![]() |
Za ekipu koja igra HC: Imate li još kojeg živog lika ili apstinirate od igre zadnjih par tjedana?
|
Ja imam na HC lika...kojeg trenutnk neigram radi laga...jednog sam već izgubio radi njih drugog neću :-)
|
I ja neigram HC lika radi laga ovih tjedana, samo softcore, jucer sam barbara digo s paragon 70 na 72 ... moj rekord u jednom danu, samo act 2 igram trenutno, mp3 (radi laga, na mp4 i mp5 poginem malo pa cesto radi zastajkivanja u igri pa vozam manji mp level), par itema jako dobrih palo za barbara kao i za mog softcore WD. Fin drop za promjenu, i konacno sakupio 5 komada immortals opreme na barbaru. 96k dmg trenutno. Sad samo lagano, imam jos dva mjeseca fore do paragon 100 s prvim likom, pa valjda i to bude ove godine.
I jos gustam igrajuci Diablo 3. |
Slazem se da je ovaj puta ovo s lagom otislo predaleko i poprilicno su pretjerali te od kako sam kupio igru (od dana kako je izasla) ovo je sada prvi puta da radim takvu pauzu i to samo zato jer ne mogu igrat radi njihovih gluposti.
Prije mi lag nie toliko smetao, ali od kako igram CM wiza, a i barb mi je ww, lag se jako osjeti i jednostavno mi nema smisla igrat. Jos uvijek mogu bez problema igrati recimo MP8, ali sve vise nema sanse....ili moram mjenjati npr. Storm armor na wizu, a onda mi build i nije nesto. Lag je zaheban, uhebali su ovaj puta svjetski i ovoga puta su se pokazali u najgorem svijetlu ikada. Problem kod Diabla je sto nema pretplate (nemojte krivo shvatit, ne bi zelio pretplatu! :lol2:) jer im igraci Diabla ne mogu napraviti ono sto su napravili igraci WOW-a, a to je masovno otkazivat pretplate jer im serveri nisu bili ok, a Blizzard se ponasao prema njima kao sada prema nama/igracima Diabla. Tek kada su ljudi poceli masovno prelaziti na druge MMO i otkazivati Blizzardu pretplate, tek im je onda doslo iz krca u glavu i tek su onda poceli slusat igrace. Na zalost mi to ne mozemo napravit s Diablom, igre smo kupili i to je to. Zalosno je, ali tesko da ovaj puta igraci mogu nesto promjenit kod ove igre. |
Možemo promijeniti.
Ne igrati i ne kupiti ROS. Simple as that. ;) |
Ali je igra tako dobra, da bez obzira na lag i ostale probleme, s vremena na vrijeme je igram opet i opet i opet.
evo mog barbara ,koristim u igri samo sto mi pade ili sam craftam, i samo lagano. A cak sam nesto i prodao na AH po 100k golda :D nije puno ali me veseli da netko koristi AH. |
Ja sigurno nebum kupio ROS.....nema šanse da me preveslaju dvaput....iako mi nije jasno njihova računica.....oke uzeli su gro para za ovaj poluproizvod.....ali dugoročno ako je već sada puno ljudi odustalo od igre.....koliki hype ce morati napraviti da vrate barem dio ljudi za expanziju......to je neka linić filozofija....uzmemo sad sve kaj možemo a za koju godinu koga je briga...ko preživi pričat će...:D
|
Poceo sam jucer ponovno igrati D3 nakon dulje vremena. Moram priznat da sam se iznenadio kvalitetom dropa. U prva dva acta na normal tri legendary itema, od kojih je prvi ucinio igru prelakom (Scrimshaw za Barba) do te mjere da nisam ni jedan health potion iskoristio od tada.
Kad se sjetim prvih dana igranja, presao normal i nightmare bez ijednog legendary dropa... |
Ma fini je drop, ja sam ugodno iznenadjen, cak sam nekih 5M golda zaradio ovih dana na AH, pogledam sto mi je palo, pogledam najnizu cijenu na AH i ja dam za duplo manje, i sve prodam sto stavim, uglavnom nikad toliko nisam prodavao opreme kao ovih dana, jos da stignem i igrati, a i nema laga di bi nam bio kraj. A i samo mp3 vozam.
|
Citiraj:
Kada vec pricamo o nekoj tezini, ne verujem da itko ovdje prica o icemu manjem od Inferna te bar ja osobno igram na minimalno MP8, sve ispod toga mi nema smisla. Jucer sam napokon nakon cca 2 tjedna pokrenio normalno igru i bilo je cak malo previse legendary itema na MP8, ali je sve kao i obicno bilo smece. Cak mi je jucer MP8 izgledao prelagano (mozda zato sto sam napokon nakod dugo vremena normalno freezao). :kafa: Sto se tice ekspanzije, a kupit cu je....sta da radim kada volim Diablo, to je jedna od onih igara na kojima sam odrastao (ok, sada ne ulazim u stvari kao prva gejmanja na Atariu, C64, sarafanjem po kazetofonu i ustimavanju glava i sl.). Nadam se da ce s Loot 2.0 te eskapnzijom puno toga biti ispravljeno...svi se to nadamo. Ako ga uhebu, a nista...vec ce biti nesto drugo za igrat, ali ne vjerujem da ce ponavljati neke greske po deseti puta. |
Citiraj:
Sve u svemu, ja zadovoljan, i mogu se nadati da ce mi nesto opet jace pasti nego ono sto imam. Kupovati na AH namjerno necu/iz principa/, prodavati hocu jer mi za craftanje golda konstantno fali. Paragon 73 pa jos ima vremena do 100. I neznam jesam li to samo ja, ali nikuda nezurim s D3, probao sam s vise igraca igrati ali svi nekuda jurcaju i zure, ja to laganini, po rubovima pa sredinu ocistim, svaki kut provjerim, svaki zuti item pokupim /jedno vrijeme sam i plave kupio i prodavao/salvageovao ih kod kovaca, ali kad je ova nova gustoca monstera uvedena to mi nema smisla vise. Sve u svemu Diablo 3 je igra za duzi rok, a tek igram barbara, di su ostale 4 klase koje cekaju na lvl60 da s njima krenem. Ima da se igram jos najmanje deset godina ovim tempom. Ali to sam samo ja. |
Pa kad stalno prodaješ i kupuješ nove accounte možeš igrat i sljedeće stoljeće... :D
Ja odigrao sa svim likovima na lvl60, niti s jednim mi nije ono prezabavno igrat. U zadnja 2-3 dana mi pao IK belt sa 60vit i 279 str, innas belt sa 196 dexa i sad da to uspijem prodat bilo bi genijalno, kupim još gemova. :D |
Ma nije... imam ovaj acc koji igram vec malo preko godinu dana.
A valjda zato sto neigram non stop, nego na mahove, uhvatim tjedan dana samo za D3 pa kad taj tjedan prodje onda pauza mjesec dana, i nema sanse da D3 dosati takvim ritmom. :D |
Gle, igram Diablo od kako je izasao i sve nize od onoga sto sam naveo mi nema smisla jer nista ok ne dropa + prelagano mi je.
Sta, da igram tako da hodam okolo i ubijam mobove samo hodajuci oko njih? :lol2: Gle, svatko ima svoj nacin igranja no znam da apsolutno svi ljudi s kojima igram i koje znam, pice na sto visem MP (to je vecinom ekipa koja je kao i ja odrasla na Diablu i nije bas da igraju igru na kratke staze vec uistinu pricamo o gejmanju na jako duge staze). Uvijek u igri ganjas neke nove izazove i nesto novo, a s tako niskim MP sam davno zavrsio. Naravno da cu igrati na nizem MP kada cu igrat s nekim novim likom, ali s barbom koji mi ima preko 300 k DPS-a ili s wizom koji je preko 200 k i oslicno freeza mi se ne isplati igrati niski MP. Zar nije tako? Bi li igrao MP3 da imas lika koji ti ima preko 300 k DPS-a? Ne vjerujem bas. |
Nisam ja rekao nista protiv tvog ili bilo cijeg farmanja visokog MP levela. Pa stvar i je u tome da mi jos nije pala oprema s kojom mogu igrati mp6 u ritmu kao mp3. AH za kupovinu namjerno ne koristim. I guram koliko s trenutnom opremom mogu, kad skupim jos golda probati cu si craftat jos opreme, a ovim tempom ce to biti kad dodjem na paragon 100 kako mi se cini. Il ice do tada izaci ekspanzija pa sve cemo igrati "jovo nanovo".
|
Citiraj:
Pretpostavljam da jos u stashu na nekom od likova imam tog geara za barba pa mogu jedan dan pronjuskat i proslijedit ti ako hoces posto meni taj gear ne treba, a tebi bi mozda dobro dosao. Mozda bi se naslo nesto i za wiza ili mozda WD, ali ne garantiram...za barba bi se sigurno nesto naslo, samo trebam pogledati tvog barba da vidim kakav ti je gear. |
Najjakije je kad za 2mil kupim opremu za barba koja mi omogućuje mp10 :D
Naravno, putem trade kanala, lik prodavo komplet opremu za rekao bih mp6-7 jer mu trebalo još 2mil golda za neki item na AH, ja svoje ruke i skorna imao otprije, ostalo što je acc bound je isto ostalo otprije :D Baraba je zabavan, zaboravio sam koliko hehehe, ono gruneš crit i imaš instaheal hue hue hue Btw, uspio prodati one beltove, innas i IK, skupa sam oko 100mil na njima dobio, taman kupio još gemova, sad imam čak dva najjakija na monkastom :D |
Istina cijene na AH su pale...nije drastičan pad ali jesu....čak gledam ljudi iz očaja metnu item underprice jer ga nemogu prodati. Ja sam uspio flipati čiste zarade 20m to su većinom bili Vile Wardovi.
Neznam kako kod ostalih ali ja još uvjek imam prisutan lag...nije konstantno ali dešava se , i zbog toga me strah ulazit uopće s HC likom. |
Ja već duže vrijeme ne mogu ništa prodati, imam 10ak stasheva punih legendi i set itema, od toga je hrpa i neidentificiranih. Lacunije sam uspio prodati za 50k valjda iz trećeg pokušaja. Andariel visage isto oko 35k....one 2-handed mighty weapone kaj ne vrijede ništa ni ne stavljam više na AH jer zauzimaju slot, nego ih drobim. Neidentificirane sam prije uspio prodati još, sad više ni kockara nema, a nisu ni interesantni itemi, tko će 6 komada hellracka???
|
Evo upravo dobi ovaj ring....stvarno nisam znao odrediti vrijednost pa sam metnuo 3,5m bid....možda dogura do neke dobre cifre.
http://www.pohrani.com/f/3g/wF/3VyoCPfL/ring.jpg |
Citiraj:
nikuda mi se nezuri |
Ej, da li ima neka dobra dušica koja bi share account a da više ne igra?
Na dan/tjedan/mjesec? :D Ako da dajte se pls javite u PM pa ćemo riješiti ;) |
Jucer sam prodao odlican Unity koji je prije kostao cca 450 M za 360 M....pale su cijene.
Treba mi jos IAS-a na barbu, a ovaj Unity mi je bio s visokim CHD te CC, a treba mi sada onaj s 8 IAS te 4.5 CC (tu gubim cca 3 k damage-a nego na ringu s CHD, ali treba mi jos IAS-a pa cu zrtvovat malo DPS-a). |
Citiraj:
|
Ma prodajem gear od barba jer ga trebam malo preslozit, ali ocito je da cu tokom slaganja novog geara biti ostecen za malo DPS-a. Damn.
Kupio sam danas odlican Unity za nekih 290 M, sada trebam zamjenit belt, glovese pa cu onda vidjeti sta dalje. Problem je sto je i ovaj belt te glovesi jako skupi pa ih prvo idem utopit i onda kupujem novo, makar teska srca se odvajam od njih. :nono: Wiz mi je npr. tako fino slozen da s malo vise od 200k DPS-a radim vise nereda nego barb s preko 300k DPS-a. Radi toga idem malo preslozit neki gear pa da opet malo zaigram s barbom posto mi vec nedostaje WW i sav damage koji je sposoban napravit. |
Počeo sam neki dan malo HC, 12.lvl pa ako netko ima nekih sat-dva dnevno za priključit se nek se javi :)
U pravilu igram uvečer oko 21h. De5tr0yer#2451 |
Može. I meni se igra igra opet. Čini mi se da imam DH približno taj lev..
|
Kul. Bit ću gore večeras pa se vidimo :)
Normal ćemo lako proći ali dalje svakako treba ekipica da bude lakše :D |
ROS features trailer
|
Htio bi uzet origianl d3, di je najjeftinije uzet samo key? Tj ima tko od vas da prodaje key ili netko iz hr da mu uplatim na tekući i to je to?
|
Mhm, ovaj video me nabrijao :D
|
hahah, vidim da se samo dobre stvari uzimaju iz PoE! :D uključujući i community uniq-e. ali neka, možda poprave igru malo
|
Zijeeeeev... isto sam se tako nabrijao na trailer za D3 pa dobio ispljuvak od igre. Jednom su me zeznuli, drugi put neće.
|
Jel najavljen datum izlazka RoS ? Ili će na blizzconu bit objavljen?
|
Mene je isto nabrijao malo ovaj trailer ali sam se odmah sjetio diabla pa me prošla volja:D
Mislim da im to sada sve badava.....takionak su prazni serveri.....ostala je šačica ljudi i botovi.....:roller: |
Citiraj:
A što se tiče expanzije nema još datuma al ak AH ukidaju 18.03. vjerojatno neće izbacit prije toga no tko zna. Nekako mi se činilo da će s RoSom ući "čisto" sve fino aktivno, Loot 2.0, Smart dropovi i AH-free. No još nisam naletio na slično pa sam možda i fulao. |
Da Go2Arena, stvarno su korektni. Inače očekivana evolucija igre u expanziji.
|
Citiraj:
|
novi paragon sistem , loot, klanovi,craftanje...evolucija D3 u D3 2.0.
|
Evo upravo izgubio HC lika zbog disconnecta, jebeni IP refresh svakih 24h... :(
Ah. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |