![]() |
Framaroot i Oneclickroot probao,ne ide. Nije valjda da ima NAND lock....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za Tele2fon v5 - evo,nategnut je do tocke pucanja,sinkronizacija,chrome,cloud sync,text editor,nova prime launcher,whatsap i viber,twitter....i dalje se ne spusta ispod 470 mb rama. Nice ;)
|
Citiraj:
|
Nikad mi nije jasno natjeravanje slobodnog RAM-a. Nemam nikakve koristi od neiskorištene memorije.
|
Citiraj:
Evo upaljene 3 aplikacije i samo 114MBfree, nedaj boze jos da Operu upalim pa da se ov oszale crashaju. Radi se o S2 (4.1.2), jadni sammy base. |
đuka je ovdje u pravu, neiskorišteni ram je beskoristan ram i svako forsiranje da bude u idle čim više slobodno je debilno.
a sad, drugi par opanaka je mutav rom proizvođača koji usere sve kaj se može usrati :D makar, ako se ne varam, JB u ram kešira aplikacije i/ili procese, tako da je pravo zauzeće rama barem duplo manje ;) http://www.androidcentral.com/ram-wh...-shouldnt-care |
Pa pretpostavljam da free ram nije beskoristan ako planiram pojacati multitasking.Ili se varam.
Screen https://app.box.com/s/vdfogkts28g41p9p2eh3 |
Stigao mi je Moto G danas..i super je..a kad se sjetim da sam gal platio manje od 1400kn onda je još više super :D stvarno nemam niti jednu zamjerku osim možda male interne pohrane (uzeo sam samo 8GB) ali pošto nemam namjeru skidat neke ogromne igrice i snimat sate videa očekujem da će mi bit sasvim dovoljno..fotoaparat nije vrhunski, ali nije niti najlošiji koji sam vidio..za moje potrebe sasvim dovoljno..sad očekujem kit kat pa da bude još bolji :D
|
Citiraj:
U tačviz, sense i ostale "kerefeke" te sve moguće kombinacije ne ulazim jer ih ima puno. |
HP se vraća na tržište mobitela
http://www.theverge.com/2013/12/23/5...he-information |
Citiraj:
|
Mišljenja o ZTE Blade G šta je u Vipu? Gđa je nova u smartpohone svijetu, a kaže da bi rado naslikavala :) Budget je dosta ograničen
|
Koliko ograničen? ZTE/sl. jeftinjaci i dobre slike baš i ne idu u istu rečenicu.
|
Citiraj:
Sto vise RAMa to bolje i to je to sta mudrujete bezveze. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A od beta bancija po romovima (kada dodju tek za novu verziju pa ak imam vremena dam si oduška malo testirati) imao sam romove sa zamjetno više rama kaj su se vukli te romovi sa zamjetno manje rama "slobodno" koji su letili. Ovo sa ubijanjem browsera i gubljenjem tabova mi je prvi glas. Doduše, opera mi je gofno pa ne koristim. |
Mrtvoj operi treba neki puta 8 pokušaja da otvori neku stranicu... Katastrofa. Firerox mi je ok recimo.
A ovo za ram... Ne znam čemu ta opsjednutost time. Meni na XZ ne padne ispod 1gb, na alkateliji ispod 440... A i kad padne, jednako radi i sa 100mb free i sa 1000mb free. |
Citiraj:
Sve najbolje za blagdane svima koji ovo čitaju. :dajpivu: & :zdero2: |
Smanji dozu i više duvana koristi u mešavini...
|
Meni je prije bio dobar jedino stock Android browser. Jedno vrijeme sam vozio i Dolphin i Operu Mini, pa obicnu Operu i uvijek se vracao na Android browser. Vjerojatno bi ga i sad koristio da ga nisu prestali razvijat i zamjenili sa Chromeom.
|
Citiraj:
:lol2: |
Citiraj:
|
Firefox - sync i dodaci, upakovano u dobar browser, brz
|
takodjer glas za dolphin browser. Stvarno je odlican i volim geste koje ima implementirane.
|
Citiraj:
|
Meni je chrome ok, mislim da je default browser cak bolji, a operu mini sam imao na nekoliko mobitela, i to je obicno smece koje na vecini stranica ne radi kako treba, niti je u stanju otvoriti sve linkove, ma uzas, koristiti samo u krajnjoj nuzdi ak se nema za veci paket prometa
|
Citiraj:
Pokraj jubita, google musica i sličnih kerefeka mi browsanje ne čini toliko veliku stavku kaj se prometa tiče. Malo je cumbersome browsanje netom na mobu pa mi je tu važnija responsiveness da se što prije maknem sa sadržaja i nađem kaj mi treba nego ikaj drugo. Za sve ostalo su rss readeri, tapatalkovi, odnosno dedicirani programi etc. |
Opera toliko dobro kompresira stranice da se itekako isplati onima koji bi inače bez kompresije imali preko 10 gigi data prometa mjesečno. Svi koji hejtaju Operu očito su tek kežual surferi kojima je ta ogromna (i još uvijek nedostižna) prednost Opere naspram drugih mobilnih preglednika nebitna stavka i to je u redu, ali ako na gotovo dnevnoj bazi posjećuješ određene stranice i one ti na Operi rade najnormalnije, nejasno ti je takvo hejtanje i čudiš se tim ljudima, pošto kao dugogodišnji korisnik Opere znaš da uvijek u krajnjoj nuždi možeš iskopirati link stranice koja ne radi (onako kako bi trebala) u address bar drugog mobilnog browsera i rješiti taj (strašan) problem za ogromne 3 sekunde.
Vi svi koji ne volite Operu očito ne kužite da ona vama nije ni namjenjena i ne znate cijeniti njenu glavnu prednost koju (u toj mjeri) ne nudi niti jedan drugi mobilni browser. Za kraj bi molio da mi napišete koje vam to točno stranice na Operi ne rade, pa da se i ja u to uvjerim, jer iskreno mislim da pretjerujete i kenjate bezveze (neutemeljeno), a to nikako nije lijepo, nego je ružno i pomalo tužno. :rtfm: |
Zašto bi se netko trebao tebi (ili ikome) opravdavati? Ako hoćeš vjeruj što pojedinci pričaju, a ako nećeš nemoj vjerovati. Jer ne vidim poantu da bi netko lagao na forumima o hebenim aplikacijama, zar smo na to spali?
Koristio sam Dolfin jako dugo i počeo je na neki način zezati, ne sjećam se kako, no zamjenio sam ga sa Operom i još uvijek ju koristim. Dobar je to browser ali eto, recimo pada mi na pamet, Index stranicu (mobile ver.) ne otvara baš najbolje (ponekad). Kada se ide na "Najnovije" Opera samo "reloada" i opet vrati na početni screen (isti onaj screen koji bude kada se pokrene Index). Također kada želim pogledati "Galeriju fotki" unutar neke stranice, također samo reloada i vrati na tu istu stranicu no bez učitanih fotki. Inače, sve u svemu vrlo dobar browser i ako bi ga želio mijenjati, stvarno na znam sa čime. |
10 gigi data prometa mjesečno surfajuci na mobu :D Ajde molim te. Ili brišeš cache od aplikacije svakih 5 sekundi?
|
@The Man
Velim ti da smanji dozu :D |
Citiraj:
:lol2: Citiraj:
|
Probao sam više tih browsera i uvijek se na kraju vratim kombinaciji stock + opera. Nisam imao nikakvih problema dosad s njom...
|
Samo mala digresija. Opičili po aplikaciji u temi o mobitelima :D ajd da ne OTamo više :)
|
Citiraj:
Citiraj:
:dobartek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |