![]() |
L630 u prodaji za 119€. Dual SIM verzija košta 129€.
http://conversations.nokia.com/2014/...0-sales-begin/ |
Bagatela. Izgleda da više neće seriju 5xx ni proizvoditi.
Nema LED flash, dakle novi Nokia (M$) entry felefon. Kupujte 625 dok ima. |
Cijene bez poreza i provizije trgovca, znači nabacite još 50-tak €, i to je konačna maloprodajna cijena.
|
Ako cijena bude prihvatljiva (zamjena za 520), ok ali ovako pored 625 nema mi nekog smisla...
Dobije se manji ekran, gubi se bljeskalica, ostaje isto rama, isti GPU, 4 spore cortex A7 jezgre su zamjenile dvije puno brže Krait... Bezveze... :nono: |
Izašao je prvi update za 8.1!
|
Navodno dosta bugfixeva i, najvažnije, poboljšanja kaj se tiče baterije.
Provjeravam i još nema updejta za mene (Lumia 920). |
Pokreni Preview for Developers i provjeri jesi li još uvijek uključen u program.
|
Ako napravim bekap 8.0 dali je moguce restore u 8.1DP?
|
Naravno, ništa od toga nema restrikcija kod upgradea. Sve aplikacije su kompatibilne i ponovo se automatski skinu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne očekujem čuda ali vidjet ćemo. Update je veličine 22 MB, za temp fileove je navodno potrebno preko 500MB free prostora. |
Prva stvar koju sam primjetio - postotak baterije je isti kao i prije 6 sati.
|
Također potvrđujem da je trajanje baterije drastično unaprijeđeno.
Sinoć napunio oko 21h, prilikom update-a, malo čačkao poslije, dva kratka poziva jutros, i sada imam 94% struje. :goood: Lumia 820 |
Citiraj:
|
Izaša update za wp 8.1. provjerite da li je i vama stiglo.
|
Jesi procitao par postova iznad? :D
|
Sad sam se odlučio ipak stavit dep preview i sve prođe ok, ali kad mi restarta mob i dalje sam na 8.0. Ostavio sam mu točno gigu prostora. Jel to sad ova zadnja verzija traži više prostora? Jel predzadnja verzija je navodno prolazila sa gigu slobodnog u memoriji.
|
par updateova koje sam do sada instalirao (onaj pre 8.1, 8.1, i ovaj danas) baterija mi je uvijek bila na oko 70-80%, nakon instalacije updatea i restarta kaže da je na cca. 25-30%. onda opet restart pa se vrati u normalu.
nakon sinoćnjeg updatea skinuo mobitel jutros s punjača. 2 poziva, 1 mail, 1 SMS, 5 minuta facebooka, 2G i WLAN stalno uplaljen i još uvijek kaže 100%. jel to neka greška? čudno mi je da jedan mali update baš toliko može poboljšati bateriju. L925 |
Može li netko napraviti usporedbu trajanja baterije između up to date 8.0 i ove zadnje verzije 8.1?
|
budem ja cim mi se isprazni baterija, dok je bia wp8 do 3 dana mi je trajala uz normalnu koristenost, jucer popodne sam stavia update i nisam punia mob, bia je na 60% i sad ima 41% tako da mislim da su dobro optimizirali
|
Evo oslobodio mu 1,3 GB i sad je prošla instalacija kako treba. Radio je 2 updejta, prvi je valjda samo priprema. BTW, moja pretpostavka da "more tiles" neće imat smisla na 520 se i potvrdila. Jednostavno je ekran premali za to.
|
Citiraj:
|
Da prvi je priprema, drugi je glavni update.
Meni "more tiles" ne paše na 820, vremenska prognoza mi je nečitljiva, možda da ja 720p bi bilo o.k. a ovako je bzze. |
Sad me pritiskom na GAMES ikonu baca na games store i treba neko vrijeme da mi izlista igre. Pa onda loada one neke reklamice za igre i automatski updejta sve živo iako sam automatski update isključio u postavkama storea.
|
Meni je razlika 5-10% u odnosu na prošlih mjesec dana. Nadam se da će se još malo popraviti. Sad je baterija na razini kakvoj je bila s GDR3.
|
Jel ima mogućnosti stavljanja toggle 3G u notification bar?
|
Zasad ne.
|
Šuška se o novom high-endu. Link
ZTE Nubia W5 (ako će ovo biti prave specifikacije) će zbilja biti mrcina. |
Da, nubia Camera i Nokia Beamer na start screenu = mega fejk.
|
Bilo bi dobro da bude takav stroj - veoma je sexy sa tom velikom baterijom
i 64Gb memorije, te 3GB RAM-a (mislim čemu, al kad se razbacuju, može). Inače, osobno bi za novi update rekaod da baterija radi 20% bolje. Testirao sam - i inače ako skinem mobitel u 6h i koristim normalno za dopisivanje, baterija mi je na 5% oko 21h. Danas je u to doba bila na 25% - što je veoma iznenađujuće. http://img205.imagevenue.com/loc503/..._122_503lo.jpg http://img270.imagevenue.com/loc125/..._122_125lo.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19. |