![]() |
Čim čim prije , tim bolje :D
King LeBron je upalio svoj aparat za šamarelice , a i time je upaljen i moj. Jedva čekam da u maniri dominantnih prirodnih bullya nastavimo dalje sa ponižavanjem NBA lige, a i naših uzrujanih hejtera kao što su ovi FerrZg i Bsclocko hehehe :D |
|
Svakom po jedan
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Hayward navodno zeli out iz Bostona.
Al bolje guglati Haywardovu zenu nego njega :D https://images.app.goo.gl/EQkhJK267Ghzxun66 |
Hayward je na maxu jel?
|
Citiraj:
je. samo ne znam tko bu ga uzeo sad s tim ugovorom :D realnije je ipak da će se pomiriti sa svojom ulogom u bostonu i uzeti lovu. Navodno bi danas mogao biti postignut dogovoro oko početka nove sezone 22.12.2020. |
Doc Rivers blew a 3-1 lead in each of the Bush, Obama, and Trump administrations. He now has a chance to blow a 3-1 lead under Biden, too.
sretno 76ersima u doigravanju :D |
Izgleda da se houston raspada.
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
I najbolje je da ih rasformiraju. Rekoh u startu da je ovo eksperiment osuđen na propast. Ta momčad naslov može samo sanjati.
U "klasičnijoj" postavi i s CP3 je to ipak bolje izgledalo.Najbolje bi bil otrejdat hardena i Westbrooka i opelješit momčadi za high pickove, pa slagat novu momčad. Samo pitanje je tko to može (i želi :D) platiti. |
Tilman Fertitta otkada je owner nije zašao u luxury tax :D
|
Harden u Netse ili Sixerse? :D
|
Dottore na aparatima, spalio je dres Raketa ispred zgrade i ne zna koji idući da kupi :D
|
SVEEEEE!
|
Gledam malo ugovore Houstona, i oni su zapravo u jako dobroj situaciji.
https://www.basketball-reference.com/contracts/HOU.html Russell Westbrook James Harden Eric Gordon Robert Covington P.J. Tucker Danuel House Austin Rivers Ben McLemore Ovo su igrači pod ugovorom, većina ima višegodišnji ugovor. Rivers jedini ima player opciju. Da trejdaju westbrooka za nekog korisnog s nižom plaćom, dodaju FA Ibaku kao startnog centra koji može raširiti reket i FA Noela kojeg škicaju za defanzivnog centra za PO i backup za sezonu koji može biti dobar roller u napadu. Meni takva ekipa izgleda jako dobro... |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Ja sam too old school imam keca Orlandovog ali nije tmac :)
|
I krenuli trejdovi. Služeno kreće od sutra u podne.
Citiraj:
|
našeg 3&D specijalista su bila puna usta hvale za Lebrona, na sva zvona je trubio kako se nada da će ostati i osvojiti još jedan, al mislim da je Lebron popizdio kad je ovaj izjavio da propušta prvi dio sezone :D
dobio je đabe prsten, nije se previše oznojio ove sezone, a kao šlag na tortu - pedala :D |
Sroder je ako nista drugo mladji, nisam ga previse pratio otkad je otisao iz atlante, cinio mi se kao solidna zamjena i role player.
|
Nije role player, nego odlican igrac. Ne kuzim kakva zamjena, on igra samo jedinicu. Rondo ide bye bye
Samo mi se cini kao supcina, gledao sam neke tekme a vidi se da ga nitko ne moze smisliti. Cak i Adamsa je znao izbaciti iz takta...a on je hladan ko spricer. |
Role player/microwave scores sa klupe i ništa više. Loš u kreiranju igre,sumnjiva obrana,loše fizikalije. Takvi u playoffu nestaju ko Atlantida. (Sweet Lou anyone?)
Čim je u početnoj petorci možeš maštati o LOTTERYU. Zna Atlanta,zahvaljujući Dennisovoj odličnosti završili I jesu sa Dončićem aka Trae Youngom :D Zašto su se Lakersi onda odlučili za ovo? Damage control basically jer Rondo odlazi 300%....unovčiti svoj playoff run....a kvalitetnog ball handlera nema na FA ni za antibiotik. Odrekli su se nešto obrane za ball handling I šut(koji je izdao Greena ako ćemo realno,a Dennis imao sezonu života u tom segmentu). Uglavnom Lakersi su super prošli u kontekstu mršavog FA. Taj obrambeni dio će ionako(i bolje) odrađivati Avrey Bradley koji nije bio dio Lakersa u bubbleu ali se vraća u roster a dobili su ball handlera i šutera koji će zamijeniti Ronda. |
Rekoh da ga nisam pratio od atlante :D
Jasno da ovdje ide u startnu. Lakersi winaju ovaj deal. |
Apsolutno. Napravit će LeBron od njega clutcha, a i čovjeka .
|
Role player definicijom bi značilo da je kao igrač limitiran i da je specijalist u određenim segmentima. Dakle nije role player, već solidan igrač i nadaju se da uz Jamesa može sazrjeti. :) Kad kažeš loše fizikalije...ne znam na što misliš...nije high riser ali je prebrz.
Šuter nije, može iz driblinga u flowu pogađati, ali nije spot up. Meni se sviđa trejd, ali sada se piše da škicaju Wesley Matthewsa...on je užasan zadnje 3-4 godine. Bit će vatreno sa trejdovima, postoje indicije da će se Boston riješiti Kembe i Haywarda. |
Citiraj:
@SFTD - ipak nije tako na cijeni, ha? :D |
Sada u OKC idu na naslov, Green je stigao. :D
|
Citiraj:
Nemš obranu,nemaš kreaciju,mali si....što nudiš ona? Ništa limitiran sam na zabijanje sa klupe. Spark plug. Microwave scorer. Ima masu naziva za to. Uostalom i američki mediji ga zovu role playerom The more likely scenario is the Mavericks acquire multiple role players that improve their roster in 2021.*Dennis Schroder*could be one target on the trade market. https://www.google.com/amp/s/thesmok...ypo-trade/amp/ |
Bumo vidjeli.
Tu je dobra analiza free agencya. https://hoopshype.com/lists/2020-nba...-teams-rumors/ I jedan trač za dottorea. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |