![]() |
Evo dovodim topovsko meso večeras :D
|
Ne volim stavljat screenove al ova dva su presmiješna zato što je cijelu partiju mc_fish pizdio i proklinjao dok su svabe umirale od smijeha, a na drugoj je Sam, iako jako spretan sa snajperom, birao manje više uvijek 2 iste pozicije pa nije bilo tesko zakljucit di je u bilo kojem trenutku. :) Na našu sreću, Panorama je prekasno uletio da im spasi kožu.
http://img433.imageshack.us/img433/5...00002sn.th.jpg http://img103.imageshack.us/img103/8...00019wj.th.jpg |
Citiraj:
|
Evo i mene ovdje, moj predragi bratic me doveo, da me nakantate :P
iako taj isti bratic to pise :D ajde vidimo se veceras... |
JEEEEEEEEEEE nova žrtva!! Yupi!
Samo se nadam da nisi kemper kao tvoj bratić jer samo nam jos jedan Ren fali dosta su nam ova dvojica sta ga kopiraju i on... :( |
dobra partija je bila zule. :) vidim da si i imao 2x vishe killova od deathova.
that's the spirit! :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za svaku svoju smrt ima neki komentar ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ozbiljno. Panoramix javi se ako se slažeš. |
Citiraj:
Morat chu igrati u 800x600 rezoluciji :fuming: |
Costa jel to pokusavas vrtit na GF2 mx-ici na vecoj rez od 800x600 ili? Koje drajvere si zalipija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A šta misliš od koga je to naućio,Sve je to u obitelji: evil : |
@andeo - mislim da on igra istim stilom ko ja :D nešto se prijeti, ali sumnjam da će ovako frižak nešto moći :D
|
Rijesio problem!
Skinuo sam PCEmod 4 i vratio mod 3 i sve radi normalno Rak nesto ne stima sa tim novim modom ili je samo kod mene tako ? |
a ljudi moji, meni fakat sere sa pingom stalno. I kad je 90, trza neopisivo.
skače malo na 200, na 300, pa na 700 ponekad. download je naveče 11 kb omfg. tako da ću vam se napit krvi kad to (i ako to ikad ) poprave. a mad max njube slikaš se samo kad si ti prvi. a kad se ja ukempam, onda ne bi lol :d |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ja cu malo morat u publiku posto jos nisam poskida patch i ove dvi mape nove...bude iducu sedmicu to rijeseno... : sweating Vidim vi uzivate! :D |
widow, javi se na icq ili mi daj mail.
vidism da imash problema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
19 inchni mi je monitor pa mi je slika mutna kad igram na 800x600, a prije mi je na 1024x768 sve bilo super :( |
't was very good tonite fellow comrads.... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas je dosta ljudi igralo bez problema. Nisam samo ja. Dakle, problem je negdje kod tebe. Riješi to nekako. Reci barem što je problem. EDIT: Nasao sam post. U takvom slucaju je meni jedino pomogao reinstal igre. Nemam pojma sto se moglo dogoditi. Izgledalo je ruzno. Mozda da probas opet skinuti taj mod. Rijetko se događa ali se zna dogoditi da download baš i ne uspije. Inace je mod jako dugo testiran i dozivio je brojne promjene su svom vijeku (1 dan), sve da bi bio siguran da ga se nece trebati mijenjati. Ovaj ce ostati jedno duze vrijeme. |
Evo da i ja postam sliku jedine partije koju me danas islo:
http://www.slibe.com/imagestumb/a67d...ot0003_jpg.jpg Kao sta mozet primjetiti Fleks, ohrabren cudotvornim popravkom mikrofona ("gurnuo" ga je u pravu "rupu"), se nije gasio ni na kraju mape... Danas se i Renesis pohvalio da je jucer navecer bio u luci i rjesio sam svih sedmoricu...sta god mu to znacilo :D Dosao nam je i novi clan Marko aka Renesis(grand kemper) wanna be... To bi i bili najvazniji dogadaji dana za one koji nisu bili na serveru uz standardne stvari koje vise nisu novosti- npr.: - da su RAK, Milicija i MM dobili po turu kao i svaki put... - da je Ren prevalio puna 3m i to zato sta se AMD-jac jednom uvalio na njegovo mjesto za kemp - max je bio naporan kao i uvijek :D ... and the list go on |
Citiraj:
I još mi nije jasno zašto uopće stavljate te slikice. Pogledam tko je postao i znam da je na prvom mjestu. Nego, sutra ujutro vas čeka iznenađenje. Neki su mi dužni pivu zbog toga. Pijem isključivo Budweiser u limenci ili točeno. Budite dobra djeca i strpite se do jutra, a sada na pavanje... Brojati ovce... |
Citiraj:
http://img20.imageshack.us/img20/3247/izvjeshtaj2tb.png |
rak ja nebi reko da je to veliko iznenađenje za neke zato jer je RIFLE ONLY i pri tome nema granata dobro ovaj RO mogu podnjet ali da nema granata neeeeeeeeeeee:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |