprobaš da li je do njega ili nije.
Firefox for Android možeš skinuti sa Play i probati. |
Firefox, Opera, Samsung broswer,... apsolutno nebitno koji, samo da probaš da li otvara tu stranicu s njime ili ne.
|
Ima koja aplikacija ili opcija da probudi zaslon kad dođe poruka...imam uključeno blic ali bi volio ekran da se probudi kad dođe sms...često ne primjetim da dobijem poruku..bez obzira na always on
Samsung s21 |
moze preporuka za aplikaciju za spojit onaj jeftilen endoskop sa aliexpressa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako na starom ne radi, a na FF radi, onda je nešto do tog browsera.
|
Molim pomoć.
Imam stavljeno Youtube Revanced Extended verzija 18.13.37 i Vanced microG settings. Sve je radilo ok, ali u zadnje vrijeme ne mogu niti jednu pjesmu poslušati cijelu. Učita 1/2 ili 1/3 pjesme i nakon toga smo počne "vrtiti" kao da učitava, ali nema šanse da učita cijelu pjesmu. Što napraviti? Napravio sam brisanje memorije aplikacije ali nije se ništa poboljšalo. Da li mi uopšče treba Vanced MicroG settings obzirom da se ne ulogiravam na Youtube? Hvala! |
Citiraj:
Btw. postoji posebna tema za Revanced. A ako se ne ulogiravaš, razmisli i o Newpipe-u: https://newpipe.net/#download |
Opet je YT otežao život nama non-premimum korisnicima pa ono što mi je radilo do jutros, više nije radilo, nikako, ni nakon fresh instalacije :)
Ono što mi sada radi je ovo, odrađeno - testirano: https://piunikaweb.com/2023/08/15/yo...ading-anymore/ skrolati do dna i odraditi tutorijal - Update 30 (August 15, 2023) EDIT: Ne znam je li preduvjet, ali prethodno ikakvoj instalaciji ja sam pobrisao sve managare, microG, Youtube Vanced, Revanced i sve ostalo te krenuo od nule... Sretno :) |
Kod mene u kući na 5 mobitela instaliran ReVanced i radi bez problema, verzija 18.15.38, micro G 0.2.27.
Čista instalacija bez patchanja. |
kako vam se samo da zajebavat sa time..radi pa ne radi,pa ono pa ovo..nikad ne znas na cemu si :) pa niste vise kidare...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |