![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
MENI Carterica nije ništa posebno, dapače, dosadnjikav i nemaštovit uradak. |
Slažem se s zadnjom rečenicom kolege :)
|
Tko voli romantične komedije, Jane the virgin je prava serija za njega, a možete gledati s curom/ženom, njima će se svidjet vrlo vjerojatno. Sapunica/komedija s malom dozom kriminala..
|
Završio sam s Officeom UK i US, trenutno sam na sredini IT Crowda pa me zanima koju sljedeću komediju za laku noć u tom stilu?
|
Parks & Recreation
|
Citiraj:
|
Hvala obojci, u pripremi je :)
|
Citiraj:
|
bas pogledao zadnjeg Arrowa- sad "svi" znaju njegovu "tajnu" haha
Tijekom vikenda nastavit s novim nastavcima Suita. |
To i druga epizoda Better Call Saul vani.
|
Zadnja epizoda Banshee je bila paklena - mrtvih koliko hoćeš. Žao mi je što u posljednjih nekoliko epizoda stradavaju ženske i to još dobre. Ali, zna se što slijedi - krvava osveta u kaubojskom stilu (do zadnjeg Indijanca).
|
Better Call Saul
Spinoff Breaking Bad-a. Prati "uspon" Saul Goodmana, Walterovog odvjetnika. Ista, BB atmosfera, dosta poznatih likova .... ... po svemu sudeci ovo ce biti vrlo blizu BB-a, ako ne i bolje. Zasad tek 2 epizoda EDIT: vec je pisano o seriji ... sry ne pratim topic :) |
Citiraj:
Pliz, nemoj.. :roller: |
vezano za CSI, 15 sezona je posljednja pretpostavljam ?
|
The Wire je stigla i u HD rezoluciji tako da ide opet na repertoar ali sada u HDu.
|
Citiraj:
Ova sezona im je skraćena jer za tri tjedna kreće novi CSI spin off, CSI Cyber, baš je jučer bilo finale sezone. The Who I Can See for Miles je openign song u ovom CSI serijalu :D Također priprema se i novi spin off Criminal Mindsa, bivši CSI iz New Yorka, Gary Sinise u glavnoj ulozi. Fakat pretjeruju s tim spin offovima u zadnje vrijeme :D |
Citiraj:
|
Što se mene tiče, da. Jedino taj CSI kolko tolko pratim, više iz navike negoli neke kvalitete. Sve je već stoput viđeno.
|
Kaj Horatio Cane još uvijek ide?
|
nope :D
inače najbolje epizode CSI-a su dok je još glumio Gill Grissom nakon toga polako se je serija razvodnila šteta.... |
Citiraj:
Ne ide, smetnuo sam s uma da su ga ugasili. Inače ovaj tjedan završava i 2.5 muškarca i mentalist. Bil je i vrijeme :D Šuška se da će za zadnju epizodu 2.5 vratit Charliea. |
Čini mi se da ovaj tjedan počinju Vikinzi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta je je bilo je bolje nego ovo s Kutcherom, iako se da nać pokoju dobru epizodu i sad. Čak me više živcirala ona charliejva kćerka koja je netragom nestala iz serije, totalno debilno napravljen lik :D |
Citiraj:
|
Uff, dobro onda. Ja sam pomislio da svi prate njega još uvijek :D
Nisam znao da se uopće CSI još snima. Kad ono sad vidim da snimaju neki novi s cyber krimom |
Kad sam vidio pse u Walking Dead, odjednom smiješak. To čekam od početka :)
Već vidim scenu u stilu Resident Evil dobermana, kad ono....ćorak....šteta |
TWD i Helix gledam samo radi usporedbe da vidim koja moze nadjacati u kolicini gluposti i vrijedanja inteligencije gledatelja
|
jel počeo tko gledati seriju 12 majmuna? dojmovi?
|
Citiraj:
Počelo relativno ok, nastavilo se sapuničasto i počelo se razvlačiti, gubiti na kvaliteti pa sam odustao. |
Nisam znal' dal' da to stavimu filmove ili serije, ali pošto ima više "epizoda" onda rekoh bolje u serije :D
Uglavnom, počeo sam gledati Roastove od Comedy Centrala. Pogledao za sada onaj od Sheena, Hasselhoffa, Roseanne Barr, Jamesa Franca, Denis Learya i predobri su mi. Idući u planu mi je sutra onaj od Pamele Anderson, to mora da bude brutalno :D a uskoro dolazi i Roast od Bibera :D Bit će to brutalno :D |
dosao sam do epizode officea gdje Michael Scott odlazi. Depressing. Mislim da ću morati odvrtiti ispočetka.
|
Ja pogledo još jednu sezonu poslje Michaelovog odlaska i nije to to... Presto gledat.
|
Vidis meni ostala dobra do kraja, zadnja sezona pogotovo.
|
Citiraj:
|
Izgleda da su ovi krajevi postali popularni u Americi. Nakon kuna u Mentalistu, pojavio se crveni fićo u Gothamu. :D
|
TWD solidno.. Ali i dosadno.
|
Citiraj:
|
Konačno je 2.5 došao do kraja
|
Neki dan i mentalist, i to vrlo bezvezno :D
Čitava ova zadnja sezona im nije trebala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |